Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja

U januaru sam prodala gomilu stvari, što na paket, što individualno (preko fb grupa). Onda je sve od jednom stalo i od tad ništa, tajac 😐
2023 02 23
Na fbu ide, kad se malo aktiviram, malo cenjkam... Ovde sam odustala. Ovo mi služi kao galerija "e vidite ako ima još nesto interesantno" kad porucuju ljudi sa fba
2023 02 23
Nikako, mada ni nemam vise toliko stvari za prodaju, otisla mi je vecina preko paketa
2023 02 24
Kupovina mi je isla u sred kvara na sajtu 🙂 Prodaja jok
2023 02 24
Ovde slabo, ali od decembra sam po FB grupama i prodala sam duplo više stvari nego za 2 godine na ovom sajtu
2023 02 24
U fb grupama se definitivno vise prodaje, ovde slabo🥹
2023 02 24
> daydreamer21: > Ovde slabo, ali od decembra sam po FB grupama i prodala sam duplo više stvari nego za 2 godine na ovom sajtu U kojim FB grupama prodajete stvari? ☺️
2023 02 24
> HelenasCloset: > > daydreamer21: > > Ovde slabo, ali od decembra sam po FB grupama i prodala sam duplo više stvari nego za 2 godine na ovom sajtu > U kojim FB grupama prodajete stvari? ☺️ ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/13df6181ab67480e5957e0bb59a0a3d0.jpg)
2023 02 24
> daydreamer21: > > HelenasCloset: > > > daydreamer21: > > > Ovde slabo, ali od decembra sam po FB grupama i prodala sam duplo više stvari nego za 2 godine na ovom sajtu > > U kojim FB grupama prodajete stvari? ☺️ > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/13df6181ab67480e5957e0bb59a0a3d0.jpg) Hvala🌸
2023 02 24
Ideee odlicno!
2023 02 25
Od prosle godine Marta meseca ocajno, ne znam zasto, ali od tada je sve stalo...🙄
2023 02 25
Kad god se pojave ovakve teme imam potrebu nešto da prokomentarišem, pa odustanem da ne nastane haos. Ali ovako ja to vidim. Ne možete da silite ljude da kupuju kod vas ako njima trenutno ne treba to što imate. Jeste, za svaku robu postoji kupac, ali pogledajte još koliko ljudi ima tu istu robu. Kad neko traži neki konkretan predmet, izlazi mu u pretrazi stotine sličnih i on onda ima tu slobodu da bude izuzetno izbirljiv, gledaće svaki detalj i svaku meru da bi izabrao odgovarajuće. To je normalno. Ne može sve da se proda, koliko god bilo jeftino i kvalitetno. Dobre fotografije, reklamiranje i učešće u forumu ima nekog efekta na to koliko ljudi će uopšte da pogleda vaš profil, ali nije presudno, na kraju krajeva prodaju se stvari koje su zapravo tražene i u veličinama koje nekoj konkretnoj osobi trebaju. Svi pokušavaju da se otarase viška, pa samim tim neće da kupuju više nego što prodaju, te logično prodaja nekako ide usporeno. Čak i sa stvarima koje su izuzetno aktuelne, prosto ima zilion takvih komada.
2023 02 25
Uzas
2023 02 25
Meni nikako iskreno
2023 02 25
U poslednje vreme baš nikako 🤷🏽‍♀️
2023 02 25