Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako ste zadovoljne kupovine u proteklom periodu na ovom sajtu?

Ko je aktivan na sajtu sigurno ima bolju prodaju... Jedno vreme je išlo dobro ali sada je katastrofa... Nadamo se da će proleće povećati želju za kupovinom...
2022 03 15
Prodaja kako kad, kupovina super. Ja sam aktivna na mnogim našim sajtovima za prodaju i svuda mi ide bolje nego ovde kad je prodaja u pitanju. Za kupovinu tražim nešto jedinstveno sa dobrim odnosom cene i kvaliteta, pa često dosta vremena prođe dok naletim na tako nešto, ali najčešće to bude na forumu ovde. Trenutno sam oduševljena temom "Potcenjeno" i žao mi je što nije aktivnija, jer stvarno ima dobrih predloga kad članice predlažu tuđe proizvode. Nekako kao da iskopaju ono najbolje na sajtu. Što je dosta drugačije od toga kad sam pokušavaš da prodaš nešto svoje, kakvo god da je.
2022 03 15
>Jazzbarbie: >Trenutno sam oduševljena temom "Potcenjeno" i žao mi je što nije aktivnija, jer stvarno ima dobrih predloga kad članice predlažu tuđe proizvode. Nekako kao da iskopaju ono najbolje na sajtu. Što je dosta drugačije od toga kad sam pokušavaš da prodaš nešto svoje, kakvo god da je. Meni je palo na pamet da napravim jos jednu temu gde cu ispromovisati tu temu ponovo 😂 bas je odlicna tema i gledam uvek da joj doprinesem, posto sam i ja sama po sebi kopac i jako dugo sam na sajtu
2022 03 15
Pre sam prodavala samo ovde. U jednom mesecu bih zaradila 500 dinara, a u drugom 10.000. Tako da nema pravila. Zatim sam otvorila nalog na kupujem prodajem i halo oglasima, i tamo sam uspela prodati nešto. Juče sam napravila profil na svaštari i oglasima rs. Trenutno sam tu negde i sa kupovinom i sa prodajom. Nisam u fazonu "kad prodam nešto kupiću nešto", ali mi se u poslednje vreme dešava to da odmah nakon kupovine usledi prodaja, tako da nisam u minusu. 🤍 Zanima me koje sajtove, pored ovih koje sam nabrojala, koristite za prodaju. Gde vam najbolje ide prodaja? 🤍
2022 03 15
ja iste stvari oglasavam i na kupujemprodajem za iste cene i sve mi se proda tamo,, zasto ne znam? jedino sto primecujem jeste da su ovde najbitnije ZARA etikete, da se prodaju stvari polovne za 5-6-7000 a cim stavis 300-400 to niko ne gleda jer misli da je za kontejner. moje cene su niske jer zelim da se resim odece koju ne nosim ali izgleda da to i ne prolazi ovde.
2022 03 15
> MimiBoraDrljaca: > ja iste stvari oglasavam i na kupujemprodajem za iste cene i sve mi se proda tamo,, zasto ne znam? jedino sto primecujem jeste da su ovde najbitnije ZARA etikete, da se prodaju stvari polovne za 5-6-7000 a cim stavis 300-400 to niko ne gleda jer misli da je za kontejner. > moje cene su niske jer zelim da se resim odece koju ne nosim ali izgleda da to i ne prolazi ovde. Slazem se u potpunosti za Zara stvari, ja sam imala nekoliko bukvalno su se prodale brzinom svetlosti, dok ostale tipa Lindex i slicno(koje po meni imaju mnogo kvalitetnije stvari) jednostavno ne idu kupovine.
2022 03 16
Ja sam imala jednu prodaju od početka meseca a bas sam aktivna na sajtu.
2022 03 16
> SvetlanaRadic: > >Jazzbarbie: > >Trenutno sam oduševljena temom "Potcenjeno" i žao mi je što nije aktivnija, jer stvarno ima dobrih predloga kad članice predlažu tuđe proizvode. Nekako kao da iskopaju ono najbolje na sajtu. Što je dosta drugačije od toga kad sam pokušavaš da prodaš nešto svoje, kakvo god da je. > Meni je palo na pamet da napravim jos jednu temu gde cu ispromovisati tu temu ponovo 😂 bas je odlicna tema i gledam uvek da joj doprinesem, posto sam i ja sama po sebi kopac i jako dugo sam na sajtu Tooooo
2022 03 18
Nikakva,cak nece ni poklone.
2022 03 19
Ja sam se vratila na forum posle duze vremena, 7 dana je proslo 50 stvari sam stavila i ne ide nikako. Ne znam da li gresim negde 😂Ali za sada uzas. Okej hoce kod clanica sa vise ocena, ali i nem drugog nacina da ga dobijem. Cene su niske, a stvari subjektivno mislim dobre.
2022 03 20
Loše. Smatram da su mi cene maksimalno niske za artikld koje nudim, ali niko nista ni da pita.
2022 03 20
^ takođe. Mada nisam dugo ništa uploadovala, imam problem sa dobrim osvetljenjem i pozadinom prilikom fotkanja pa mi je nekako i mrsko postalo da kačim šta imam za prodaju.
2022 03 21
Mene zanima, posto ne znam gde da postavim pitanje, zašto mi se stalno ukljanja jedan isti predmet koji postavim? Slike nisu sa sajtova..
2022 03 21
1 2