Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sajam knjiga

Kakvo je vaše iskustvo sa ovogodišnjim sajmom knjiga? Ja sam iskreno razočarana. Nikad lošija i tanja ponuda. Toliko dobrih izdavačkih kuća ove godine nije bilo.. A o cenama neću ni da komentarišem. Da li ste vi imale neki dobar ulov ove godine ?
2022 10 29
> KsenijaTasic: > Kakvo je vaše iskustvo sa ovogodišnjim sajmom knjiga? Ja sam iskreno razočarana. Nikad lošija i tanja ponuda. Toliko dobrih izdavačkih kuća ove godine nije bilo.. A o cenama neću ni da komentarišem. Da li ste vi imale neki dobar ulov ove godine ? Ove godine je bio sajam crkve....uzas....
2022 10 29
> Dadanagaga: > > KsenijaTasic: > > Kakvo je vaše iskustvo sa ovogodišnjim sajmom knjiga? Ja sam iskreno razočarana. Nikad lošija i tanja ponuda. Toliko dobrih izdavačkih kuća ove godine nije bilo.. A o cenama neću ni da komentarišem. Da li ste vi imale neki dobar ulov ove godine ? > Ove godine je bio sajam crkve....uzas.... Slažem se, baš su podbacili ove godine...
2022 10 29
Nazalost, nisam isla jer nisam u Bg ali gledajuci online popuste izdavaca, jedino je Stela imala bas lepu akciju tj. osetne popuste. A prateci knjiske grupe na Fb, cini mi se da su se svi radovali povratku, samoj atmosferi i suseretima na sajmu pa mi se cini da je to najveci utisak posetilaca i knjigoljubaca.
2022 10 29
Slažem se, mojim prijateljicama i meni je tradicija već godinama da idemo na sajam knjiga zajedno i uvek se neizmerno radujemo samom odlasku, ali od ove godine smo očekivale mnogo više, lični utisak je da je bila jako slaba ponuda, a popusti kako-gde
2022 10 29
Nisam bila na sajmu jer tamo gde je previse ljudi ja nisam ali sam iskoristila popust da narucim par knjiga sa moje liste
2022 10 29