Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestao profil

> AncicaNS: > Pomoc clanice, nestao mi je profil sa sajta clanice ofinger8, od koje sam kupila parfem, platila jos u petak preko online bankinga i koji treba da posalje.. ne mogu da joj posaljem poruku niti da udjem na njenu stranicu, sta se desava? > Komunicirale smo samo preko poruka, nemam njen broj mob. > Na sve druge stranice normalno mogu da udjem i svakom da odgovorim na poruku jedino na njenu stranicu ne mogu. :( Identicna situacija...prevarene smo....sta imate od njenih podataka i da li ste zaintetesovani za podnosenje tuzbe...
2022 02 02
> AncicaNS: > Prodavala je samo taj parfem i nista drugo na sajtu.. nasla sam na instagramu profil sa istim nikom i napisala poruku, samo ni tamo nema nista od stvari niti pratioca.. Isti parf sam platila i ja 😭😭😭😭
2022 02 02
> AncicaNS: > Dobro rizikovala sam i bila neoprezna u kupovini i vrlo moguce da sam prevarena, ali da sam znala da nestaju profili na ovom sajtu i gase se tek tako kao fotigrafije i oglasi, onda bih drugaciji nacin konverzacije uspostavila sa clanicom i ugovarala bih kupovinu iskljucivo van sajta jer ocigledno ovaj sajt je vrlo nepouzdan i moze vas ostaviti na cedilu. Za postenje te clanice nagadjamo samo ali je cinjenica da nas dve ne mozemo uspostaviti vise kontakt jer joj je profil obrisan a moje pare ostale kod nje, i da hoce mozda ne moze prednet da posalje jer joj je nestao profil. Koliko znam za gasenje profila se pise adminu pa se ceka nekoliko meseci da se profil ugasi.. za ovo brisanje tako odjednom po volji admina nosam imala pojma zaista. Istu sam informaciju dobila od amin, rekli su mi da nadjem jos ko je osrecen i da podnesemo zajednicku tuzbu...
2022 02 02
> AncicaNS: > Parfem je 2-3 dana stajao na sajtu cak i kada je bio prodat .. pisala sam ponovo adminu i zatrazila kontakt email od clanice ili da vrati privremeno profil da mogu stupiti u kontakt sa njom, zaista bezveze situacija 😌 > AppleRed: > > Potpuno nejasno, koliko ja znam samo admin može da briše profil i to na zahtev. Postoji procedura za to. Koliko sam shvatila ni batch code nije bio postavljen u oglasu po propisima što je adminu promaklo. Kod neregularnosti se blokiraju profili ali se ne brišu. Članica sama valjda ne može da briše profil. Ovo je propust admina i to veliki ako je zaista obrisan profil. Molim vas javite mi ako dobijete neki kontakt od admina...ja se slabo snalazim na sajtu...
2022 02 02
> AncicaNS: > Pa nista, ubuduce ne kupujem nista od korisnica bez ocena.. dobar nauk jer ovo mi je prvi put da sam prevarena na ovom sajtu. Nisam znala da moze da se ugasi profil bez ocena na zahtev, eto i to sad prvi put saznajem. :( > Ime korisnika je ofinger8, a ime i prezime koje je doticna stavila za uplatu, sad cujem da nista ne znaci.. mogu da stave i Miki Maus pa da uplata legne, bitan je broj racuna izgleda samo. Da, ali jedan je vlasnik racuna....ima nacina da se sazna...ili tel broja...
2022 02 02
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8129de29c1b3c16df83f319abff50702.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/806dee06e54498c63b356f6575ad8e5a.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5e9359a635796a404f1ce8a357f47b30.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fd1303b6f3b6a8fe4ffee1999f7c85c7.jpg)
2022 02 02
Samo vidite koja je banka i moguce je saznati ime i prezime. To moze i bez nadleznih organa,ali ako imate koga onda super.
