Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

Људи смо и грешимо ја нисам за критиковање нечије мале грешке. Дешавало се и мени па ме тако нападну на сајту и сви се изређају да се смеју и шале… Ето нешто што није забрањено а мене највише иритира. Знам да су цене у € забрањене ал такви огласи се не прозивају нигде као све ок.
2023 08 30
...tražite mere ili dodatne fotografije, a onda ne odgovorite! U redu je reći: ,,Ne odgovara mi" ili ,,razmisliću".
2023 08 30
>EsBeBe: > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal Guilty as charged 😂 jbg ja prva uvek gledam materijale na oglasu i trudim se da i ja budem sto preciznija, ali mama i sestra od familije dobijaju cesto neke skupocene brendove a etiketa odsecena ili nema uopste neke unutrasnje etikete sa sastavom. A necu da pisem materijal po osecaju jer se cesto desavalo da je neki materijal toliko fin da mi deluje kao prirodan, a ustvari je vestacki. Sta cu jadna, sirotiLJa, do skoro nisam znala da vuna ne mora nuzno biti nit' debela nit' gruba 😂
2023 08 30
... da pišete NOVO (obučeno jednom na par sati)... To onda više nije nova stvar, zato ja naglašavam kad imam nešto novo da nije nošeno, pa se onda neki čude što je to naglašeno. 😂 Materijale ne naznačim samo kad ih nema, nema etikete, izbledela slova, sitno da se ne može pročitati i onda mi je korektnije da napišem da je nepoznat materijal, nego da izmišljam pa promašim. 😊
2023 08 30
Da parfeme ne prodajete po nenormalnim cenama, kao da su na polici u parfimeriji. Preterale ste...Niko nije lud...To sto je u parfimeriji kostao 15.000, ne znaci da na sajtu treba da bude ista cena. Ne, nego pola. Mnogo ste alave...Ako neko hoce da pljune za haljinu 20.000, moze da ode da kupi, a ne da duma da li ce dobiti ok, ili sa rupicama.... Svaki artikal, parfem, obuca, odeca, haljine...itd. placene su u nekom shop-u skupo. Onog momenta, kada izadjete iz prodavnice, butika...ta ista stvar vredi u pola cene....
2023 08 30
> Budha.Bar: > Onog momenta, kada izadjete iz prodavnice, butika...ta ista stvar vredi u pola cene.... Ne slazem se da vredi u pola cene. Pritom, prodajete kopije.
2023 08 30
> Budha.Bar: > Nisam razumela, ko prodaje kopije? Oglasili ste repliku LV torbe.
2023 08 30
> SvetlanaRadic: > >EsBeBe: > > 3. da stavljate "xxx" ili "nzm" umesto da navedete materijal > Guilty as charged 😂 jbg ja prva uvek gledam materijale na oglasu i trudim se da i ja budem sto preciznija, ali mama i sestra od familije dobijaju cesto neke skupocene brendove a etiketa odsecena ili nema uopste neke unutrasnje etikete sa sastavom. A necu da pisem materijal po osecaju jer se cesto desavalo da je neki materijal toliko fin da mi deluje kao prirodan, a ustvari je vestacki. Sta cu jadna, sirotiLJa, do skoro nisam znala da vuna ne mora nuzno biti nit' debela nit' gruba 😂 nikakav problem, staviš tag neznamtačnoalidelujeprirodno ili, recimo, etiketaodsečenaverovatnopoliesterčina 8-)
2023 08 30
🤣🤣🤣🤣🤣
2023 08 30
> Majda87: > > Budha.Bar: > > Nisam razumela, ko prodaje kopije? > Oglasili ste repliku LV torbe. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ba9ed1b25d1a5ab4679561653ffb06f6.jpg)
2023 08 30
Amin za sve napisano osim da je onaj opis simpatican. Gledam danas profil na kome mi je zapalo nekoliko torbi za oko. Materijal: kombinacija. I tako za sve na tom profilu. Nailazim na profile gde je bukvalno po jedna slika, navedena velicina bez ikakvih dodatnih mera, materijal 'nzm', ne bas niske cene, opis od tri prazne reci, tipa 'prelepa', 'bozanstveno, 'brutalna', i, sto je najzesce, prodaju, sudeci po ocenama. Evo, ne znam...
2023 08 30
> TatCat: opis od tri prazne reci, tipa 'prelepa', 'bozanstveno, 'brutalna' dodajem još jednu, "viralna", jedna zara jakna je baš viralna i to svakodnevno.
2023 08 30
> Majda87: > Ne slazem se da vredi u pola cene. Možda vredi više onom ko traži baš, baš taj artikl koji prodajete...ja uglavnom blenem pa kupim nešto što bi mi možda odgovaralo ali imam mnooogo više promašaja nego pogodaka tako da mi više na pamet ne pada da investiram neku relativno veću sumu, 2000-3000 plafon...
2023 08 30
> TatCat: > Amin za sve napisano osim da je onaj opis simpatican. > Gledam danas profil na kome mi je zapalo nekoliko torbi za oko. Materijal: kombinacija. I tako za sve na tom profilu. Nailazim na profile gde je bukvalno po jedna slika, navedena velicina bez ikakvih dodatnih mera, materijal 'nzm', ne bas niske cene, opis od tri prazne reci, tipa 'prelepa', 'bozanstveno, 'brutalna', i, sto je najzesce, prodaju, sudeci po ocenama. Evo, ne znam... Kad vidim opis 'brutalna' bukvalno mi se povraća...
2023 08 30
Supergaga, isto. Brutta-ruzna, ali dobro, meni se povraca jos vise, jer mi se cini kao da cujem ton koji koriste oni koji koriste tu rec na taj nacin.
2023 08 30
1 2 3 4 5 6 ... 9