Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

> BakiNB: ... ako vec komentarisete cisto da znate da vas sve znam. > Dovidjence. ja ovo doživljavam kao pretnju i prijaviću policiji u čortanovcima, malom mokrom lugu, a, bogme, razmišljam i da pišem isturenom odeljenju u vrmdži. x-)
2023 09 01
> BakiNB: > > TatCat: > > Stvarno prijavljena policiji ili "samo" pretnja? :-O uuuuuu Zamisli prva saradnja na Krpicama i zavrsis u policiji, izvinite, moram da se smejem jer zamisljam kako ce opisati Krpice ako neko pomene :') :') > Dve leve cipele 🙂 > Tuzba pa puca. > Zena mi pise sa 5 broja. > To be continued.... pa, pisala bi sa jednog broja, da je niste odmah bloknuli.
2023 09 01
> BakiNB: > Ne napadajte me. > MISO BOJIM SE. > Nastavi niz.... ![ Kakav jad jadni. 🤮 Sreca tvoja pa verujem u karmu za svakog ko bednim cinizmom u pokusaju krene ovako na trudnu osobu. A i sta ocekivati od nekog ko perfidno opljacka drugu osobu i isparanoise da ju je ta osoba uhodila po viberu nakon prevare. Nije vise problem sto Niš nije otisao u Cicevac, nego da Cicevac ne dodje u Niš jer je ovo ispalo tako jadno ja vise nivoa da se nekad šokiram, iako sam mislila da me malo sta moze iznenaditi.
2023 09 01
Ako je blokirana zbog uznemiravanja viber pozivima, onda ne pije vodu objasnjenje da je morala viber jer je ovde blokirana. Zasto bi je admin blokirao pre toga? Nije ovo bas crno-belo. Ne mislim da je admin samo tako blokirao...
2023 09 01
> BakiNB: > > DzoDzo: > > > Hoces njene BROJEVE da ti dam da se presalta na tebe? Samo reci dzoki. Ne mogu da kaljam moje debelo placene brojeve ni u Srbiji ni u ino. Svoje smece peglaj sama, ni jedna od nas te nije sibala po usima da saljes krljave cipele i posle vristis po forumu za napad koji ta zena prema skrinsotovima nije napravila. Ne znam da li vidis da nemas niciju podrsku jer nisi u pravu. Ali teras glavom kroz zid, bole te uvo. Boli i mene uvo, nije moja glava nego tvoja, rokaj samo.
2023 09 01
Ma meni nije jasno što si obrisala temu BakiNB, okej i da tema krene negativno kao https://mojekrpice.rs/forum/t/608878/dokle-vise-da-prose-na-ovom-sajtu ako je sve okej lako se razjasni i onda nema problema, ovako ispada da si kriva i da svako piše kako hoće. A možda su cipele dugo stajale, možda nisu od prave kože pa su se raspale zaista, ako jeste tako, vratiš novac i mirna Bačka a ne da se polemiše na X strana u temi koja nije otvorena za to.
2023 09 01
Odgovorite TatCat u dogledno vreme (pricam o aktivnim profilima) kad zeli da kupi ni malo jeftine artikle, odustace, naci ce nesto drugo. Baki, sa tom profilnom se Ti vise uklapas u serifa, ja ne bas... u slucaju da si i na mene mislila, a jesi ;)
2023 09 01
> TatCat: > Ako je blokirana zbog uznemiravanja viber pozivima, onda ne pije vodu objasnjenje da je morala viber jer je ovde blokirana. Zasto bi je admin blokirao pre toga? Nije ovo bas crno-belo. Ne mislim da je admin samo tako blokirao... Prvo je ovde blokirana izgleda, i sa svog viber broja, pa kad zena nije mogla da se javi preko naloga mk i svog broja, pocela da pise sa tudjih. Tako sam ja shvatila po hronologiji koja je bila okacena u obrisanoj temi.
2023 09 01
Bolje praviti pozoriste ovde nego praviti prevare. ;) Da nisi prevarila clanicu, ne bi bilo ni pozorista, da se videti iz prilozenog
2023 09 01
> BakiNB: > Dusa dusi a ti cinkarosu Moje krpice ugusi. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/59abc66ad62f8e156e920a87b1d8446d.jpg)
2023 09 01
Odose poruke sa teme. Da li je makar clanica cicevac odblokirana?
2023 09 02
Iskreno se nadam da jeste. Jer je ovo bila nepravda prema njoj, sa sve kacenjem podataka javno od strane prevaranta.
2023 09 02
Šta se desilo sa ovom temom, sve živo je obrisano?! Možda i bolje.
2023 09 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8d91bbcde493cc6e45250b6937b858e9.jpg) :'(
2023 09 03
Ma, ostalo je najbitnije. Tema pocetna. Kakva je bila sa svojim poentama. Inace, pada mi na pamet kako bi bilo lepo pobrisati sve predmete sa sajta, da prodavci kace iznova uz obavezno napisane dimenzije, da se to ubaci kao opcija da mora da se ispise, kao sto oglas ne moze da se objavi bez stanja predmeta, npr. Vodim vec petu konverzaciju sa potencijalnim prodavcima koje su odokativno ili po etiketi napisale velicinu, ali po merama, to nije to ipak. Ne pisem ni ja mere u opisu, ali do sada nisam fejlovala sa navedenom velicinom naspram preciznih mera. Ako je napisano M, onda je M i po merama.
2023 09 03
1 2 ... 5 6 7 8 9