Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ko je u pravu, pomoc.

Devojke, treba mi pomoc Imam 461 utisak, posten sam prodavac i kupac. Samo sa proverenim clanicama saljem na otkup. Devojka je uplatila novac za odredjeni predmet, uredno sam poslala, poslala sliku coda, postar je bio, devojka nije preuzela jer nije bila kuci Ona nece da ide u postu i trazi da joj vratim novac jer paket nije dobila. Da li treba da vratim novac i platim duplu postarinu kada mi se paker vrati Da li je to u redu. Hvala najlepse🙂️
2022 01 17
Dajte joj negativnu i time upozorite druge članice da ne sarađuju sa njom. Ništa sem toga.
2022 01 17
Stvarno ne razumem zasto joj je problem da proseta do poste kad vec nije bila kuci u vreme dolaska kurira, bas svasta. I sama sam puno puta isla do poste da preuzmem. Ne vidim vasu krivicu u celoj prici pa samim tim ni zasto da vratite novac.
2022 01 17
Meni se desilo sa jednom zenom takva situacija, uplatila je novac, ali kurir joj nije doneo(kapiram da je bila guzva pa nije stigao) rekla sam joj da ode u postu jer se takve stvari desavaju, na sta je rekla da je kurir duzan da donese, onda sam joj na lep nacin objasnila, i rekla sam joj ako mi se vrati paket da joj novac necu vratiti, na kraju je podigla, i sve je bilo super :)
2022 01 17
Da li treba da vratim novac? Sta cu sa posiljkom, da platim i to? Boze, ovo je stvarno necuveno, platis i neces da preuzmes.... pa ja za ovo stvarno nisam kriva.
2022 01 17
Devojke, zaista ne zelim probleme. Ona tvrdi da treba da vratim novac jer robu nije dobila. Razumem ima bebu ali ne zivi sama Redovi jesu u posti ali na posiljkama jedva da ima jedan covek
2022 01 17
> lenamagdalena: > Da li treba da vratim novac? > Sta cu sa posiljkom, da platim i to? > Boze, ovo je stvarno necuveno, platis i neces da preuzmes.... pa ja za ovo stvarno nisam kriva. Ne, nek ide u postu i podigne. Ti si poslala paket uredno nije do tebe. Nije tvoja greška uopste. Obrati se adminu ako ti da negativnu i to je to. To što se ona možda predomislila pa bi novac nazad e to je već bezobrazno. Bezobrazno je i to što neće da podigne paket iako je već platila za njega nego te maltretira takoreći.
2022 01 17
Mislim da ne treba da vratite novac, ona se malo pravi blesava i nema smisla to od nje.
2022 01 17
> lenamagdalena: > Devojke, zaista ne zelim probleme. > Ona tvrdi da treba da vratim novac jer robu nije dobila. > Razumem ima bebu ali ne zivi sama > Redovi jesu u posti ali na posiljkama jedva da ima jedan covek Pošiljku tj robu je dobila u posti joj je nego neće da podigne. Smešno.
2022 01 17
> Katarinalokic: > Meni se desilo sa jednom zenom takva situacija, uplatila je novac, ali kurir joj nije doneo(kapiram da je bila guzva pa nije stigao) rekla sam joj da ode u postu jer se takve stvari desavaju, na sta je rekla da je kurir duzan da donese, onda sam joj na lep nacin objasnila, i rekla sam joj ako mi se vrati paket da joj novac necu vratiti, na kraju je podigla, i sve je bilo super :) Slažem se sa ovom članicom 🙃
2022 01 17
Iskreno, plasim se, raznih ljudi ima, devojku ne znam, da mi dodje na adesu i pravi problem zarad cega 461 divna saranja bez ijedne negativne dosta govori o meni kao prodavcu.
2022 01 17
Ma, cega se plasis da ce neko da ti dodje na vrata da te smara, a mrzi je do poste da ode 😂 Ne treba da razmisljas da vracas novac zato sto se gospodjica predomislila i mrzi je da ode do poste, devojka jednostavno podmuklo ucenjuje i maltretira a nisi ni kriva ni duzna. Kad shvati da joj neces poslati pare nazad vrlo brzo ce se "povredniti" da ode i pokupi paket... Neodgovorno jako.
2022 01 17
> Tamarisol: > Ma, cega se plasis da ce neko da ti dodje na vrata da te smara, a mrzi je do poste da ode 😂 Komentar godine :D Zaista se nemojte plasiti. Koliko clanica ima utisaka?
2022 01 17
26 utisaka
2022 01 17
Ne mrzi je, nego ima bebu i ne izlazi iz kuce.
2022 01 17
1 2 3 4 5 Sledeći