Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nova prevara?!

2000. Nije stvar u novcu,ali neka im se stane na put vise. Svaki dan se srecemo sa novom prevarom. Admin se naravno ne javlja a uredno je obavesten o svemu.
2022 06 29
> ubavkam: > Jao bila je neka slicna fora sa prevarom ovde. Clanica recimo naruci od neke devojke odecu, a vi od nje. Ona da vama njene podatke i vi platite njenu odecu. Fakticki ona dobije besplatno taj paket. A vi ostanete uskraceni. Nadam se da sam dobro objasnila Mislim da je, nazalost, ovo stvarno i Vaš slučaj 😐
2022 06 29
Da jeste,javilo se jos devojaka, svakome je dala razlicite podatke za uplatu.
2022 06 29
Razrađen sistem prevare. Šteta što nema predmete na profilu da ostane trag.
2022 06 29
Ovo su neki uigrani prevaranti 😶 verovatno ih je više. Meni se recimo svideo kupaći kod nje, ali cena odmah izaziva sumnju. Doduše nikad ni ne bih uplatila nekome sa 0 pozitivnih unapred, ali i sa otkupom da pošalje, u kesu može bilo šta da stavi 😖
2022 06 29
Ja sam porucila isti taj kupaci, uplatila pare i naravno nista nisam dobila 🙃
2022 06 29
> anapetrovic87: > Ja sam porucila isti taj kupaci, uplatila pare i naravno nista nisam dobila 🙃 Sledeći put se pazite i ne uplaćujte unapred nekome sa 0 ili nekoliko pozitivnih, mada i da neko ima 20+ proverite kada ih je dobio, jer ko zna ko kome i kako ostavlja utiske 😐
2022 06 29
Postoji verovatnoća da je i nalog Knezevichelena takodje njen. Verovatno da ovog naloga je porucivala stvari koje smo mi placale.
2022 06 29
Jel to ona postavila predmete i stavila cene u visini onih iz njene liste zelja pa kad se nesto "proda" ona kontaktira prodavca zeljenog predmeta i trazi podatke za uplatu koje prosledi prevarenim devojkama ili sta, kako to ide posto svima daje razlicite podatke. Najcrnje je sto te devojke koje verovatno nemaju veze sa prevarom ime i podaci im se nadju javno objavljeni, a izgleda da se ovo svima moze desiti. Neko moze da kupi moj ili vas predmet, date mu podatke, a on prevari neku tamo osobu koja i ne zna za vas i koja ce vam taj iznos uplatiti. Ovo treba prijaviti
2022 06 30
Upravo o tome se radi. Ona je narucivala stvari od devojaka za sebe a mi smo uplacivale. Te devojke su potpuno neduzne,ja ih molim da se jave samo zbog podataka njenih,jer koristi nekoliko razlicitih.
2022 06 30
Jel se javio admin povodom ovoga? Ili je zauzet brisanjem.oglasa gde se kod ne vidi dobro i blokiranjem onih koji promase temu na forumu? Ovaj sajt je postao teska sprdnja. Na zalost. Zato sve vise divnih i postenih clanica ne ulazi ovde i gasi profile. Na MK neko mora dobro da poradi ako misle da sajt opstane.Blokiranje prevaranata nije nikakvo resenje.Opet otvore novi profil pod drugim imenom.
2022 06 30
Kakav sistem prevare, slogiracu se sad :o
2022 06 30
Samo broj licne karte verifikacije profila, svi podaci kao Limundo, ali o tome smo pricale vec, ovo nije kupoprodajni sajt, verovatno nije tako ni registrovan i kada bi uveli takva pravila i, imali bi i zakonski mnogo vise da rade. Mislim da vlasnici to ne zele. Ovako im je ok, zaradjuju od reklama, ne treba im puno zakona koje moraju da postuju... Zato su i oglasi besplatni i moze svako da radi sta hoce. Kp i Limundo su ipak mnogo ozbiljniji sajtovi
2022 06 30
Admin je samo blokirao taj jedan nalog,a sigurno ima bar pet. Odgovor nikakav nisam dobila. Ostaje samo da se prepozna neka od devojaka kojima smo uplatile pa da nam otkrije identitet persone,to je sve...
2022 06 30
> Debela_devojka: > Samo broj licne karte verifikacije profila, svi podaci kao Limundo, ali o tome smo pricale vec, ovo nije kupoprodajni sajt, verovatno nije tako ni registrovan i kada bi uveli takva pravila i, imali bi i zakonski mnogo vise da rade. Mislim da vlasnici to ne zele. Ovako im je ok, zaradjuju od reklama, ne treba im puno zakona koje moraju da postuju... Zato su i oglasi besplatni i moze svako da radi sta hoce. Kp i Limundo su ipak mnogo ozbiljniji sajtovi Limundo je ukinuo trazenje broja LK. Za KP ne znam, davno sam se reg i nisam ostavila nikakve podatke, skoro sam postavila neki predmet i nisu mi trazili nikakav broj LK
2022 06 30