Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

Aha, OK, mogu i ja imati 1000 uspesnih saradnji, ali ne tvrdim da ne mogu da pogresim. A ovde neka greska ima. Baki, ako nije zadovoljna prvi put, zasto nudis jos jedan paket (ako se dobro secam, ili je posiljka, tema je nestala), zbog cega blok,a moze u temu i link clanice, ono sto sam videla u temi nema nikakve logike...Ja sam sigurno bila zadovoljna saradnjom, inace ne bih ostavila pozitivnu,ali nase pozitivne nisu garancija da cemo svaki put bti u pravu. Mozda si cak i sad u pravu, ali ono s brda s dola u temi je krajnje nepovezano i nerazgovetno-bez logike.
2023 09 01
Molim prodavce da adekvatno upakuju predmet. Ako je moguce, rucke od torbi uvek u unutrasnjost, zastitite metalne delove prijanjajucom folijom, osetljive predmete stavite u kutiju (u svakom marketu mozete dobiti besplatno), takodje, koristite "masne" kese kako predmet ne bi dosao u kontakt sa vodom ili prljavstinom bilo koje vrste itd
2023 09 01
> BakiNB: > > TatCat: > > Baki, ko je ModaBB (kako da pamtim sve sa kojima sam saradjivala) i kakve veze ima sa ovom pricom? > Moj stari nalog. Tema nema veze, tacno je sa napadima, istih clanica koje su godinama potparoli necega. Pravde, pravila, listanja tudjih profila, utisaka, tagova...Odoh da skuvam kafu. > Nastavite niz...... Napala si zenu koja ti je uredno uplatila novac unapred i primila paket sa obucom koja je bila van opisa, pa si joj svojevoljno poslala jos jedan paket bez dogovora tj iskoristila si podatke koje ti je dala i onda si joj na to sve pretila policijom. Pa si dosla na forum da je izmarkiras kao nekog ko je tebi pretio iako to nigde iz skrinova koje si okacila nismo videle, naprotiv, videle smo da ti si ti njoj pretila policijom i jos si je nazvala "gladnom" sto si joj svojevoljno poslala paket. Serif ili ne, ne zelim da cutim kada vidim da neko nas druge clanove hoce da pravi budalama, i izvrce pricu. Prema onome sta si okacila, ona te nigde nije napala i pretila nego si ti ta koja je to radila njoj. Bukvalno kako sam videla temu, pre nego je EsBeBe komentarisala, izbacila sam jedan predmet sa tvog naloga iz svoje liste zelja jer sam na tudjem primeru videla u kom smeru saradnja moze da ode, a nisam dovoljno raspolozena da mi neko tako koristi adresu i da me maltretira ni za sta.
2023 09 01
Majda, ja sam danas od clanice MayaPollocko dobila posiljku upakovanu (od prvog do poslednjeg sloja) kao najlepsi poklon, sa sve ukrasnim kesama, trakama, masnicama, uzivala kao dete, dodatak, mirisni sachet za ormare neotvoren 💖
2023 09 01
> srebrna: > Šta sam kupila od tebe, ex ModaBB? Davno je bilo, zaboravila sam a sigurno smo imale lepu saradnju čim sam te tako ocenila. > Nisi trebala da brišeš temu nego da objasniš šta se dešava, pošto nama koji nismo videli nije jasno a izgleda ni onima koji su i videli. > Ništa ne kapiram, što je članica blokirana??? I ja sam to pitala jer je ta clanica uplatila pare i podigla paket i pobunila se oko stanja predmeta. Medjutim, odgovora nema. Znaci da od nekog ovako neproverenog ne smemo da kupimo predmet na normalan nacin jer moze da nam zloupotrebi podatke i salje nam svojevoljno pakete zarad cutanja sto prvi paket nije poslat po dogovoru sto se tice stanja predmeta. Utiske duplirane isti dan sa xy clanica sam zapazila dok sam trazila nalog clanice, tj da li je ostavljen utisak za ovo i o cemu je rec zapravo jer nema logike da clanica Cicevac koja je sve ispostovala i bila prevarena bude i blokirana ovde.
2023 09 01
Slala je, kacila si. Slala je za upit i preko mk je napisala da je uplatila pare. Posle nije slala, mozda jer je vec bila blokirana na zahtev, kako da ti pise sa mk ako je blokirana?
