Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupac uplatio novac pa ga trazio nazad

Ja sam ispala fer i korektna i novac i joj vratila, ali ocenu je dobila. Pozdrav
2023 02 14
Ovo su moji prvi oglasi pa nisu imale šta da uzvraćuju, ja sam ta koja je kupovala od drugih
2023 02 14
Tako sam i uradila, dala sam neutralnu.
2023 02 14
> natashaaaaaa123: > Ovo su moji prvi oglasi pa nisu imale šta da uzvraćuju, ja sam ta koja je kupovala od drugih Utisci se ostavljaju i za kupce i za prodavce. Zatrazite da uzvrate.
2023 02 14
> Majda87: > > natashaaaaaa123: > > Ovo su moji prvi oglasi pa nisu imale šta da uzvraćuju, ja sam ta koja je kupovala od drugih > Utisci se ostavljaju i za kupce i za prodavce. Zatrazite da uzvrate. Tako je, na to sam i ja mislila. Utisci idu od obe strane, i kod kupca i kod prodavca. Ps. Slike sa neta nisu dozvoljene, ovo kažem dobronamerno da ne bi popili negativan utisak od Admina, mada mnogima stoje i opet ništa.
2023 02 14
> DzoDzo: > Da li ti je palo na pamet da devojka ima neku hitnu vanrednu situaciju? > S' obzirom da vidim sta je i kada postavila na nalog pod naglaskom naslova koji nama bajatijima ovde ne lici na Ines koja je izuzetno korektna devojka, deluje da ima neku hitnost i nesto sta nije duzna da pravda. > Nije te ostetila nista manje niti vise nego devojka koja je od mene u petak uzela broj racuna za uplatu, a jos je nije izvrsila. > Stavi nekad malo vise ljudskosti ispred para koje i nisu neke da bi ovako reagovala i kroz temu i kroz opis naloga. Ruzno ti to. Slozila bih se sa DzoDzo. Niko nije ostecen i svako ima pravo da se predomisli.
2023 02 14
> Debela_devojka: > > DzoDzo: > > Da li ti je palo na pamet da devojka ima neku hitnu vanrednu situaciju? > > S' obzirom da vidim sta je i kada postavila na nalog pod naglaskom naslova koji nama bajatijima ovde ne lici na Ines koja je izuzetno korektna devojka, deluje da ima neku hitnost i nesto sta nije duzna da pravda. > > Nije te ostetila nista manje niti vise nego devojka koja je od mene u petak uzela broj racuna za uplatu, a jos je nije izvrsila. > > Stavi nekad malo vise ljudskosti ispred para koje i nisu neke da bi ovako reagovala i kroz temu i kroz opis naloga. Ruzno ti to. > Slozila bih se sa DzoDzo. Niko nije ostecen i svako ima pravo da se predomisli. Zavisi iz kog ugla se gleda. Prodavac nije ostecen u smislu da je poslala pa se kupac predomislio i sad mora da plati duplu postarinu. Kupac treba da se dogovori sa samim sobom pre kupovine sta zeli ili ne zeli. Recimo da prodavac nema online banking onda je ostecena za gubljenje vremena da ode do Poste, banke, ceka u redu da joj vrati novac i pritom sama finansira proviziju. Zasto bi prodavac finansirao proviziju i trosio svoje vreme na neozbiljne ljude? To vise ni neke prodavnice ne rade. Idite do Modiane ili Sportine i kazite da ste se predomislili. Zamenu mozete dobiti, novac ne. Kaparu kada date i posle se predomislite prodavnica kaparu zadrzava.
2023 02 14
Po zakonu o zasititi potrosaca, kupac ima pravo u roku od 15 dana da se predomisli i odustane od kupovine ne navode i razlog zbog kog se predomislio. Ovde se svi stalno pozivaju na razlicite zakone, pa ne znam zasto to ne bi vazilo i u ovom slučaju. Mozda je stvarno nesto hitno, otkud zna bilo ko od nas ko je u kakvoj situaciji i za sta mogu da mu zatrebaju pare? Mozda plata kasni, mozda su ga odzeparili na putu do posla, mozda se razbolela majka, mozda dete, mozda je bas taj dan stigao neocekivano veliki racun za struju. Ima 1000 razloga zasto neko zeli da odustane od kupovine i ima puno pravo na to.
