Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

AKS kurirska sluzba - lopovi

Za paket od oko 300 gr, platila sam postarinu 700 din, jer su stavili 1.7 kg za tezinu paketa. Naravno, nisam odmah pogledala, jer mi je beba vristala od placa, te sam samo dala novac. Kad primite paket, reklamacije ne uvazavaju! Eto jednog iskustva, te vodite racuna ako dobijate pakete putem ove kurirske sluzbe. Kurir me naravno nije pozvao, nego je parkirao kombi na adresi i svirao do besvesti. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2ad2b637be7ebf97fa93a2cffb955382.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d45b52e5949bf9906f6dfeea71ecad8a.jpg)
2023 08 23
Sve kurirske sluzbe ,osim Poste ( TJ Postexpresa) su jezivo skupe i dere ko kako stigne. Malo kuriri i za sebe uzmu. Od kako su cene extra podignute,prvo pitam kojom kurirskom sluzbom salju , pa tek onda i porucujem. Ne mislim samo na garderobu i ovaj sajt,nego uopsteno. Vase je pravo da li cete platiti vise ili cete birati sta je za vas najbolje i povoljnije. Vas novac,vasa odluka.
2023 08 23
Aks je ubedljivo najgora kurirska služba. Pozovu te da izađeš odmah jer su tu, a stignu za 10 minuta. Parkiraju se na sred puta i čekaju da dođeš do kombija da ti daju paket kroz prozor. I uvek sami zaokruže iznos. Svakako bih dala bakšiš kuriru, ali mi je bez veze da on sam zaokruži iznos sa 2510 na 2600... 🤷‍♀️
2023 08 23
Ovde se ne radi o lopovluku kurira, momak je posten. Rekao tacan iznos i dobih racun. Problem je u osobama koje stavljaju naznaku za tezinu. Tako Aks zaradjuje. Nikad ih ne bih odabrala, nego stranica sa koje sam porucila garderobu, saradjuje samo sa njima. A meni su te stvari zaista bile potrebne i kao...sta moze da podje po zlu. Razlika u naplati je 200, 300 din, ali boli kao da je 3000. Djubrad.
2023 08 23
Nazalost, takve su kurirske sluzbe ovde i uvek je na APP foru. Kada bi se pretilo gasenjem firme druga bi pesma bila. Meni paketi brze stizu kad ih narucim sa stranog sajta nego preko nekih kurirskih sluzbi ovde. Bas preko Aksa mi je stiglo nesto i trebalo im par dana da preuzmu paket i dostave. Nakon toga, posto je roba bila sa flekama, firma je izdala nalog da kurir dodje po paket. Nije ga bilo, napisu opet nalog i opet ga nema, dva dana nije dolazio. Na kraju ih pitam zasto maltretiraju kupce sa Aksom pored Post ekspresa gde se paketi uvek isporuce za dan i gde ne moram da dezuram od jutra do 17h svakog dana cekajuci kurira koji uvek trazi da se sidje. I kako kurir nije dolazio po paket, rekla sam im da cu sama da odnesem i zamenim pa smo to tako i obavili, inace da nismo dobila bih trenerku za 2 nedelje od narucivanja zato sto sve zivo komplikuju i nista ne mogu da isporuce za dan.
2023 08 23
Mislim da je poenta u cinjenici da mnoge stranice rade na crno, a Posta vodi evidenciju o otkupima, pamti sve podatke, narocito o posiljaocima, dok ostale kurirske sluzbe ne.
2023 08 23
Meni je danas preko bexa dosao paket porucen sa sajta koji ima ugovor sa njima i fiksiran ptt, inace ne bih porucila, i oni su ista smeca kao i aks kada salje fizicko, a ne pravno lice. Bukvalno se i kod jednih i drugih oseti razlika u nacinu dostave i naplati kada ide preko registrovane firme u odnosu na fizicko lice. Ako neko ko nema dogovoren iznos dostave sa njima insistira da salje svima osim postom ili postexpressom, zahvalim se i odustanem, uz navodjenje razloga zasto, pa nek misle o tome zasto gube kupce zbog tamo nekog ugovora koji nisu definisali da i kupac je razmislja previse o vrlo cestim problemima. Npr, Dr Max online salje Dexpressom, na iznose preko 3000din je gratis ptt. Neki drugi sajtovi imaju fiksiranu postarinu preko Bexa i Aksa na 400dinara i to je ok, znam koliko je ukupno i da nema iznenadjenja ovog tipa da mi ptt bude abnormalno visok jer nekom nije bio dobar dan.
2023 08 24
Jasno sve, ali mi nije palo na pamet da ce gramazu navesti netacno, kako bi zaradili. A gospodje agenti iz call centra, ne znam cemu sluze, ni na jedno moje pitanje nisu imale odgovor.
2023 08 26
Nama su jednom ukrali deo pošiljke, koja je bila spakovana u više paketa. Tačnije, u pitanju je bio bazen sa pumpom, bazen je stigao, od pumpe ni traga. Pa smo pisali mejlove, zvali i kada smo im zapretili novinama, dobili smo odštetu u iznosu od 4.000, tako da od tada što dalje od njih.
2023 09 15
Strasno.
2023 10 06
Sa Aksom imam najgore moguće iskustvo, poštarina naplaćena paušalno, nisam dobila potvrdu o slanju pošiljke jer je kurir bio besan i žurilo mu se (paket je preuzeo na zakazanoj adresi, u vreme štrajka Pošte). Paket su izgubili (u pitanju je bio Tommy Hilfiger sat i velika Ferrero Rocher bombonjera, koji su poslati kao poklon), i priznali grešku posle tri nedelje natezanja mejlom, jer se na telefone niko ne javlja. Plaćaju 10x iznos plaćene poštarine, ali umesto 450 dinara koliko sam platila, napisali da priznaju 218 dinara (iako je najmanja tarifa na sajtu 380 dinara)! Ja sam to odbila, oni su poslali rešenje poštom i dostavili na moju adresu kada nisam bila kod kuće. Od tada je prošlo još par nedelja, i to traje sada već cela dva meseca. Tako da , ako možete, izbegnute ih po svaku cenu, od mene toliko!!!
2024 01 08