2022 02 03
> AncicaNS: > Nije imao utiske nazalost.. medjutim saradjivala sam sa clanicama bez utisaka i bilo je sve ok, nisam razmisljala o prevari. Cak mi je i dodatnu sliku barch coda parfema poslala u poruci kada sam trazila. U pitanju je 3500 din, ja sam trazila br racuna za uplatu i dala mi je clanica kao i ime i prezime i grad pa mi nije nista delovalo sumnjivo. Nakon moje uplate stavila je da je parfem prodat a kasnije ga je obrisala sa profila. > Postavicu screen shot oglasa ovde naknadno. > Moguce da je admin prosto obrisala profil clanice a da devojka koja je prodala parfem ne moze da udje da bi videla moje podatke kome da posalje, u ponedeljak je trebala da mi posalje a tada joj je profil i obrisan. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df39e5c96b98d00e11eb95cce3a7cfbd.jpg) Da li je to Mon Paris? Pošto se očigledno radi o istom prevarantu ili o ekipici prevaranata,dodaću da sam ja dobila " greškom" ovaj parfem,ali je količina u bočici bila minorna.Dakle,bilo je bar dve bočice istog parfema.Radi se o članici Anajelickupo iz Subotice,kojoj sam ja uplatila 3500 za Narciso,pa je odugovlačila par dana da pošalje,a onda mi je stigao Mon Paris.Dakle, potpuno bolesno i devijantno!!!
2022 02 03
> ZeljkaRaskovic: > > AncicaNS: > > Nije imao utiske nazalost.. medjutim saradjivala sam sa clanicama bez utisaka i bilo je sve ok, nisam razmisljala o prevari. Cak mi je i dodatnu sliku barch coda parfema poslala u poruci kada sam trazila. U pitanju je 3500 din, ja sam trazila br racuna za uplatu i dala mi je clanica kao i ime i prezime i grad pa mi nije nista delovalo sumnjivo. Nakon moje uplate stavila je da je parfem prodat a kasnije ga je obrisala sa profila. > > Postavicu screen shot oglasa ovde naknadno. Nije Mon Paris, ovo je parfem Libre YLS > > Moguce da je admin prosto obrisala profil clanice a da devojka koja je prodala parfem ne moze da udje da bi videla moje podatke kome da posalje, u ponedeljak je trebala da mi posalje a tada joj je profil i obrisan. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df39e5c96b98d00e11eb95cce3a7cfbd.jpg) > Da li je to Mon Paris? Pošto se očigledno radi o istom prevarantu ili o ekipici prevaranata,dodaću da sam ja dobila " greškom" ovaj parfem,ali je količina u bočici bila minorna.Dakle,bilo je bar dve bočice istog parfema.Radi se o članici Anajelickupo iz Subotice,kojoj sam ja uplatila 3500 za Narciso,pa je odugovlačila par dana da pošalje,a onda mi je stigao Mon Paris.Dakle, potpuno bolesno i devijantno!!!
2022 02 03
> AncicaNS: > > ZeljkaRaskovic: > > > AncicaNS: > > > Nije imao utiske nazalost.. medjutim saradjivala sam sa clanicama bez utisaka i bilo je sve ok, nisam razmisljala o prevari. Cak mi je i dodatnu sliku barch coda parfema poslala u poruci kada sam trazila. U pitanju je 3500 din, ja sam trazila br racuna za uplatu i dala mi je clanica kao i ime i prezime i grad pa mi nije nista delovalo sumnjivo. Nakon moje uplate stavila je da je parfem prodat a kasnije ga je obrisala sa profila. > > > Postavicu screen shot oglasa ovde naknadno. > Nije Mon Paris, ovo je parfem Libre YLS > > > Moguce da je admin prosto obrisala profil clanice a da devojka koja je prodala parfem ne moze da udje da bi videla moje podatke kome da posalje, u ponedeljak je trebala da mi posalje a tada joj je profil i obrisan. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df39e5c96b98d00e11eb95cce3a7cfbd.jpg) > > Da li je to Mon Paris? Pošto se očigledno radi o istom prevarantu ili o ekipici prevaranata,dodaću da sam ja dobila " greškom" ovaj parfem,ali je količina u bočici bila minorna.Dakle,bilo je bar dve bočice istog parfema.Radi se o članici Anajelickupo iz Subotice,kojoj sam ja uplatila 3500 za Narciso,pa je odugovlačila par dana da pošalje,a onda mi je stigao Mon Paris.Dakle, potpuno bolesno i devijantno!!! Ups! Pardon!
2022 02 03
> RosaValentino: > Samo vidite koja je banka i moguce je saznati ime i prezime. > To moze i bez nadleznih organa,ali ako imate koga onda super. Kako moze bez nadleznih organa?
2022 02 03
I mene je prevarila. Da li neko želi da podnesemo privatnu tužbu?
2022 07 07
1 2 3