Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc. Reklame prekriju polje Trazi

Jel se jos nekom desava da mu ceo gornji deo prekriva reklama? Trazim nesto za kupovinu ali ne mogu da pristupim polju 'trazi' gore jer je prekriveno reklamom. Takodje ne mogu da ugasim reklamu ni maknem je ikako sve mi blokiraju u gornjem delu Kome mogu da se obratim za pomoc?
2022 02 02
Meni. Poslednjih par dana je tako. Ne znam zašto, ne mogu da provlalim.
2022 02 02
Isto !!! 😤
2022 02 02
Svima, ali moze da se klikne preko njih.
2022 02 02
> Milica9933: > Svima, ali moze da se klikne preko njih. Da, moze da se klikne preko reklame , ja nisam odmah to skontala
2022 02 02
Isto skroz me ometa i smara :/
2022 02 02
Jednom kliknem preko njih i udjem, 10xmi otvori oglas, bas je iritantno. > leptirica: > > Milica9933: > > Svima, ali moze da se klikne preko njih. > Da, moze da se klikne preko reklame , ja nisam odmah to skontala
2022 02 02
> Katarina1110: > Jednom kliknem preko njih i udjem, 10xmi otvori oglas, bas je iritantno. Meni ne otvara reklame.
2022 02 02
> Katarina1110: > Jednom kliknem preko njih i udjem, 10xmi otvori oglas, bas je iritantno. Tako je i kod mene. 😫 Prekriveno i polje “traži” i “razgovori”, “omiljeni predmeti”…..užas. Reklame treba da stoje u dnu stranice.
2022 02 02
Isto i kod mene! I preko nekih ne može, faktički njihovo polje ometa i prekriva polja samog sajta i automatski otvara reklamu. Izgorela sam iskreno i saosećam sa svima! 🛑Admin treba da reaguje jer ovo zaista ometa funkcionalnost opcija sajta. U potpunosti razumem zašto su reklame neophodne, ali ovo je pogrešno mesto za njih. Kao što je članica prethodno napomenula, treba da stoje u dnu stranice. Ne čak ni nužno tu, gde god, samo da ne ometaju osnovnu upotrebu sajta.
2022 02 02
Sve baguje bas, a uslugu placanje oglasa ne mogu da platim vec 2 meseca…
2022 02 02
Da i meni i jako mi to ide na živce. Zar ne moze u jednom delu stranice da se pokazuju oglasi?
2022 02 02
Ja refresujem pa brze bolje, dok se jos nije ucitala stranica, kliknem na profil, poruke, dodavanje oglasa ili pretragu. Mozda nekom uspe na moj nacin. Pozdrav 🌼
2022 02 02
hvala vam svima ne pomaze mi da kliknem preko reklame jer otvara reklamu nadam se da ce resiti ovo uskoro jer je sajt potpuno nefunkcionalan
2022 02 02
> Srednjovekovna: > Ja refresujem pa brze bolje, dok se jos nije ucitala stranica, kliknem na profil, poruke, dodavanje oglasa ili pretragu. Mozda nekom uspe na moj nacin. Pozdrav 🌼 Na istu foru, refresh pa onda 😅
2022 02 02
1 2 3