Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

> TatCat: > Supergaga, isto. Brutta-ruzna, ali dobro, meni se povraca jos vise, jer mi se cini kao da cujem ton koji koriste oni koji koriste tu rec na taj nacin. ... ne samo ton, i facu im vidim i taj gluuuupi izraz lica....
2023 08 30
da........
2023 08 30
Kada napravim temu da tražim neki predmet i pošalju mi sve sem predmeta koji trazim..
2023 08 31
- da poliester pišete skraćenicom ps, dovodite u zabludu neiskusne članice - da u delu O meni pišete velikim slovima kao i na forumu, nemojte da vičete - da ne znate šta prodajete pa, recimo, čelik oglašavate kao srebro - da mešate midi i maksi dužine, slim, slip itd. Verujem da iritira izraz brutalno kao što mene nervira izraz pakao za bilo kakvu lošu situaciju, kada se kaže paaaakaooooo a meni rogovi rastu. Ali, neke krpe su zaista brutalne i više je naš subjektivni osećaj o toj krpi a naročito kako nam stoji, ne može bela majica da bude brutalna ali dobra haljina ili čizmice itekako. Imam i ja brutalnih komada u ormaru :) (bez pravljenja faca)
2023 08 31
TatCat, brutalan je bio tvoj široki crni kožni kaiš sa metalnom šnalom ;) ;) ;)
2023 08 31
Ja sam pocela da pisem to brutalno 😂 i stvarno pali, relativno brzo se proda
2023 08 31
> EsBeBe: > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal Uhh, stavim to samo kada zaista nemam ideju o kom se materijalu radi, ako je na etiketi navedeno napišem sa sve procentima ali kada nije istaknuto zaista mi se ne lupa pa posle da bude "htela da prevari"... ,:) Da se nadovežem na naslov: prestanite da nudite cenu 90% jeftiniju od istaknute, u redu je pitati za popust, da li je cena fiksna itd ali ona koja je navedena nije takva bez razloga (u koje ne ulazim, svaki prodavac ima svoje) i po meni je jako iritantno kada se nudi bezobrazno niži iznos uz objašnjenje "JA mogu da dam toliko"... ummmm, drago mi je zbog Vas ali široko Vam polje...
2023 08 31
-da ceo opis predmeta bude jedna reč, tipa "novo." -da sve jakne od skaja/eko kože i sl. oglašavate kao kožne jakne -da nakon kliktanja "želim" i dobijenih podataka za uplatu iščeznete bez makar "izvinite, greškom Vam poslah zahtev" -da smatrate da je ok da prodavca ostavite na "javim kad uplatim", bez makar okvirno navedenog roka kada nameravate da to uradite . . .
2023 08 31
Znate šta, mislim da članice na koje se sve ovo odnosi uglavnom ne čitaju (ovo). 😁
2023 08 31
> KatjaB71: > Znate šta, mislim da članice na koje se sve ovo odnosi uglavnom ne čitaju (ovo). 😁 ako barem jedna pročita, misija je ispunjena. sa druge strane, verujem da su i mnogi od nas, komenatora, "krivi" barem po jednoj tački optužbe, pa ćemo gledati da to, ubuduće, ne radimo. o:)
2023 08 31
> KatjaB71: > Znate šta, mislim da članice na koje se sve ovo odnosi uglavnom ne čitaju (ovo). 😁 potpuna istina nazalost
2023 08 31
> ubavkam: > Ja sam pocela da pisem to brutalno 😂 i stvarno pali, relativno brzo se proda Takođe mislim da mi se desilo da stavim u opis. Možda bi sa "katastrofalno" bila još bolja prodaja. 😆
2023 08 31
> magic_mushrooms: > > ubavkam: > > Ja sam pocela da pisem to brutalno 😂 i stvarno pali, relativno brzo se proda > Takođe mislim da mi se desilo da stavim u opis. Možda bi sa "katastrofalno" bila još bolja prodaja. 😆 Mozda 😂 Predivno isto pali. Verovatno clanice kucaju predivna haljina i slicno
2023 08 31
😂 Haljina od finog prediva
2023 08 31
- da ne opisujete istim pridevom sve predmete koje prodajete Ima profila gde je sve prelepo / predivno već u naslovu i to od basic majica, farmerki, helanki... - da ne pišete sniženje / sniženo / sale / akcija / rasprodaja , čim oglasite predmet Inače, najnoviji hit profil mi je profil jedne članice, koja je ulovila prilično dobru i veoma povoljnu jaknu meni isped nosa, pa sam čekala da je oglasi. Pa, oglasi je ona, ne baš odmah, ali u naslovu oglasa odmah piše velikim slovima 'sniženje', a cena...4 puta veća. 😂 Nedavno, posle par meseci pretražujem i ponovo naiđem na taj oglas i isto je sniženje, ali je sada cena 6 puta veća. 🤣 (Mislim, da ne moram da naglasim da je na tom profilu više stotina predmeta ulovljenih povoljno ovde i na limundu i da bukvalno u svakom naslovu figuriše 'sniženje'.)
2023 08 31
1 2 3 4 5 6 7 ... 9