Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desilo sa cenama na sajtu :(

Devojke verovatno ste primetile da su cene kao u radnji🥲 bas mi je krivo nekad je ovo bio sajt gde sam godinama kupovala nisam ni ulazila u radnje 🫤🫤🫤
2023 04 07
Da, bas se primeti promena, ali ima i da se nadje dosta zanimljivih predmeta po dobrim cenama, a nikad nije na odmet da se pita za popust. Meni prodaja i ne ide bas u poslednje vreme, a mislim i da se jos dosta clanica zalilo da ima isti problem, ali mislim da kad bismo dobile upit da se neki predmet snizi, da bi svaka pristala i dala taj popust da predmet vise ne stoji, samo sto niko ne salje poruke i ne pita :') (pritom ne mislim na popust od 100-200din) Bila je i tema zasto se stvari koje kostaju po 100, 200, 300din ne prodaju pa su clanice pricale svoje iskustvo da kad stave vecu cenu za taj isti predmet, da ga po toj vecoj ceni i prodaju....
2023 04 07
Novi ljudi koji su došli ovde zadnjih par godina su skupa obesmislili sajt jer ne kapiraju baš koncept polovne garderobe, a i većina njih su preprodavci. Njima je mesto po FB grupama ili Kupindu/Limundu, ne ovde. Sajt se zove moje krpice, a ne moj butik 😄
2023 04 07
> RebelPanda: > Devojke verovatno ste primetile da su cene kao u radnji🥲 bas mi je krivo nekad je ovo bio sajt gde sam godinama kupovala nisam ni ulazila u radnje 🫤🫤🫤 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/feb801ac461195e65e1e4f434618110e.jpg) Zinuto du*e duso. 😄 Salu na stranu. Jednostavno ljudi nemaju meru i to je to. Videla sam par stvari bas ostecene ali drze jaku cenu. 🤷‍♀️ zbog brenda valjda ne znam.
2023 04 07
Sasvim se slazem sa Svetlanom, ti novi su izmenili onaj lepi koncept Krpica, da nadjemo super povoljno ili prodamo budzasto ono sto ne koristimo. Sad je sve puno preprodavaca ili onih koji smatraju da treba da povrate novac koji su platili... Ja cesto pitam za popust (ako nije bas bezobrazno zbog niske cene) i uvek izadjem u susret kupcu sa popustom, slanjemkao CC... Sto se tice prodaje, meni zavisi samo od toga koliko sam aktivna, da pomerim du*e i islikam, izmerim i dodam ponesto od hrpa koje namenim za Krpice. Onda odu i one stvari koje sam postavila odavno.
2023 04 07
> RebelPanda: > Devojke verovatno ste primetile da su cene kao u radnji🥲 bas mi je krivo nekad je ovo bio sajt gde sam godinama kupovala nisam ni ulazila u radnje 🫤🫤🫤 Ja i dalje ovde nalazim šta mi treba po skroz ok cenama, jer to u radnji ni nema, jer je iz inostranstva uglavnom, tako da super što uopšte negde mogu i da nađem to što tražim. Ima i povoljnije i skuplje, samo treba tražiti. Uvek pitati za popust ako vam je skupo, verujem da većina izlazi u susret kad su realne ponude i jedva čekaju da se reše stvari. 😊 Ne mislim da je sve polovno precenjeno ovde, čak je i podcenjeno, ako se uzmu u obzir cene na stranim sajtovima i realne vrednosti retkih i markiranih stvari, samo to ovde niko ne bi kupio za taj novac jer nam je lošiji standard, pa i cene moraju biti manje da bi se prodalo. 🤗
2023 04 07
Ja zaista ne znam šta su realne cene. Evo ako nekoga ne mrzi neka pogleda moj profil pa neka mi kaže. Nekad imam utisak da su mi jake cene, ali kad pogledam druge profile mislim da su i više nego ok. Da napomenem da su skoro sve stvari nove ili eventualno jednom korišćene, a generalno ako neko pita spuštam cene. Npr, jednu torbu sam skoro prodala I spustila cenu za 2000. Ja kupujem po raznim cenama ovde, glavni faktor mi je da nadjem nešto zanimljivo, čega nema ovde u radnjama ili neke dobre vintage stvari i sl.
2023 04 07
Ni SH više nije jeftin, evo npr Family cene su kao u buticima od 800 pa nadalje, jeftinije sam kupovala u Waikikiju novu stvar. Moje stvari su uglavnom jednom nošene ili nikako, jednostavno zauzimaju mesto u ormaru. Faktički su nove a snizila sam ih za 30% ili više ako je bas korišćeno. I sasvim su ok cene kad pogledam koliko traže. Rado bi se cenkala al niko se ne javlja 🤷🏻‍♀️😄
2023 04 07
100 dinara 2013. i 100 dinara sad nije isto... Prodavalo se na Limundu i za 10 dinara tad, sad više niko neće da se cima za te pare... Sve se izmenilo, pa i cene.
