Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja

Nikako. 🤦‍♀️
2023 02 25
> BettyBoopStore: > Ideee odlicno! I meni super! :)
2023 02 25
Slabo
2023 02 26
Prodaja slabo, ali zato kupovina odlicno :D
2023 02 26
Lose, ali mi zato kupovina ide odlicno :') Clanice se raspituju ali malo njih zaista i kupi na kraju. Mozda zato sto sam prilicno nova i imam samo 11 utisaka. Generalno su mi potpuno nove ili jednom, dvaput nosene stvari, mislim da su cene fer, ali mozda nisu u skladu sa kupovnom moci, mada vidim da se mnogo skuplji predmeti prodaju. Nadam se da cu bar uspeti da prodam toliko da izadjem na nulu. :|
2023 02 28
Posle duzeg vremena konacno je malo krenulo..lepo vreme donosi novu energiju i vise se sopinguje, to znam po sebi 😁🌸
2023 03 08
Retko ko se javlja, a i kad se desi u pitanju su neozbiljni kupci 🙃 Kad je kupovina u pitanju, takođe se dešava da uopšte ne dobijem odgovor.
2023 03 10
> darkacademia: > Kad god se pojave ovakve teme imam potrebu nešto da prokomentarišem, pa odustanem da ne nastane haos. Ali ovako ja to vidim. > Ne možete da silite ljude da kupuju kod vas ako njima trenutno ne treba to što imate. Jeste, za svaku robu postoji kupac, ali pogledajte još koliko ljudi ima tu istu robu. > Kad neko traži neki konkretan predmet, izlazi mu u pretrazi stotine sličnih i on onda ima tu slobodu da bude izuzetno izbirljiv, gledaće svaki detalj i svaku meru da bi izabrao odgovarajuće. To je normalno. Ne može sve da se proda, koliko god bilo jeftino i kvalitetno. > Dobre fotografije, reklamiranje i učešće u forumu ima nekog efekta na to koliko ljudi će uopšte da pogleda vaš profil, ali nije presudno, na kraju krajeva prodaju se stvari koje su zapravo tražene i u veličinama koje nekoj konkretnoj osobi trebaju. > Svi pokušavaju da se otarase viška, pa samim tim neće da kupuju više nego što prodaju, te logično prodaja nekako ide usporeno. Čak i sa stvarima koje su izuzetno aktuelne, prosto ima zilion takvih komada. Ne bi ispao haos draga sto bi komentarisala, jesi upravu. Temu sam postavila iskljucivo da vidimo koliko ide prodaja na ovom sajtu nista iz zle namere. Kao sto vecina zena kaze dobro ide na fb. Ali ima clanica koje ga nemaju kao ja npr. Mislim da najveci izbor ima na kp sajtu i vidim dosta se prodaje tamo hocu reci vise je trazeniji nego krpice, lalafo, halo oglasi itd. I neko moje licno misljenje je da ovaj sajt puca. Dobra stvar je sto postoje forumi za razne teme i to mi se jedino ovde svidja. Ovde sam stekla lepa iskustva ljubazne zenice kupovinom i razmenom ali ne prodajom. 😘
2023 03 11
1 2 3