Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li je moguće..

Katastrofa!!!
2022 09 30
> oneblackcat: > > Irinacvetkovic: > > A da, pošto je krzno od činčila inače humanije! Svi odjednom imaju empatije kad su u pitanju kuce i mace, nema veze što nosite lisice, zečeve i slično. > A ko je rekao i odakle Vi znate da mi ostali nosimo krzno bilo koje životinje i da nam je ok ako je ovo činčila? Baš me zanima... Vidim da se kupuju na sajtu i da se prirodna koža i krzno dosta traže. Te životinje su takođe odrane i ubijene na najgori mogući način. Prosto mi je neverovatno da je uopšte legalno prodavati stvari napravljene od njihovih koža. Pa eto, niko nije potegao takvu temu na forumu, da sažaljeva činčile i lisice. Sad za mačke oh ne. Protiv sam i jednog i drugog, ali zanimljivo je da pažnju privuku samo stvari na koje se ovde nije naviklo, a na ostalo se žmuri.
2022 09 30
@Irena..Bila je tema.Komentarisali smo upravo oko julin festivala i normlalno pravili paralele sa masovnim uzgajanjem ostalih zivotinja koje jedemo svakodnevno.koznih cipela,jakni itd...
2022 09 30
> Irinacvetkovic: > A da, pošto je krzno od činčila inače humanije! Svi odjednom imaju empatije kad su u pitanju kuce i mace, nema veze što nosite lisice, zečeve i slično. Ne radi se o tome sta je humanije ili ne. Radi se o tome da se zgrazavamo na ono sto nije u nasoj kulturi. Kod nas je macka kucni ljubimac, u Kini nije i njima je ok da je jedu, koriste krzno. Odavnina se kod nas jede kokoska, svinja, guska, patka... ali ne i macka. Tako i sa kozom i krznom. Ucili smo u skoli od koje zivotinje se sta dobija.
2022 09 30
Apel svima da izbegavaju krzno bilo kog porekla 🙏 Jednostavno nije vredno patnje koju su te životinje najverovatnije pretrpele. Pored toliko kvalitetnih materijala neživotinjskog porekla danas, stvarno nema potrebe da se drzimo mode iz kamenog doba 😐
2022 09 30
Još tužnije da u podforumu psihologija na temu nasilje nad ženama jedva da ima komentara.
2022 09 30
Katastrofa. Probili smo dno.
2022 09 30
1 2