Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li znate

Da li znate kako poslati paket vece mase, npr traka za trcanje i slicno. Bex ne radi, to znam. Aks radi ali sa njima izbegavam bilo kakav kontakt. Da li radi posta mozda?
2022 03 23
Posta samo prima do 60cm.Bex radi takve stvari,jer mi prekljuce doterao branik za auto koji je porucio moj suprug.Samo se dodatno naplacuje zbog gabarita.Hiljadu puta je suprug uzimao tako velike stvari i Bex dotera
2022 03 23
Tako je. I ja konkretno, nikad sa njima nisam imala problema. Jedino vidite da Vam plate unapred, jer ako se salje sa otkupom, dugo se ceka na novac.
2022 03 23
Mi nismo uspeli u novembru da pronadjemo ni jednu kurirsku službu da nam isporuči traku za trčanje iz Obrenovca, morali smo lično da odemo. U pitanju je motorna traka.. Ne znam da li se od tada nešto promenilo... Vidim da neke prodavnice sa spravama isporučuju City expresom.
2022 03 23
> JelenaJagličić: > Mi nismo uspeli u novembru da pronadjemo ni jednu kurirsku službu da nam isporuči traku za trčanje iz Obrenovca, morali smo lično da odemo. U pitanju je motorna traka.. Ne znam da li se od tada nešto promenilo... > Vidim da neke prodavnice sa spravama isporučuju City expresom. Da. Nijedna sluzba ne radi...
2022 03 23
Pitajte u pošti, jedna žena je slala nešto veliko i rekoše kao obican paket da moze
2022 03 23
neće nijedna služba, nama nikada nisu hteli krevete da dostave, raspakovane u delovima, ali čim čuju šta je kada se pozove call centar odbiju, jedino ako poručujete kod registrovane firme koja ima ugovor sa nekom službom.
2022 03 23
Meni je BEX doterao sobni biciklo - platila sam postarinu 900 din - castila kurira 200 din ... - popunila sam online - dosli su na adresu bez problema - realacija : - Obrenovac - Beograd
2022 03 23
Meni je Aksom stigao motor, auto kuća koja se bavi prodajom vozila je motor nov iz salona poslala kurirskom službom. U početku mi bilo sumnjivo jer motor ko motor, veliki, kako će stići, da li će se prilikom transporta izgrebati negde...? Posle 5 r.dana motor je stigao sa neverovatnom poštarinom od 7000din (veliki je i otkup i motor je težak)🤣 nije bilo problema, stigao je nikad bolje upakovan. Preporuke za Aks iskreno, vrlo su pažljivi sa velikim pošiljkama.
2022 03 23
Aks je motor isporučio zbog stalnog ugivora sa prodavcem. Te stvari čuvaju jer im oni znače redovan prihod. Bratu su ukrali 2 štapa za pecanje od 7 naručenih. Čim je stiglo videlo se da je paket otvoren i da je neko izvukao. Čitav haos je proces žalbe.
2022 03 24
Nama je ljuljaska jaje stigla Aksom, bunio se malo kurir sto mu je pola kombija zauzela ali je bilo sve ok. Samo celofanom je bila obmotana i nije nigde bila zagrebana.
2022 03 24
VLASNICA OVOG PROFILA NE POSTOJI. Poslednji put sa logovala 01.03.2020. god, pre vanrednog stanja u Srbiji. Nakon tog datuma je srećom otišla u inostranstvo ZAUVEK. Jasno se videlo na profilu da se poslednji put logovala 01.03.2020. što su svi mogli da vide, ali nisu gledali )prilažem datum poslednjeg logovanja). Dakle, ONA NE POSTOJI NA OVOM SAJTU VEĆ 2 GODINE. Na njenom profilu, sada vidim milion poruka članica koje nisu znale da ONA NE POSTOJI VIŠE na ovom sajtu. Članica nije mogla da izbriše svoj profil jer: NA OVOM SAJTU NE POSTOJI MOGUĆNOST BRISANJA PROFILA KADA NEO NEĆE VIŠE DA GA KORISTI. Stoga nije mogla da ga deaktivira pre odlaska. OVIM APELUJEM NA ADMINE DA OBRIŠU ovaj profil jer se ne koristi od 01.03.2020. niti će se više koristiti. RAZMISLITE SVI KOLIKO IMA "FANTOMSKIH PROFILA" ljudi koji su otvorili profil i više nisu izašli. Bezobrazluk! Članice ovog sajta neka se zapitaju da li admini ovog sajta prave lažnu statistiku postojećih profila od kojih pola ne postoji. Uvek pogledajte kada se član kome se obraćate poslednji put logovao. Srećno svima. https://mojekrpice.rs/items/zene/8411484/vlasnica-ovog-profila-ne-postoji#
2022 03 29
Ovde se obratite za brisanje profila: https://mojekrpice.rs/forum/t/581343/lista-profila-koji-cekaju-brisanje
2022 03 29
Izvinite, nisam razumela vezu sa mojom temom a nisam ni u toku ko ne postoji...
2022 03 30
Sajt poste: Најмање димензије адресне стране пакета су 9 x 14 цм. Збир дужине и обима пакета на најширем месту попречно може бити највише 300 цм, с тим да највећа димензија може бити до 150 цм, изузев ако је у питању гломазни пакет. Гломазни пакет је сваки пакет чије димензије прелазе горе наведене димензије, као и онај који се због свог облика или структуре не може сложити и преносити са осталим пакетима. Збир дужине и обима гломазног пакета на најширем месту попречно може бити највише 350 цм, с тим да највећа димензија може бити до 200 цм, уколико постоје техничке могућности за пријем и пренос гломазног пакета. Гломазни пакети примају се као издвојени и подлежу наплати поштарине за издвојено руковање. Највећа маса пакета за слање у Србији је 31,5 кг. Пакети масе преко 20 кг предају се у поштама које имају техничке могућности за пријем пакета.
2022 03 31
1 2