Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

-Da kliknete "želim" i da se ne javljate. -Da iako ste zadovoljne predmetom ne ostavite utisak -Da posle gomile dodatnih informacija i slika ne umete da kažete "Hvala,ali ipak ne odgovara" -Da ako piše cene su fixne tražite popust od tipa 50% -da mi tražite unutrašnje gazište na čizmama koje nemam pojima kako da izmerim osim da izmerim svoje stopalo koje staje u tu čizmu🙂 Nije mi se do sad desilo ali verovatno bi me iznerviralo ne podizanje paketa. Za materijal kad stavim xxx to znači da nemam pojima šta je u pitanju,a kad imam etoketu prepišem sve sa nje.
2023 08 31
@MaMarijana ja nikad ne bi kupila obuću bez unutrašnjeg gazišta zato što je 24.5cm nekom brendu 38.5, nekom 38. Imate na internetu uputstvo za merenje i obuće i stopala, ili premerite po sredini gazišta iznutra. Ako pak niste sigurni, proverite na internetu tabelu veličina marke koju prodajete, obično piše koje je unutrašnje gazište za koji broj
2023 08 31
> SvetlanaRadic: > @MaMarijana ja nikad ne bi kupila obuću bez unutrašnjeg gazišta zato što je 24.5cm nekom brendu 38.5, nekom 38. Imate na internetu uputstvo za merenje i obuće i stopala, ili premerite po sredini gazišta iznutra. Ako pak niste sigurni, proverite na internetu tabelu veličina marke koju prodajete, obično piše koje je unutrašnje gazište za koji broj Ja razumem sta pričate ali kako uvući metar u unutrašnost čizme?
2023 08 31
Uh, zeznuto je za obucu dok se ne proba, u zavisnosti od brenda i modela nosim od 37 do 38. Kod nekih mi je 37 taman, kod nekih knap, kod nekih 38 super, a kod drugih u 38 ima ceo prst lufta, mozda i dva.
2023 08 31
> EsBeBe: > 1. da navodite da je nešto oversized samo zato što je XL veličine > 2. da mušku garderobu prodajte kao žensku oversized ili, još gore, vintage (najčešće muške levi's jakne) > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal > 4. da napadno naglašavate da su stvari "lično vaše ili članova porodice", a vidi se da su "iz džakova", nismo retardirani > 5. da stavljate samo jednu (obično mutnu, ali dragu) sliku predmeta, pa treba da molimo za dodatne > Nastavite niz. > 8-) Kako da navedem materijal ako ne znam koji je? Ne bih da lupam, a realno, da procenim ne umem.
2023 08 31
Mrzi me da citam sve nzm da li je bilo ali prestanite da nudite nesto sto se ne trazi u opisu znaci preiritantno je.
2023 09 01
> MinaMasa: > > EsBeBe: > > 1. da navodite da je nešto oversized samo zato što je XL veličine > > 2. da mušku garderobu prodajte kao žensku oversized ili, još gore, vintage (najčešće muške levi's jakne) > > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal > > 4. da napadno naglašavate da su stvari "lično vaše ili članova porodice", a vidi se da su "iz džakova", nismo retardirani > > 5. da stavljate samo jednu (obično mutnu, ali dragu) sliku predmeta, pa treba da molimo za dodatne > > Nastavite niz. > > 8-) > Kako da navedem materijal ako ne znam koji je? Ne bih da lupam, a realno, da procenim ne umem. Tako je. To za materijal je too much. Bas me briga koji je materijal, slikano je pa ko se razume videce, ako ne vidi nek trazi video. Nismo svi zavrsili tekstilnu skolu, ima nas i advokata i doktora, a etikete secemo, zasto bi nas zuljale🤣
2023 09 01
Uostalom kupovina ovde nije obavezna, ako zelis kupices, ako neces ne moras, to sto neko ne zna materijal je normalna pojava. Da zna napisao bi. Znaci ako ne zna a tebi je bitno a ne pise prosto zaobidji oglas ili pitaj za slike pa vidi sta je. Sad svi moramo u sve da se razumemo🤣 ovo je sajt sa oglasima polovne odece a ne butik pa da mora bilo sta🤣
2023 09 01
> SvetlanaRadic: > @MaMarijana ja nikad ne bi kupila obuću bez unutrašnjeg gazišta Ne bih ni ja ali kako izmeriti gazište za špic salonku? To bukvalno zavisi od širine stopala/dužine prstiju i na koji način će se isti rasporediti u špic 😂 Kada sam takve prodavala mogla sam samo da kažem da odgovaraju navedenom broju, nije veći ni manji kalup ali kada su mi tražili gazište (a za njih su najviše i tražili), ljudi pucajte ali ja ne znam kako zamišljate da Vam to izmerim 🙈 Odnosno mogu ja da izmerim ali ne verujem da taj podatak (upravo zbog špica) ikome znači..
