Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Preporuka Beograd Niš

Devojke, zbog posla stalno sam na relaciji Beograd- Niš, zamolila bih vas za preporuke najboljih kozmetičkih salona u smislu usluge- dakle sve- pedikir, manikir, solarijum, lash lift, brow lift, depilacija, nega lica- i za jedan i za drugi grad. Hvala 💞
2022 02 14
Medeja za kozmeticke usluge. Solarijum MegaSun.
2022 02 15
Dok sam živela u Beogradu odlazila sam u MegaSun solaijum u Nemanjinoj 4. Imali su dva ležeća i jedan stojeći MegaSun solarijum. Jako čisti i pedantni što je meni jako bitno,takodje izuzetno ljubazni prema mušterijama. Preporuka za njih!
2022 02 15
> JelenaJagličić: > Dok sam živela u Beogradu odlazila sam u MegaSun solaijum u Nemanjinoj 4. Imali su dva ležeća i jedan stojeći MegaSun solarijum. Jako čisti i pedantni što je meni jako bitno,takodje izuzetno ljubazni prema mušterijama. Preporuka za njih! Hvala, a što se tiče ostalih kozmetičkih usluga jel' bi mogla nekog ko kvalitetno radi da preporučiš, ja u blizini imam razne salone ali ne bih prepustila ni lice ni nokte svakom... Ukoliko neko uradi nešto nestručno dug je proces oporavka.
2022 02 16
> srebrna: > Medeja za kozmeticke usluge. > Solarijum MegaSun. Hvala za preporuku, do sad išla u Studio Jelene Dj., vidim da Medeja ima više opcija u ponudi naredni put tamo zakazujem 🙂
2022 02 16