2023 09 01
> TatCat: > Majda, ja sam danas od clanice MayaPollocko dobila posiljku upakovanu (od prvog do poslednjeg sloja) kao najlepsi poklon, sa sve ukrasnim kesama, trakama, masnicama, uzivala kao dete, dodatak, mirisni sachet za ormare neotvoren 💖 Divno. 🥰
2023 09 01
> BakiNB: > > > Maderoterapija huskas zene. Nastavi ako ti cini zadovoljstvo. Ja nisam kompetentna za mrznju. Huskam? Ja huskam clanice koje su i same procitale skrinove koje si ti okacila? Patetises zbog starog naloga i razloga gasenja istog? Evo i ja sa budem pateticna, napadas trudnicu. Sta cemo sad? Ko je veci krimos ili necovek ovde? NAPADAS TRUDNICU KOJA JE ZAPAZILA DA SI OSTETILA DRUGU CLANICU. Ne mozes da se nosis sa istinom da si ostetila clanicu Cicevac za bednih 1000diinara i maltretirala je i pretila joj pa sad ti pominjes moj posao i moj nalog koji svakako stoji u mom opisu naloga. Stoji mi i broj telefona jer nemam sta da krijem niti od koga da se krijem. A ti vristis po forumu sto si prevarila clanicu koja ti je slala poruke tamo nakon otvaranja paketa u kom su raspale cipele.
2023 09 01
Ne branim Baki, mozda je u besu onako izmasakrirala onu temu. Interesuje me zasto je clanica blokirana, zbog ovog slucaja ili?
2023 09 01
> BakiNB: > > DzoDzo: > > Slala je, kacila si. Slala je za upit i preko mk je napisala da je uplatila pare. > > Posle nije slala, mozda jer je vec bila blokirana na zahtev, kako da ti pise sa mk ako je blokirana? > Nije bila. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/89b821de80f9856bd5095baaca67ab73.jpg) > Poruka je prazna. > Znaci ne napadaj ne huskaj nego isprati lepo, ako hoces ako neces ja ti nisam od pomoci. Lazes. Okaci poruke pre da ste pocele komunikaciju ovde. To sta ti je slala na viber jeste zloupotreba broja telefona, jednaka kao sto si ti zloupotrebila njenu adresu i bez pitanja i dogovora joj slala drugi paket.
2023 09 01
I otvorite racun, pobogu! Clanica koja se nalazi u ono nekoliko "najboljih"clanova, mnogo preko 1000 utisaka me poslala u postu da joj uplatimpostnet. Cekala sam pola sata, kaze neisplativo joj odrzavanje racuna zbog par stvari koje proda mesecno...Stvarno?
2023 09 01
> BakiNB: > > > Kako kazes. Tebi je ovo mantra neka ili deo popodnevnog odmaranja. Odoh sada po kafu, rekla sam da mi majku ne pominjete nijednu trudnicu nisam napala ali ako vec komentarisete cisto da znate da vas sve znam. > Dovidjence. Da, jesi napala trudnicu. Mene. Kada si tako pateticna za nalogom od pre 2godine, 3, ja makar pricam u sadasnjem vremenu. Znas ti samo za Serifa Konjevica i onog pevaca Marjanovica, a ovamo se pravis luda kada ti neko uplati pare za predmet i kada posaljes nesto van opisa.
2023 09 01
> TatCat: > Ne branim Baki, mozda je u besu onako izmasakrirala onu temu. Interesuje me zasto je clanica blokirana, zbog ovog slucaja ili? u pitanju je nova članica sa nula utisaka, činilo se da se ne snalazi najbolje u onlajn komunikaciji, mada, ja ne znam šta znači to što baki već nekoliko puta naglašava da je "prebacila sa sms-a u dm", zar je i instagram u priči? uglavnom, cicevac nije dobila priliku da argumentuje svoju tvrdnju, promptno je blokirana, a nije bilo nijedne uvredljive reči ka članici baki, čak ni u toku javljanja sa alternativnih brojeva. kako god, zbog uznemiravanja je prijavljena policiji, a blokirana i na krpicama. inetersantno je što članica baki kaže da nije znala da je blokirana ovde, šatro se iznenadila, a prijavila ju je adminu, tako da... :D
2023 09 01
Stvarno prijavljena policiji ili "samo" pretnja? :-O uuuuuu Zamisli prva saradnja na Krpicama i zavrsis u policiji, izvinite, moram da se smejem jer zamisljam kako ce opisati Krpice ako neko pomene :') :')
2023 09 01
Uzela pare unapred. Poslala paket. Ova se pobunila na stanje predmeta. Baki poslala svojevoljno paket da se "opere". Za to vreme konverzacija otisla u drugom smeru i Baki prijavila adminu clanicu koju je ostetila, dok je toj clanici pretila prijavom sa uznemiravanje, jer ova nije mogla vise nista da joj salje preko sajta, pa je iskoristila viber brojeve. Ukratko, koga zanima. Na pitanje sto je Cicevac blokirana, nisam ocekivala da je to mogao iko osim Admina, ali mi je i dalje nejasno zasto je Cicevac prijavljena Adminu jer zena prema PREPISKAMA koje su okacene nije uradila nista lose, naprotiv, ona je prevarena.
2023 09 01
1 2 ... 4 5 6 7 8 9