Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da proslavimo Lidiju!

Lidija je naručila i nije podigla paket. Danas se vratio, pa sam ih platila. Tako da prodaja mi je ustvari poklon 🤔
pre 18 dana, 10:20
Ostavite link profila i negativnu ocenu
pre 18 dana, 11:02
> OljaRaletic: > Ovo je zabranjeno OK, brisem post.
pre 18 dana, 13:26
> ubavkam: > Ostavite link profila i negativnu ocenu Ostavljeno, rekoh ako neko saradjuje s njom da je unapred pripremljen.
pre 18 dana, 13:28
Ne vidim da ste ostavili negativnu ocenu a ni link profila :)
pre 18 dana, 13:31
> Ana2018: > Ne vidim da ste ostavili negativnu ocenu a ni link profila :) Nema svrhe, evo obrisala sam lične podatke. I dok god se neko javno ne prozove, nema normalne saradnje.
pre 18 dana, 13:36
Ostavite negativnu ocenu,za to i sluze,da bude upozorenje za ostale clanice.
pre 18 dana, 13:41
> NinaVp: > Ostavite negativnu ocenu,za to i sluze,da bude upozorenje za ostale clanice. Slažem se. Poslate 21.05. Danas povratak.
pre 18 dana, 13:44
> tanjatudi: > Lidija je naručila i nije podigla paket. Danas se vratio, pa sam ih platila. Tako da prodaja mi je ustvari poklon 🤔 nije ni poklon nego trosak.....strasno!
pre 18 dana, 14:49
Dajte joj negativnu. Osobe koje se igraju sa tudjim vremenom i novcem treba ukloniti sa sajta za stalno, pa kad nadoknade svima sve troskove eventualno da traze da im se dozvoli pristup. I ne saljite pouzecem.
pre 18 dana, 14:56
A kako da znamo koja clanica je u pitanju kada ne zelite da ostavite ni link profila ni negativnu ocenu?
pre 18 dana, 15:24
Ostavila je sliku članice, licne podatke, i mislim ime članice ali je obrisala. > ubavkam: > A kako da znamo koja clanica je u pitanju kada ne zelite da ostavite ni link profila ni negativnu ocenu?
pre 18 dana, 15:36
> jelenap2702: > Ostavila je sliku članice, licne podatke, i mislim ime članice ali je obrisala. > > ubavkam: > > A kako da znamo koja clanica je u pitanju kada ne zelite da ostavite ni link profila ni negativnu ocenu? To je sve nebitno, dok se ne ostavi negativni utisak. Ne ulaze sve clanice na forum.
pre 18 dana, 15:53
Ja stvarno ne razumem cemu otvaranje teme, ne zelite negativnu da date(pa valjda se ocenjujemo da i drugi vide kakvi smo kupci /prodavci) Mislim da je tema skroz nepotrebna jer Vam ocigledno i nije toliko vazno sto paket nije preuzet.
pre 18 dana, 17:13
Slažem se da treba negativna, samo sam rekla da je bilo korisničko ime ali je obrisano. > ubavkam: > > jelenap2702: > > Ostavila je sliku članice, licne podatke, i mislim ime članice ali je obrisala. > > > ubavkam: > > > A kako da znamo koja clanica je u pitanju kada ne zelite da ostavite ni link profila ni negativnu ocenu? > To je sve nebitno, dok se ne ostavi negativni utisak. Ne ulaze sve clanice na forum.
pre 18 dana, 17:23
1 2 Sledeći