2023 04 07
Mnogo je porasla ponuda i teze je da stvar bude vidljiva. A pretraga i filteri na sajtu nikad nisu ni radili bas najbolje. Svakome bi porasle sanse da proda predmet kad bi pretraga izlistavala samo ono sto smo filtrirali, a ne na hiljade artikla koji i imaju i nemaju veze sa tim. Mene iskreno onda mrzi da listam sve stranice. Ukucam crna torba a izlazi mi sve crno, od haljina, majica... i filtere kad podesim ista prica. A cene, sve zavisi ko sta gleda. Nikako nisu merilo kvaliteta jer cene ovde lupamo sami kako ko hoce. Jako cesto su stvari podcenjene ili precenjene, pa ako neko misli da je jeftino sumnjivo, nece hteti da kupi ni nov predmet.
2023 04 08
> DoliBlack: > 100 dinara 2013. i 100 dinara sad nije isto... Prodavalo se na Limundu i za 10 dinara tad, sad više niko neće da se cima za te pare... Sve se izmenilo, pa i cene. Bravo ! Najrealniji i najistinitiji odgovor.
2023 04 08
> Her_Fashion: > Ja zaista ne znam šta su realne cene. Cenu diktira trziste, odnos ponude i potraznje. Kad je nesto trazeno cena ce mu biti jaca, kad nije mozes spustiti i na 100 nece se prodati. Stavis cenu po kojoj si spremna da stvar ode, ako nema ponuda spustis ako ti ne treba ili cuvas. Meni se javila osoba da joj predmet koji kosta 35000 prodam za oko 9000 sto mi naravno ne pada na pamet. Njihovo je da ponude, tvoje je da prihvatis ili ignorises i to je to.
2023 04 08
> SvetlanaM: > > DoliBlack: > > 100 dinara 2013. i 100 dinara sad nije isto... Prodavalo se na Limundu i za 10 dinara tad, sad više niko neće da se cima za te pare... Sve se izmenilo, pa i cene. > Bravo ! Najrealniji i najistinitiji odgovor. Ja sam tad otvorila profil, pa se sećam kako je bilo sa prodajom. Slalo se u proseku 5, 6 paketa dnevno, ko nije komercijalno prodavao, nego se rešavao svog viška. Cene su bile od 10 din do 1000 u proseku, ali markirano je bilo skuplje i tad, tržište tek krenulo, posle se naravno količina prodavaca povećala, pa se i prodaja nekima smanjivala, ali cene su uvek bile šarenolike. U prodavnicama je sad sve skuplje, a kad pogledamo, farmerke ovde i dalje možete naći od 500 do 1200 din (kao i pre) i koliko će vam trajati, a 1000 dinara je sad Dobar dan u marketu. U New Yorkeru se pre za 200, 300 din prodavalo na akcijama novo, ali to je bilo pre, sad više ni ne ulazim tamo (iako i dan danas nosim njihove helanke od 300 din nove).
2023 04 09
> Her_Fashion: > Ja zaista ne znam šta su realne cene. > Evo ako nekoga ne mrzi neka pogleda moj profil pa neka mi kaže. Nekad imam utisak da su mi jake cene, ali kad pogledam druge profile mislim da su i više nego ok. > Da napomenem da su skoro sve stvari nove ili eventualno jednom korišćene, a generalno ako neko pita spuštam cene. Npr, jednu torbu sam skoro prodala I spustila cenu za 2000. > Ja kupujem po raznim cenama ovde, glavni faktor mi je da nadjem nešto zanimljivo, čega nema ovde u radnjama ili neke dobre vintage stvari i sl. Evo ja sam pogledala, meni je skupo, ako uzmem u obzir da u Reservedu,H&M-u, Zari i sl za po par hiljada mogu da uzmem novo i probam. Svi ti neki brendovi su mi ok po cenama do 1000 za polovno, preko 1000 plus postarina mi je previse. To sam ja iz ugla kupca, a kupujem dosta na sajtu
2023 04 09
> Debela_devojka: > > Her_Fashion: > > Ja zaista ne znam šta su realne cene. > > Evo ako nekoga ne mrzi neka pogleda moj profil pa neka mi kaže. Nekad imam utisak da su mi jake cene, ali kad pogledam druge profile mislim da su i više nego ok. > > Da napomenem da su skoro sve stvari nove ili eventualno jednom korišćene, a generalno ako neko pita spuštam cene. Npr, jednu torbu sam skoro prodala I spustila cenu za 2000. > > Ja kupujem po raznim cenama ovde, glavni faktor mi je da nadjem nešto zanimljivo, čega nema ovde u radnjama ili neke dobre vintage stvari i sl. > Evo ja sam pogledala, meni je skupo, ako uzmem u obzir da u Reservedu,H&M-u, Zari i sl za po par hiljada mogu da uzmem novo i probam. Svi ti neki brendovi su mi ok po cenama do 1000 za polovno, preko 1000 plus postarina mi je previse. To sam ja iz ugla kupca, a kupujem dosta na sajtu Hvala na odgovoru😊 Ja sam se trudila da stavim neke normalne cene. Ovde sam kupila dosta stvari, najeftinija košulja koju sam kupila je bila 900 dinara, ali u proseku su sve bile 1400-1700, neke i više. Pa sam se vodeći svojim iskustvima i ja stavila slične cene (za novo, novo bez etikete). Ali razumem Vaše gledište, pogotovo za probu, a i u slučaju online kupovine postoji mogućnost povrata robe. Opet, npr H&M duks koji prodajem za 1600, nov bez etikete kupljen za oko 3000, ne znam deluje mi kao fer cena. Ali možda fer cena I realna cena nisu isto.
2023 04 09
1 2