Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc. Reklame prekriju polje Trazi

I ja jedino ovako uspevam 😅 Parola snađi se > Srednjovekovna: > Ja refresujem pa brze bolje, dok se jos nije ucitala stranica, kliknem na profil, poruke, dodavanje oglasa ili pretragu. Mozda nekom uspe na moj nacin. Pozdrav 🌼
2022 02 02
Instalirajte adblocker
2022 02 03
Imate na reklami dole u levom uglu iksic, onda vas pitaju kao zasto ne prikazivati oglas vise, odaberete polje i tako svaki put kad izadje. Ja tako ulazim gde treba 😂 10x dnevno klikcem na iksic…
2022 02 03
> Esprit21: > Instalirajte adblocker Addblocker i mirna kuća 🤗
2022 02 03
> garderobans: > hvala vam svima > ne pomaze mi da kliknem preko reklame jer otvara reklamu > nadam se da ce resiti ovo uskoro jer je sajt potpuno nefunkcionalan Rifrešujte stranicu i reklama nestaje 🙂
2022 02 03
> Anka07: > > garderobans: > > hvala vam svima > > ne pomaze mi da kliknem preko reklame jer otvara reklamu > > nadam se da ce resiti ovo uskoro jer je sajt potpuno nefunkcionalan > Rifrešujte stranicu i reklama nestaje 🙂 ne nestaje, na moju zalost
2022 02 03
> Esprit21: > Instalirajte adblocker mnogo mi usporava rad a i bez njega mi krpice cesto trokiraju pa se trudim bez ali mislim da cu morati Hvala
2022 02 03
> nale555: > Imate na reklami dole u levom uglu iksic, onda vas pitaju kao zasto ne prikazivati oglas vise, odaberete polje i tako svaki put kad izadje. Ja tako ulazim gde treba 😂 10x dnevno klikcem na iksic… nemam nigde X na reklami, zacementirana stoji Ponekad se javi desno gore ali mi daje samo opcije koje vrste reklama zelim ubuduce, nemam opciju da je zatvorim trajno, prvo sam to probala . Hvala na pomoci
2022 02 03
Jel moze neko da mi kaze ko je admin sada? Menjali su se i nisam u toku
2022 02 03
> garderobans: > > Esprit21: > > Instalirajte adblocker > mnogo mi usporava rad a i bez njega mi krpice cesto trokiraju pa se trudim bez ali mislim da cu morati > Hvala Adblocker ne bi smeo da usporava rad, to je samo lagana ekstenzija. Ja ih imam i po 2, 3 instalirana i sve radi perfektno.
2022 02 03
> Srednjovekovna: > Ja refresujem pa brze bolje, dok se jos nije ucitala stranica, kliknem na profil, poruke, dodavanje oglasa ili pretragu. Mozda nekom uspe na moj nacin. Pozdrav 🌼 Isto, trkam se s vremenom kao debil :') i meni je pre 2-3 dana pocelo da iskace... Dobro ne izlaze iz frizidera, na sta ovo lici ne moze covek da koristi osnovne funcije I ne, ne mogu ni ja da koristim adblocker zato sto otvaram krpice preko inkognito opcije iz vise razloga, samim tim adblockeri ne rade u inkognito modu
2022 02 03
> garderobans: > > Anka07: > > > garderobans: > > > hvala vam svima > > > ne pomaze mi da kliknem preko reklame jer otvara reklamu > > > nadam se da ce resiti ovo uskoro jer je sajt potpuno nefunkcionalan > > Rifrešujte stranicu i reklama nestaje 🙂 > ne nestaje, na moju zalost Stvarno?? Baš me čudi. Mene isto blokira, znači ne mogu više da klikćem preko reklame, a mogla sam do juče,nije me to ometalo, ali kada rifrešujem, ona nestane. Ne zauvek🤣 ali kad se opet pojavi,opet rifrešujem...
2022 02 03
Kod mene su pocele dole sada da izlaze, hvala Bogu😅
2022 02 03
> nale555: > Kod mene su pocele dole sada da izlaze, hvala Bogu😅 I meni od jutros :)
2022 02 04
> nale555: > Kod mene su pocele dole sada da izlaze, hvala Bogu😅 Isto!!! Bravo za admina!!! 💜
2022 02 04