Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Usluga Postexpresa,za nas najbolja

Procitajte 😊 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/55001ba5c77fd9f013c3d45580c7b190.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d40bbea6619cd9186934b804b7ea6247.jpg)
pre 18 dana, 08:34
Obican paket je isto kao postexpres ili ne?Tj.da li kad se salje kao obicno,ptt placa primalac ili ipak mora posiljalac?
pre 18 dana, 08:48
> KristinaCa12: > Obican paket je isto kao postexpres ili ne?Tj.da li kad se salje kao obicno,ptt placa primalac ili ipak mora posiljalac? U drugom pasusu teksta iznad pise da i posiljalac i primalac mogu placati postarinu za 'obican paket'.
pre 18 dana, 09:55
Aha, ako sam dobro razumela postarina je 200 dinara ako se paket preuzima u posti, a dodatnih 100din ako se dostavlja na adresu?? U tom slucaju, ko nece ili ne moze iz poste da preuzme isplativiji mu je PE
pre 18 dana, 10:05
Već objavljeno. Ok ako se plaća pošiljka unapred ali nema praćenja i sve dodatno se naplaćuje. Ako se ne navodi vrednost onda nema nikakve garancije i niko nema pravo za žalbu ako se pošiljka izgubi. Sve u svemu, skoro isto kao i PE ili preporučena pošiljka gde postoji i opcija praćenja.
pre 18 dana, 10:31
> AppleRed: > Već objavljeno. Ok ako se plaća pošiljka unapred ali nema praćenja i sve dodatno se naplaćuje. Ako se ne navodi vrednost onda nema nikakve garancije i niko nema pravo za žalbu ako se pošiljka izgubi. Sve u svemu, skoro isto kao i PE ili preporučena pošiljka gde postoji i opcija praćenja. Paket moze da se prati isto kao i paketi od PE. Upravo sam proverila preko broja koji sam juce dobila kada sam slala.
pre 17 dana, 12:03
> OljaRaletic: > > AppleRed: > > Već objavljeno. Ok ako se plaća pošiljka unapred ali nema praćenja i sve dodatno se naplaćuje. Ako se ne navodi vrednost onda nema nikakve garancije i niko nema pravo za žalbu ako se pošiljka izgubi. Sve u svemu, skoro isto kao i PE ili preporučena pošiljka gde postoji i opcija praćenja. > Paket moze da se prati isto kao i paketi od PE. Upravo sam proverila preko broja koji sam juce dobila kada sam slala. Dobra vest, ja sam laganije stvari slala više puta preporučeno sa praćenjem.
pre 17 dana, 12:25
Kako se prati obican paket?
pre 17 dana, 18:01
> KristinaCa12: > Kako se prati obican paket? https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-posiljke.aspx
pre 17 dana, 18:31
Iskreno bolje dati 300din(navikne se covek vremenom) nego ako se zagubi paket a one ne snose odgovornost,onda je svakako problem. Sigurno ima i prednosti i mane
pre 17 dana, 18:45
> OljaRaletic: > > KristinaCa12: > > Kako se prati obican paket? > https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-posiljke.aspx Ovde sam ukucala broj tog obicnog paketa i ne izlazi nista.Zena mi danas tako poslala.Preuzima se u posti i pocinje CC kao nasa SS...posto je cirilica...probala i SS i CC...nista...
pre 17 dana, 19:46
> OljaRaletic: > > KristinaCa12: > > Obican paket je isto kao postexpres ili ne?Tj.da li kad se salje kao obicno,ptt placa primalac ili ipak mora posiljalac? > U drugom pasusu teksta iznad pise da i posiljalac i primalac mogu placati postarinu za 'obican paket'. Ja sam bila u posti malopre, poslala kao obican paket i rekla je da u tom slucaju posiljalac placa postarinu.
pre 17 dana, 19:59
> Majce91: > > OljaRaletic: > > > KristinaCa12: > > > Obican paket je isto kao postexpres ili ne?Tj.da li kad se salje kao obicno,ptt placa primalac ili ipak mora posiljalac? > > U drugom pasusu teksta iznad pise da i posiljalac i primalac mogu placati postarinu za 'obican paket'. > Ja sam bila u posti malopre, poslala kao obican paket i rekla je da u tom slucaju posiljalac placa postarinu. A ja na pracenju ne mogu da ga nadjem.
pre 17 dana, 20:10
> SikiSiki: > Iskreno bolje dati 300din(navikne se covek vremenom) nego ako se zagubi paket a one ne snose odgovornost,onda je svakako problem. Sigurno ima i prednosti i mane Baš tako.. A iskreno i kad kupujem nešto to želim da mi što pre stigne, a ne da čekam pet dana.. Tako sigurno i kupac.. Bolje je da dam i sto dinara više nego da dežuram kući narednih pet dana hoće li stići paket..
pre 17 dana, 21:11
Nesigurno mi je nekako sa tim paketima koji stižu za 5 dana i preporučenim pismima, to često gube. Ipak ostajem samo za post express, što je sigurno, sigurno je 😄
pre 17 dana, 21:41
1 2 3 Sledeći