Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nova prevara?!

> IvanaL04: > Admin je samo blokirao taj jedan nalog,a sigurno ima bar pet. Odgovor nikakav nisam dobila. Ostaje samo da se prepozna neka od devojaka kojima smo uplatile pa da nam otkrije identitet persone,to je sve... Identitet persone mogu i nadlezni da utvrde. To sto ona pravi 10 ili koliko vec profila, ne znaci da se ne moze naci. Moze i to lako. Potrebno je da se vi prevareni udruzite i podnesete zajednicku tuzbu sa dokazima. Odeljenje sa visokotehnoloski kriminal ce lako nakon toga pronaci ko je osoba koja stoji iza 5, 10, 20 profila. Moze da ih ima koliko hoce i ne moze se sakriti.
2022 06 30
Htela sam da kupim od nje dok nije imala negativne ocene kupaci i pitala dali je predmt dostupan rekla je da jeste..Ja sam je pitala dali moze licno preuzimanje ona na to nije odgovarala i udjem vidim temu i vidim da je blokirana
2022 06 30
Ja sam kupovala od clanica koje imaju 0 utisaka, i sve je prolazilo u najboljem redu. Nekako se po profilu i stvarima vidi da li je osoba prevarant. Ako me razumete. Izbegavajte te sto imaju samo markirane stvari po pristupacnim cenama. To je bas mamac. Svi se zalete.
2022 06 30
> Identitet persone mogu i nadlezni da utvrde. To sto ona pravi 10 ili koliko vec profila, ne znaci da se ne moze naci. Moze i to lako. Potrebno je da se vi prevareni udruzite i podnesete zajednicku tuzbu sa dokazima. Odeljenje sa visokotehnoloski kriminal ce lako nakon toga pronaci ko je osoba koja stoji iza 5, 10, 20 profila. Moze da ih ima koliko hoce i ne moze se sakriti. ✅✅✅
2022 06 30
> IvanaL04: > Drage clanice,da li ste imale bilo kakvu komunikaciju da ovom osobom? > Ja sam joj uplatila za Replay papuce ali od nje > i paketa ni traga. > https://mojekrpice.rs/mybutterfly2510-287256
2022 06 30
Sad sam ušla na njen profil i svetli joj zeleno, kako može da se uloguje kada je blokirana? 😶
2022 06 30
> MilkaCanic: > Sad sam ušla na njen profil i svetli joj zeleno, kako može da se uloguje kada je blokirana? 😶 Svetli zato sto je ulogovana sa svog drugog naloga. Sa kojeg porucuje stvari od clanica koje drugi placaju.
2022 06 30
> IvanaL04: > > MilkaCanic: > > Sad sam ušla na njen profil i svetli joj zeleno, kako može da se uloguje kada je blokirana? 😶 > Svetli zato sto je ulogovana sa svog drugog naloga. Sa kojeg porucuje stvari od clanica koje drugi placaju. Ne znam da li može da svetli ovaj ako je na drugom profilu ulogovana 😕
2022 06 30
Može, jer sve je na istom ruteru.
2022 06 30
> emilyy: > Može, jer sve je na istom ruteru. Ako imaju adresu, zašto ne blokiraju sve profile onda 😖 policija može i da je locira, jedino svi oštećeni da prijave, ovo se može voditi pod krađom i stvari i identiteta 😕
2022 06 30
Možda su i blokirali, mi ne znamo (bar ja ne znam 🤷‍♀️) koji su njeni drugi profili. 🤔
2022 06 30
A gospodjica stavila na prodaju sve stvari koje smo joj mi "poklonile "... Jos malo gospodjice, znam ko si a uskoro cu imati i dokaz konkretan! 😉
2022 07 01
Auh, koja priča, ne mogu da verujem da neko na ovaj način vara ljude, šokirana sam :o
2022 07 01
> Prase021: > Auh, koja priča, ne mogu da verujem da neko na ovaj način vara ljude, šokirana sam :o A sad prodaje stvari koje je kupovala nasim novcem. Snalazljiva zena, sta ce... 🤣
2022 07 01
> IvanaL04: > > Prase021: > > Auh, koja priča, ne mogu da verujem da neko na ovaj način vara ljude, šokirana sam :o > A sad prodaje stvari koje je kupovala nasim novcem. > Snalazljiva zena, sta ce... 🤣 Je l' ima drugi profil?
2022 07 01