2023 02 14
> Esprit21: > > Debela_devojka: > > > DzoDzo: > > > Da li ti je palo na pamet da devojka ima neku hitnu vanrednu situaciju? > > > S' obzirom da vidim sta je i kada postavila na nalog pod naglaskom naslova koji nama bajatijima ovde ne lici na Ines koja je izuzetno korektna devojka, deluje da ima neku hitnost i nesto sta nije duzna da pravda. > > > Nije te ostetila nista manje niti vise nego devojka koja je od mene u petak uzela broj racuna za uplatu, a jos je nije izvrsila. > > > Stavi nekad malo vise ljudskosti ispred para koje i nisu neke da bi ovako reagovala i kroz temu i kroz opis naloga. Ruzno ti to. > > Slozila bih se sa DzoDzo. Niko nije ostecen i svako ima pravo da se predomisli. > Zavisi iz kog ugla se gleda. Prodavac nije ostecen u smislu da je poslala pa se kupac predomislio i sad mora da plati duplu postarinu. Kupac treba da se dogovori sa samim sobom pre kupovine sta zeli ili ne zeli. Recimo da prodavac nema online banking onda je ostecena za gubljenje vremena da ode do Poste, banke, ceka u redu da joj vrati novac i pritom sama finansira proviziju. Zasto bi prodavac finansirao proviziju i trosio svoje vreme na neozbiljne ljude? To vise ni neke prodavnice ne rade. Idite do Modiane ili Sportine i kazite da ste se predomislili. Zamenu mozete dobiti, novac ne. Kaparu kada date i posle se predomislite prodavnica kaparu zadrzava. Kada bi mi to rekli, zvala bih zasititu potrosaca i veruj mi da bi bili kontaktirani iste sekunde. Po zakonu novac moraju da vrate. I inace po zakonu bi trebalo da dobijamo obrazac za odustajanje od kupovine, ali posto ljudi nisu o svemu obavesteni, pristaju na zamenu, iako ne moraju
2023 02 14
Pa dobro hajmo sad svi svima da vracamo novac i stvari kad se predomisle, znaci svasta..
2023 02 14
Svako ima pravo da odustane od online kupovine sa nekih sajtova, Zara, Bershmka itd, mi ovde prodajemo nase stvari, znaci ja nisam radnja
2023 02 14
Vi imate pravo da mislite sta god zelite, a kupac ima pravo da se predomisli, ako zelite da trujete na ovaj nacin, naviknite se na razne situacije, jer je rad sa ljudima najtezi.
2023 02 14
Vazi onda ja imam pravo da kazem jednoj da cu njoj da prodam a prodacu drugoj, hvala da objasnjenju divni ste
2023 02 14
Po meni kupac ima pravo da se predomisli PRE NEGO STO UPLATI NOVAC, ali dobro vi ste ipak pametniji
2023 02 14
> natashaaaaaa123: > Vazi onda ja imam pravo da kazem jednoj da cu njoj da prodam a prodacu drugoj, hvala da objasnjenju divni ste Imaš pravo, naravno, to je tvoja stvar kome ćeš da prodaš. Najbolje onoj koja prva uplati. I meni se desilo da članica plati pa odustane, nisam smatrala to tragičnim niti sam se naljutila niti ostavljala bilo kakav utisak. Desilo mi se i da predmet koji sam prodala kada sam krenula da ga pakujem primetim oštećenje i vratim devojci novac, isto se niko na mene nije ljutio. I DzoDzo i Debela su u pravu, možda postupak nije lep ali malo fleksibilnosti nije na odmet, svašta ćeš ovde doživljavati i ne treba se nervirati oko ovoga, doći će neki drugi kupac.
2023 02 14