Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć. slanje paketa i pakovanje

> Mimomila: > A desilo mi se u jednoj posti da posle 5 nisu uopste hteli da prime PE paket za slanje. Kod nas u posti posle 15:30 ne primaju nikakve pakete 🥲 Nekad prime ali taj se racuna kao da je poslat tek sutradan. Juce sam slala CC paket na zahtev clanice, nisam znala kako funkcionise pa sam spakovala samo u obicnu kesu iz Pepca i malo prelepila selotejpom, nista nisu rekli. Postarina je 200 dinara a slala sam farmerke i bas glomazan dzemper. A prekjuce sam slala dva postexpressa, jedan 300 drugi 370 dinara postarina a neke laganije stvari su u pitanju 😩
2022 09 28
Šaljem upakovano u 2 kese, kesu i kutiju, ili u papirnu kesu pa plastičnu kesu. Plastična kesa je zato da ne bi nekim slučajem roba došla u kontakt s vlagom. Neki put sam zapakovala 2 košulje u jaču papirnu kesu, zalepila okolo, pa tako ubacila u plastičnu kesu i takodje zalepila sa svih strana. Slala sam već i u manjim/većim kutijama, tad uvek palujem prvo u plastičnu kesu pa tako u kutiju. Uvek sma gledala da ako šaljem post expressom paket upakujem u laganije materijale da ne bi paket ispao skuplji zbog težine istih. Cc paket ista cena do 3 kg tako da tamo ne gledam da li paket ispada 300 grama ili 3 kg.. A za cc paket cena zavisi od visine otkupa, da li ima otkupa, da li se traži da pare stignu postneton (skuplja varijanta) ili postansko uputnicom (jeftinija varijanta poštarine). Ako nema otkupa tj kupac uplati unapred, onda je do 3 kg samo 200 din poštarina.
2022 09 28
Pogotovo ako npr šaljem nešto osetljivije, ako ima u garderobi nekih detalja koji ne bi trebalo da se oštete-slome, saviju, ili je materijal osetljiv, uvek u neku kutiju pakujem.
2022 09 28
1 2