2023 09 01
> masa13554: to sto neko ne zna materijal je normalna pojava. Da zna napisao bi. Nije problem ako ne znaju, onda samo napisu da ne znaju, a ne da pisu sta oni misle. Ja sam dobila majicu koja je imala etiketu sa sastavom koja nije procitana, nego je prodavac napisao ono sto on misli. To ne razumem
2023 09 01
> masa13554: > > MinaMasa: > > > EsBeBe: > > > 1. da navodite da je nešto oversized samo zato što je XL veličine > > > 2. da mušku garderobu prodajte kao žensku oversized ili, još gore, vintage (najčešće muške levi's jakne) > > > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal > > > 4. da napadno naglašavate da su stvari "lično vaše ili članova porodice", a vidi se da su "iz džakova", nismo retardirani > > > 5. da stavljate samo jednu (obično mutnu, ali dragu) sliku predmeta, pa treba da molimo za dodatne > > > Nastavite niz. > > > 8-) > > Kako da navedem materijal ako ne znam koji je? Ne bih da lupam, a realno, da procenim ne umem. > Tako je. To za materijal je too much. Bas me briga koji je materijal, slikano je pa ko se razume videce, ako ne vidi nek trazi video. Nismo svi zavrsili tekstilnu skolu, ima nas i advokata i doktora, a etikete secemo, zasto bi nas zuljale🤣 Da se preko slike sve moze videti niti jedan sajt ne bi stavljao opise uz slike, nego samo sliku pa ti na osnovu slike gadjaj velicinu, boju, sastav, pol, brend, dimenzije
2023 09 01
> KatjaB71: > Znate šta, mislim da članice na koje se sve ovo odnosi uglavnom ne čitaju (ovo). 😁 Nije potpuno tačno, evo me! 🙋‍♀️ 😂 Ja sam okačila haljinu 44.👗 Jasno mi je da se nekome ne sviđa ono što sam napisala u opisu vezano za cenu, ali nisam znala da je zabranjeno. 🤔 Ako još neko ima zamerke, bila bih zahvalna da mi pošalje poruku u inbox kako bih ispravila grešku. 😁 Sad, čim ste pročitale taj ceo "roman" od opisa, znači da vas je ipak nešto zainteresovalo. 😏 Ako se nekoj od vas sviđa haljina, neka mi se javi porukom i sama predloži koliko bi dala za nju.
2023 09 01
Srebrna, pa tacno Ti ne bih prodala da sam znala da ces ga zvati brutalan :') Zasto bio, zar ga vise nemas? Poljubac
2023 09 01
Masa13554, neko sa malo skolice (advokat, doktor...) je cesto u situaciji da se krece u drustvu gde se i sa deset metara razaznaje kvalitet materijala. East Coast money, stealth wealth, mora se odvojiti vremena i za kulturu zivljenja, ne nauci se sve u skoli ;) , pominjanje profesije bez pitanja je vulgarno i cheap kao i napadan logo...
2023 09 01
> masa13554: > > MinaMasa: > > > EsBeBe: > > > 1. da navodite da je nešto oversized samo zato što je XL veličine > > > 2. da mušku garderobu prodajte kao žensku oversized ili, još gore, vintage (najčešće muške levi's jakne) > > > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal > > > 4. da napadno naglašavate da su stvari "lično vaše ili članova porodice", a vidi se da su "iz džakova", nismo retardirani > > > 5. da stavljate samo jednu (obično mutnu, ali dragu) sliku predmeta, pa treba da molimo za dodatne > > > Nastavite niz. > > > 8-) > > Kako da navedem materijal ako ne znam koji je? Ne bih da lupam, a realno, da procenim ne umem. > Tako je. To za materijal je too much. Bas me briga koji je materijal, slikano je pa ko se razume videce, ako ne vidi nek trazi video. Nismo svi zavrsili tekstilnu skolu, ima nas i advokata i doktora, a etikete secemo, zasto bi nas zuljale🤣 maso13554, hvala na doprinosu temi i eklatantnom primeru daning-krugerovog efekta. prijatno guglanje. ;)
2023 09 01
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9