Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Zašto se niko ne buni?

Kada se šalje obično pismo (nepreporučeno), ne dobija se nikakva potvrda. Valjda tako beše. Ne mogu tačno da se setim, davno sam slala na takav način, ali bih rekla da je tako.
2024 05 17
> ellenay: > > EnaElena: > > > ellenay: > > > Zdravo svima. Citam poruke na ovoj temi ali nigde nisam nasla slican problem. Naime knjiga mi je iz Zrenjanina 18.aprila bila poslata kao TISKOVINA i to nepreporucena, znaci nikakav papir nema ni posiljalac niti ja kao broj za pracenje. Do dana danasnjeg nije stigla knjiga. Jako se brinem jer mi je knjiga veoma vazna. Sve se tesim bili praznici, pa da se oduzilo. Zvala i postu i korisnicki servis. Nemam pravi odgovor. Da li je neko imao slicno iskustvo? > > Ma kako da je poslato, posiljalac je morao dobiti neki papir u vidu potvrde da je nesto poslao, jel. Pokusajte da pitate clana koji vam je poslao knjigu da proveri u svojoj posti o cemu se radi. Jesu bili praznici ali sada vec dugo cekate, pa nije inostranstvo u pitanju, trebalo je stici. > Kaže da nije, da kada tiskovina nije preporucena da se tada ne dobija broj za praćenje vec je samo adresa na posiljci i to je to. Prakticno ne moze da se udje u trag posiljci. Tako su mi i uposti rekli. Ne mogu ni da provere. Da sam znala naglasila bih slanje samo PE ili CC. Najsigurnije. Bas mi je zao i zaista cudna situacija, da ne stize jos uvek. Mogu misliti koliko ste razocarani i nazalost bez pravog objasnjenja.
2024 05 17
1 2 3 4 5