Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestao profil

> AncicaNS: > U ovom slucaju admin nije smela da joj ugasi profil dok nisu kupoprodaje obavljene. Admin ne moze da zna da li je kupoprodaja u toku, sem ako ne cita sve poruke od tog clana. Verovatno je radio po zahtevu za gasenje. Da li je taj profil imao utiske, s obzirom da ste uplatu izvrsili unapred? Koji je iznos u pitanju? Okacite screenshot tog oglasa, mozda neko prepozna fotografiju na drugim sajtovima/mrezama.
2022 02 01
Nije imao utiske nazalost.. medjutim saradjivala sam sa clanicama bez utisaka i bilo je sve ok, nisam razmisljala o prevari. Cak mi je i dodatnu sliku barch coda parfema poslala u poruci kada sam trazila. U pitanju je 3500 din, ja sam trazila br racuna za uplatu i dala mi je clanica kao i ime i prezime i grad pa mi nije nista delovalo sumnjivo. Nakon moje uplate stavila je da je parfem prodat a kasnije ga je obrisala sa profila. Postavicu screen shot oglasa ovde naknadno. Moguce da je admin prosto obrisala profil clanice a da devojka koja je prodala parfem ne moze da udje da bi videla moje podatke kome da posalje, u ponedeljak je trebala da mi posalje a tada joj je profil i obrisan. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df39e5c96b98d00e11eb95cce3a7cfbd.jpg)
2022 02 01
Bez uvrede, ali imate preko 200 utisaka, citate forum i vidite sta se sve desava i verovali ste nekome sa 0 utisaka? Dodatna slika batch koda - Niko ne spori da ona taj parfem ima, ali je upitna namera da ga proda.
2022 02 01
Dobro rizikovala sam i bila neoprezna u kupovini i vrlo moguce da sam prevarena, ali da sam znala da nestaju profili na ovom sajtu i gase se tek tako kao fotigrafije i oglasi, onda bih drugaciji nacin konverzacije uspostavila sa clanicom i ugovarala bih kupovinu iskljucivo van sajta jer ocigledno ovaj sajt je vrlo nepouzdan i moze vas ostaviti na cedilu. Za postenje te clanice nagadjamo samo ali je cinjenica da nas dve ne mozemo uspostaviti vise kontakt jer joj je profil obrisan a moje pare ostale kod nje, i da hoce mozda ne moze prednet da posalje jer joj je nestao profil. Koliko znam za gasenje profila se pise adminu pa se ceka nekoliko meseci da se profil ugasi.. za ovo brisanje tako odjednom po volji admina nosam imala pojma zaista.
2022 02 01
> AncicaNS: > Dobro rizikovala sam i bila neoprezna u kupovini i vrlo moguce da sam prevarena, ali da sam znala da nestaju profili na ovom sajtu i gase se tek tako kao fotigrafije i oglasi, onda bih drugaciji nacin konverzacije uspostavila sa clanicom i ugovarala bih kupovinu iskljucivo van sajta jer ocigledno ovaj sajt je vrlo nepouzdan i moze vas ostaviti na cedilu. Za postenje te clanice nagadjamo samo ali je cinjenica da nas dve ne mozemo uspostaviti vise kontakt jer joj je profil obrisan a moje pare ostale kod nje, i da hoce mozda ne moze prednet da posalje jer joj je nestao profil. Koliko znam za gasenje profila se pise adminu pa se ceka nekoliko meseci da se profil ugasi.. za ovo brisanje tako odjednom po volji admina nosam imala pojma zaista. Ne znam koliko moze pomoci da kontaktirate admina i pokazete prepisku i o cemu se radi. Mozda admin ima email ili kontakt telefon jer znam da se nesto od toga ostavlja prilikom registracije.
2022 02 02
Potpuno nejasno, koliko ja znam samo admin može da briše profil i to na zahtev. Postoji procedura za to. Koliko sam shvatila ni batch code nije bio postavljen u oglasu po propisima što je adminu promaklo. Kod neregularnosti se blokiraju profili ali se ne brišu. Članica sama valjda ne može da briše profil. Ovo je propust admina i to veliki ako je zaista obrisan profil.
2022 02 02
Parfem je 2-3 dana stajao na sajtu cak i kada je bio prodat .. pisala sam ponovo adminu i zatrazila kontakt email od clanice ili da vrati privremeno profil da mogu stupiti u kontakt sa njom, zaista bezveze situacija 😌 > AppleRed: > Potpuno nejasno, koliko ja znam samo admin može da briše profil i to na zahtev. Postoji procedura za to. Koliko sam shvatila ni batch code nije bio postavljen u oglasu po propisima što je adminu promaklo. Kod neregularnosti se blokiraju profili ali se ne brišu. Članica sama valjda ne može da briše profil. Ovo je propust admina i to veliki ako je zaista obrisan profil.
