Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li moze neko da mi objasni ? !

Uplatila sam kredit za reklamiranje artikala, medjutim kako sam uplatila tako su pobrljavile opcije i e mogu da ih iskoristim. Npr. izgubio mi se datum za pustanje reklame odjednom a bez datuma ne mogu da iskoristim novac koji sam uplatila....
2021 12 24
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ce4ec58be8cc35f0037f7606cffd7d4.jpg)
2021 12 24
Nema rezultata, jer su popunjeni datumi. Desi se nekad da se ugrabi neki datum, ali morate stalno da proveravate na uslugama...
2021 12 25
Vec dugo ih nema (bas zbog ovoga sto je clanica iznad napisala) …
2021 12 26
Pa to je malo glupo zar ne... Uplatimo novac koj ne mozemo da iskoristimo nikako a ni vratimo...
2021 12 26
Ili bar da moze da se bukira termin unared...
2021 12 26
> FashionCode: > Ili bar da moze da se bukira termin unared... Meni se nisu ni pojavile pare a do datuma nisam ni stigla. 😁
2021 12 27
Kod mene vec mesec dana ne izlazi datum😠 verovatno rade na popravci tog problema Ne bih rekla da su popiunjeni termini jer je to ranije savrseno funkcionisalo... u svakom trenutku je moglo da se uplati
2021 12 27
Pravljenjem novih glavnih kategorija (žene, muškarci, deca, dom i kućni ljubimci), rubrike odeća, obuća i akcesoari su postale potkategorije ( u kategoriji žene) i tako je praktično smanjen broj mesta za reklamiranje.
2021 12 27
Јел може неко да ми објасни, пошто сам нова, како су ми нестали артикли, остало ми само 8 , а имала сам око 20? 😲
2021 12 28
Dobro, a imam jos jedno pitanje, za clanice koje imaju iskustva sa tim promovisanjem artikala... Kako da odaberem koji artikal zelim da se promovise? Ja sam sad usplea da odaberem datum i da uplatim, ali mi nije otvorio nikakvu opciju za koji artikal...
2021 12 30
> Tashicka: > Јел може неко да ми објасни, пошто сам нова, како су ми нестали артикли, остало ми само 8 , а имала сам око 20? 😲 hejj to se i meni desavalo i bila sam u cudu a zapravo izgleda admini prate i skidaju stvari koje su im sumnjive iliti nisu po pravilu sajta...
2022 02 08