Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nerealnost!

Da li sam jedina koju nerviraju glupi tj nelogicni tagovi, tipa-ja zelim da pretrazim stvari sa tagom vuna a ispada gomila slika ciste sintetike, pa zar je moguce da neki ne znaju da je vuna prirodni materijal dobijen od odredjene zivotinje jel...??? Zatim, svi mi imamo pravo da odredjujemo cenu koju trazimo ali aman skaj ne moze biti preskup, koza, ocuvana moze ali skaj??? Nema veze sa vezom. Uvek me pored ljubaznosti clanica osvoji i realnost o predmetu, ceni, stanju predmeta, poznavanje materijala...
2021 11 03
Mene ne nerviraju ali mislim da prodavac gubi zbog toga.Doduse jesam posizela kada sam trazila koznu jaknu.Bar da stave pod navodnike koza/kozna ili bilo sta u opisu da ne trosim vreme,postavljajuci isto pitaanje ili tek kada udjem u oglas vidim u opisu eko koza.Ranije su tagovi bili po nekoliko brendova npr stave Zara,Guess,Replay...,a stvar nije nista od toga...Tako da i onaj ko trazi Zaru ne moze da pronadje,a ni onaj koji mozda bas trazi brend koji nije naveden,nego stavljeni lazni tagovi,ne moze da pronadje...Isto vazi za tag kada je opis,ili materijal...Realno po meni prodavac je na gubitku,a kupcu je pretraga otezana...
2021 11 03
U zadnje vreme sta god da ukucam izlazi par stvari jedne iste clanice, znaci nabrojala je sve brendove u tagovima
2021 11 03
Otežava ciljanu pretragu, definitivno, mada imam utisak da dosta članica (kupaca) ne pridaje važnost sastavu materijala tj. ne obraća pažnju na cenu u odnosu na sastav. Kod prodavaca, mislim da je greška najčešće namerna. Najčešći primeri: - vuna => 20% vune ( provereno u radnji) - saten, svila => poliester satenskog sjaja - koža => eko koža (Često ni u tekstu ne naznače.)
2021 11 03
Ja licno volim mesavine zbog lakseg odrzavanja..svila+pamuk,lan+pamuk,vuna+kasmir+akril ili pamuk...Ali dosta puta trikotazne akrilne dzempere nazivaju vunenim.
2021 11 03
> REASHOP: > Otežava ciljanu pretragu, definitivno, mada imam utisak da dosta članica (kupaca) ne pridaje važnost sastavu materijala tj. ne obraća pažnju na cenu u odnosu na sastav. Kod prodavaca, mislim da je greška najčešće namerna. > Najčešći primeri: > - vuna => 20% vune ( provereno u radnji) > - saten, svila => poliester satenskog sjaja > - koža => eko koža (Često ni u tekstu ne naznače.) Odlicno ste to rekli, bas tako i nekako mi je to iritantno posto zaista volim tacne opise.
2021 11 03
> mokelem: > U zadnje vreme sta god da ukucam izlazi par stvari jedne iste clanice, znaci nabrojala je sve brendove u tagovima Kako je to uopste dozvoljeno a da ne kazem da nema smisla nikakvog, jel.
2021 11 03
> jelena2606: > Ja licno volim mesavine zbog lakseg odrzavanja..svila+pamuk,lan+pamuk,vuna+kasmir+akril ili pamuk...Ali dosta puta trikotazne akrilne dzempere nazivaju vunenim. Sto nije u redu jer vuna je vuna i sta recimo da neko ne proceni sa slike dobro i naruci i tek onda shvati da se presao. Treba tacno opisati stvar jer to je fer prodaja.
2021 11 03
> EnaElena: > > jelena2606: > > Ja licno volim mesavine zbog lakseg odrzavanja..svila+pamuk,lan+pamuk,vuna+kasmir+akril ili pamuk...Ali dosta puta trikotazne akrilne dzempere nazivaju vunenim. > Sto nije u redu jer vuna je vuna i sta recimo da neko ne proceni sa slike dobro i naruci i tek onda shvati da se presao. Treba tacno opisati stvar jer to je fer prodaja. Pa u redu je da slika etiketu ili napise tacan sasatav..Licno kao sto rekoh volim mesavine,bitno mi je da ima vune i u kolikom procentu.Ja takodej kucam vuna,kada trazim dzempere,e sada biram sta mi odgovara..ali ne volim da mi izlaze stvari koje nemaju vunu u sastavu,a takvih je bilo dosta.
2021 11 03
Da se nadovezem. Ja u tagove stavim samo brand name gde je predmet i kupljen. Jaknu, ako sam platila 3000, pa ne moze biti kozna sigurno. Krzno ako sam isto platila do 5000, nije prirodno 100%. Ili ljudi ne prave razliku ili se trude da prevare, mada mi je to teska rec. 😳
2021 11 03
NShibrid...Svejedno, bilo bi dobro da u naslovu stoji eko koza ili koza/kozna pod navodncima,to sam videla da neke devojke stavljaju.Jer brze se pregleda i ne gubi se vreme oko ulazenja, ukoliko neko iskljucivo zeli jaknu od prirodne koze.A cene pa cak i koznih jakni,prirodna koza, vazriraju od 700 din,pa do koliko hoces ,:)
2021 11 03