Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slanje mera za stvari koje prodajete

Da li vam se desavalo da neko smatra prohtevom vase pitanje da premeri neku stvar za koju ste zainteresovani? Da li mislite da je okej raspitati se da li ce vam nesto odgovarati pre nego ga kupite?... Posto sam ja tog misljenja i kao kupac i kao prodavac, i mislim da nema nista lose u tome da se potraze mere.
2022 03 20
Naravno. Uvek sam trazila mere ako nije bilo napisano u opisu i mislim da je sasvim ok traziti.
2022 03 20
Naravno da je potpuno OK da se pita za mere. Recimo meni i da piše S/M/L dužina suknje i haljine je veoma bitna zbog posla. To što je nekome do kolena ne znači da je i meni. Uvek rado šaljem mere a i sama tražim.
2022 03 20
> AppleRed: > Naravno da je potpuno OK da se pita za mere. Recimo meni i da piše S/M/L dužina suknje i haljine je veoma bitna zbog posla. To što je nekome do kolena ne znači da je i meni. Uvek rado šaljem mere a i sama tražim. Isto i ja.. htela sam da kupim stvari od jedne clanice , sako za koji mi je odgovarala velicina i odelo za koje sam tražila mere... Odgovor njen na to je ucinio da se osecam neprijatno i odustanem od kupovine, jer ona smatra da je to prohtev. Ne znam sta bih rekla..
2022 03 20
Mere sam uvek slala svakom ko je trazio ako nisam napisala. Ima nekih koje misle da je izvoljevanje traziti mere i da je jedna ili dve lose slike dovoljno za procenu... No comment za takve. Imala sam situacije da pitam za mere i dodatne slike i kazu poslace i nikad nisu poslali, a ironija je sto im na profilu stoji da novac ne vracaju, reklamacije ne primaju i da se za sve sto nas zanima raspitamo pre kupovine. Valjda ocekuju da ce ljude mrzeti da se raspituju. Bilo je primera prodavaca koji su pisali jednu velicinu (ono sto im se cefne) ne navodeci koja velicina pise na predmetu, da li je model deciji ili za odrasle, muski, zenski, kinesko itd. Jer nije isto kinesko S i americko S npr. Pravilan opis predmeta: 1. na predmetu oznacena velicina S, model mozda vise odgovara za M, ali evo vam mere pa procenite sami 2. model je S deciji, odgovara XS za odrasle, mere te i te Ne kupuj od prodavaca koji nisu voljni da izmere predmet koji prodaju, ali su voljni da uzmu pare za isti.
2022 03 20
Slažem se sa vama u potpunosti. Dešavalo mi se da čekam na mere i po dve tri nedelje,pa opet pitam pa opet... i na kraju dobijem neki kratki odgovor,i to nije sigurna da je bas tacno izmerila. I naravno da odustanem od te kupovine. A sto se tice mene kao prodavca,gledam da odgovorim i dam mere što pre,a ako nisam trenutno u mogucnosti takodje odgovorim odmah i kazem kada cu izmeriti i kada da ocekuje odgovor. A desavalo se da traže mere a mere stoje u opisu,ali to je vec neka druga tema 🙂 Naravno odgovorim da procitaju opis,i naravno vise se nikada ne jave...
2022 03 20
Meni je svakodnevna pojava da pitaju za mere, sve lepo izmerim-odgovorim i ne dobijem ni hvala niti da li odgovara ili ne. Ja pitam za mere ali mi se desavalo da mi je po merama sve super a kad mi predmet stigne ne odgovara mi...🥴
2022 03 20
Uvek dajem mere i uvek pitam za iste. Najgore mi je kad na pitanje o merama dobijem odgovor S VELIČINA. Pa baš ti hvala, pomogla si mi.
2022 03 21
Traženje mera mi je obavezno. Mada, i dalje mi nije jasno kako je nekom lakše da sto puta piše mere u odgovoru nekom nego da ih upiše odmah kod postavljanja predmeta. Kupcima je tako u startu lakše da odrede da li im odgovara predmet i niko ne gubi vreme. Kada sam počinjala da postavljam krpice ovde, to je prva stvar koju su me članice savetovale da uradim.
2022 03 21
Takođe, smislenije mi je da pri postavljanju oglasa odmah napišem mere. Manje je upita i lajkova, jer članice odmah mogu da procene da li im predmet odgovara ili ne. Kod kupovine pitam za mere (po novijem, čak i ako sam isti model u naznačenoj veličini isprobala u radnji). Redovno dobijam odgovore od članica, koje su aktivne na sajtu, ali i pitanja su mi konkretna (navedem tačno šta me zanima od mera i dodatna pitanja, ako ih, eventualno, imam) i sva su postavljena u prvoj poruci. Problem je sa članicama, koje se retko loguju, a kad se konačno uloguju, ni tada ne odgovore, možda čak ni ne provere razgovore itd. (Pošto pogledam ceo profil i to kada je bila poslednja saradnja, poslednji log in..., učestalost saradnji, pre slanja upita, unapred znam šta mogu da očekujem, a šta, najverovatnije, da ne očekujem.)
2022 03 21
Mere u 99% slucajeva napisem za svaku stvar i pored toga dobijem pitanje za mere i onda debil izmerim stvar ponovo jer mislim mozda nisam napisala mere za tu stvar i posle proverim i vidim da je debil zapravo osoba koja trazi mere a sve joj lepo pise ili pitaju koji je materijal a lepo sve pise za pismene, svakako mi nije tesko da izmerim jos neki deo ako je potrebno, slikam i sta god ali da merim a mere vec pisu nije mi jasno sta je u glavama tih clanica, licno mere ne trazim ako mi se nesto bas svidi uzimam bilo da je XS ili XL x-)
2022 03 21
Uvek okacim osnovne mere u oglasu. Nekad se desi da nekome treba neka specificna mera ali uvek se trudim sve mere da pokrijem. Ima clanica koje pitaju za informacije jer im je dosadno i samo da bi pitale, a sve im pise u oglasu. Imala sam par situacija gde sam napisala "pise Vam u opisu" :')
2022 03 21
Sasvim je normalno i očekivano da neko pita za mere, ovo je online kupovina/prodaja bez mogućnosti da se stvari probaju, izuzev ukoliko se obe strane dogovore da se nadju uživo. Pritom veličine različitih brendova se u realnosti razlikuju, a pogotovu kalup obuće. Shodno tome sasvim mi je zdravorazumski da neko pita za mere i da na takve upite odgovorim. I sama tražim pri kupovini nekih stvari kada ne mogu da procenim odokativno. :)
2022 03 21
Gledam da kod svakog predmeta odmah napisem mere, ako kod nekog predeta nisam odmah premerila i ne pise, uvek sam voljna da premerim, jer cesto velicina koja pise nije merodavna
2022 03 21
> Aaanaaaa: > Meni je svakodnevna pojava da pitaju za mere, sve lepo izmerim-odgovorim i ne dobijem ni hvala niti da li odgovara ili ne. > Ja pitam za mere ali mi se desavalo da mi je po merama sve super a kad mi predmet stigne ne odgovara mi...🥴 Isti slucaj. I sto je najgore, sve cesce se desava.
2022 03 21
1 2