2022 02 02
Ipak je prevara u pitanju, dobila sam odgovor od admina.. Poštovana, profil je ugašen na zahtev vlasnice profila. Kako niste jedini oštećeni, predlažem da podnesete tužbu sa podacima koje imate od uplate. Nadležne institucije će poslati zvaničan zahtev za pribavljanje podataka od nas i tada ih možemo dostaviti. Tako je po zakonu.
2022 02 02
Pa divno, na zahtev se gasi profil bez utisaka a zapravo razrađena metoda prevare. Puno članica ima sa sličnim nickom, nadam se da nije ni jedan od tih njen dupli profil. Pamtite ime korisnice.
2022 02 02
Pa nista, ubuduce ne kupujem nista od korisnica bez ocena.. dobar nauk jer ovo mi je prvi put da sam prevarena na ovom sajtu. Nisam znala da moze da se ugasi profil bez ocena na zahtev, eto i to sad prvi put saznajem. :( Ime korisnika je ofinger8, a ime i prezime koje je doticna stavila za uplatu, sad cujem da nista ne znaci.. mogu da stave i Miki Maus pa da uplata legne, bitan je broj racuna izgleda samo.
2022 02 02
Ja sam vise puta imala saradnju sa članicama sa 0, 1 ili 2 utiska, gde je sve proteklo super i vodim se time da smo svi krenuli sa 0 utisaka, što ne znači da je svaki novi član prevarant, niti da svaki član sa 200+ pozitivnih utisaka neće prevariti. Takođe sam uplaćivala novac unapred novim članovima, kad mi se činilo da je komunikacija korektna i da su mi dali sve odgovore na moja pitanja, jer mojih 300+ utisaka nisu garancija nekom, ko je stigao na nepoznat teren, prosto, jer je nepoverljiv i sam. U isto vreme kad i članica koja je otvorila temu, sam i ja uplatila novac za parfem drugoj članici bez utisaka posle njenih odgovora i dodatnih slika i čekala da pošalje u ponedeljak, članica je juče blokirana iz meni nepoznatog razloga, pobrisano joj pola predmeta, nema negativnog utiska, a danas mi je stigao parfem koji je poslat u ponedeljak oko 18h. Mislim da i admini ovde trenutno ne rade dobro posao. Ne može se neko blokirati ili mu se obrisati profil tek tako, možda zbog nečije dojave, jer je nekom dosadno i sumnja, nema sta drugo da radi, pa visi na sajtu. Profil koji se blokira, ukoliko je prevarant u pitanju koji je uzeo malo veću sumu, treba da ima osnovne podatke u utisku koji ostavlja admin na tom profilu, da mogu svi da vide- grad, ime i prezime. Ovako je totalno bezveze i brisati profile i blokirati ih, a podatke o prevarantima nemamo
2022 02 02
Zamolite admina da vam posalje profile drugih clanica koje su prevarene i onda obavezno podnesite tuzbu. Dok se krivicna prijava ne podnese ona ce nastaviti da vara sa novih profila, ne dajte da joj to prodje.. Na kraju krajeva nisu ni male pare u pitanju narocito sto niste jedini
2022 02 02
Stvarno strašno na koji način ljudi dolaze do novca. Nebitno da li je u pitanju 100, 1.000 ili 10.000 dinara, ne znam kakvog morala i obraza moraš biti da kradeš od ljudi. Posebno što danas ljudi jako teško na pošten način zarade taj novac, da nam pada sa neba ne bi na hiljade nas ovde prodavale stvari za 500, 1.000 i 5.000 dinara i kupovale jer je povoljnije. sećam se kad sam bila mladja tako ja poručim za drugaricu tortu od čokoladica za koju sam skupljala novac jer nisam imala svoj. Stiže paket ja sva srećna, kad ono u plastičnoj kutiji 5/6 čokoladica (pokvarenih), ja blokirana od dotične, ostah bez poklona i novca... To stvarno ume da iznervira čoveka... Predlažem da napraviš temu ili nekako nadjes clanice koje su prevarene pa lepo tužbu i po džepu. Verujem da ona sve ovo i čita i smeje se negde misleći da je pametna jer joj je očigledno par puta pošlo za rukom a i nastaviće sa tim.
2022 02 02
Sigurno ima već drugi profil. Ovome se samo na jedan način može stati na kraj a to je prijava kao na KP. Znam, to mnogi ne bi hteli.
2022 02 02
Ispostavilo se da je i moj prodavac prevarant, bilo mi je čudno da blokiraju bez negativnih utisaka, ali evo negativne stižu. Verujte da prevare i sa par pozitivnih, pa i sa 150, to više nije pravilo, jedino lično preuzimanje je sigurno. Inače, profil je blokiran, jer je članica tražila da se obrise
2022 02 02