Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

ZARA uvek pobedjuje

Evo da mi neko objasni kako je moguce da se na primer ZARA high waist polovne farmerke bukvalno razgrabe ovde na sajtu po cenama kao iz radnje, a skupi brendovi imaju 0 lajkova, stoje mesecima i niko ni da pita. Pritom, model moderan, bolje skrojen, materijal 800 puta kvalitetniji, a cena nekim cudom pristupacnija. I to kazem kao neko ko voli Zaru, ali naravno u poredjenju sa Max Marom, Fendi i sl. Zara nema sta da trazi ;)
2022 05 10
Eh da su samo farmerke ,:) Moja drgarica konkretno samo u Zari kupuje farmerke,kaze modili joj odgovaraju,specificnije je gradje.Inace moze sebi da priusti mnogo skuplje i kvalitetnije farmerke. Meni nije jasno,zasto devojke zele da izgledaju isto.Dosta puta se ovde nesto trazi,sve isti sablon..A u gradu da ne govorim,fabrika istih zena,frizura,sminka, garderoba,cak i kombinacije odevnih predmeta su iste...znaci iste stvari isto iskombinovane.
2022 05 10
Toliko dugo godina se bavim prodajom polovne odece i to mi je nikad razjasnjena misterija. Ovde ima toliko fenomenalnih kvalitetnih stvari, svaki put se kao kuce obradujem kad vidim koliko jeftino zene prodaju jer nece niko da kupi a onda poliester Zara bluza od 2000din tuku se ko ce pre da ugrabi... nimalo mi nije jasno iskreno :')
2022 05 10
Meni je jasno,hoce da izgledaju isto..Naravno nije mi jasno zasto i zasto mlade devojke i tinejdzerke ne experimentisu sa stilom,frizuramaMeni se dosta modela u Zari dopadne ali mi se istog momenta zgade kada prodjem gradom i vidim stanc istih zena.
2022 05 10
Znas zasto farmerke? Vec mesecima gledam na forumu koliko cesto devojke traze crne farmerke da bude visok struk i zift crne. Imam vise pari takvih i kad mi se na kraju smucilo koliko imam slicnih ili istih stvari u ormanu resim da okacim. Uglavnom su to bile Zarine i jedne Bershka farmerke, ok su bile ali nista spec. Prodale su se u roku od odmah! Nakon njih okacim originalne Roccobarocco farmerke, ne znam ni zasto ih prodajem i znam da cu zazaliti, ali to je vec druga prica. Ne samo da nemaju lajkove, NIKO ni pitao nije za njih hahahhahahaha.....a kada.bih ih stavila pored onih koje sam prodala iste sekunde-nebo i zemlja! Zato farmerke, inace opste poznata stvar ovde sa Zarom, ali ovo mi je bilo bas drasticno. :o x-)
2022 05 10
Ja sam jednom okacila neke Zarine farmerke,drugaricine,meni ruzne realno.Kada sam otvorila inbox bilo je 20 poruka za te farmerke.A Replay skini model,kao nove,bas dobre,meni bile velike sam prodavala 2 godine za 1000 din,na kraju sam ih prodala za 700 din...Van svake pameti.Ja mislila otici ce odmah kad ono... :')
2022 05 10
Možda zato što većina ima ili je imala neki Zarin model,pa već zna svoju veličinu i da će joj sigurno odgovarati. Ali do toga je,da se to sad nosi ,da je aktuelno ,nema veze što skoro svaka izgleda isto. Meni vise legnu farmerice iz H&M - a,kod Zarinih većina ima debeo teksas,pa mi bude prevruće.
2022 05 10
Ja imam brda garderobe na profilu Zara i najmanje ide, da li ja to ne tagujem kako treba ali sve drugo ce pre otici nego Zara😂😂😂
2022 05 10
> lokibg: >Nakon njih okacim originalne Roccobarocco farmerke, ne znam ni zasto ih prodajem i znam da cu zazaliti, ali to je vec druga prica. Ne samo da nemaju lajkove, NIKO ni pitao nije za njih hahahhahahaha.....a kada.bih ih stavila pored onih koje sam prodala iste sekunde-nebo i zemlja! Jao videla sam ih ja Loki, odlepila sam ali nisu moja veličina 😭 pritom sam samoj sebi zabranila da kupim još jedan par crnih pantalona, ali te RB izgledaju bruka!
2022 05 10
Ja sam na poslednjem sniženju kupila dosta farmerki I uvek sam pokušala da ih prvo prodam online pre nego ih vratim. One koje sam platila 1590 - prodavala sam za 1590, takođe moderni modeli sa onim otvorima dole i širokim nogavicama. Samo dva para sam prodala, 6 sam vratila. Devojke koje su prodavale u isto vreme za 2990 su prodale u sekundi 😂 Skontala sam da, kad su Zara stvari u pitanju, moram da stavim što veću cenu da bih ih prodala, al mi nekako savest ne da da platim nešto za vreme sniženja 1500 I prodam za 3000.
2022 05 10
UltraStore a da nije mozda do velicine jer ne moze svako da stane u XS Sto se teme tice, verujem da posto je online kupovina ide se na sigurno, na brend cije velicine poznajemo i sigurni smo da ce nam odgovarati.
2022 05 10
Zara je većini sigurica, onima koji brinu šta će obuci, da li su dobro pazarili, uglavnom mladima koji se plaše da eksperimentisu. Stariji uglavnom imaju neki svoj stil i kupuju ono što im se svidja, te vise obracaju pažnju na model i sastav (traže kvalitet) i u praksi duže kupuju, te su iskusniji i znaju pametnije da odaberu, te će pre kupiti na sajtu polovnu Max Maru, nego Zaru
2022 05 10
> carobni_ormaric: > Ja imam brda garderobe na profilu Zara i najmanje ide, da li ja to ne tagujem kako treba ali sve drugo ce pre otici nego Zara😂😂😂 Isto iskustvo, sem što nemam brdo, nisam neki fan Zare. Elem poenta je da Zarino prodala nisam, dvoje Zarinih farmerki sam kačila konkretno, jedne su moje, jedne je drugarica oglasila preko mog profila, niko nikad ni pitao nije🤣
2022 05 10
Upravo o tome pricam. Nije fazon u tome da devojke biraju izmedju Zare i no name brendova. Nego sto se Zara proda brze nego Max Mara pfffff....
2022 05 10
> UltraStore: > Ja sam na poslednjem sniženju kupila dosta farmerki I uvek sam pokušala da ih prvo prodam online pre nego ih vratim. > One koje sam platila 1590 - prodavala sam za 1590, takođe moderni modeli sa onim otvorima dole i širokim nogavicama. Samo dva para sam prodala, 6 sam vratila. Devojke koje su prodavale u isto vreme za 2990 su prodale u sekundi 😂 > Skontala sam da, kad su Zara stvari u pitanju, moram da stavim što veću cenu da bih ih prodala, al mi nekako savest ne da da platim nešto za vreme sniženja 1500 I prodam za 3000. Hahahaha ja sam cenila 1.500 Zarine farke koje sam platila 6.000 i obukla jednom, jer kao što rekoste, savest, stvar obučena, dakle polovna. Al znači ako preinačim u cirka 7.500 možda se prodaju🤔 Ljudi su cirkus...al dobro nek smo mi lude, makar mirno spavamo noću🤣🤣🤣
2022 05 10
1 2 3