Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas, prodavci/kupci, prestanite:

...da otvarate teme, optužujete ljude i prijavljujete ih policiji zbog uznemiravanja, a prodali ste predmet koji ne odgovara opisu.
2023 09 01
> TatCat: > Srebrna, pa tacno Ti ne bih prodala da sam znala da ces ga zvati brutalan :') Zasto bio, zar ga vise nemas? Poljubac Brutalno su mu oksidirali metalni delovi i izgubili boju :') :') :')
2023 09 01
> EsBeBe: > ...da otvarate teme, optužujete ljude i prijavljujete ih policiji zbog uznemiravanja, a prodali ste predmet koji ne odgovara opisu. Nisu svi imali srecu da isprate temu od pre 10 min.. 😏 Samo mi dokone.
2023 09 01
Auuuuu, Srebrna, sto ne javis, kod mene ne pise da ne vrsim povracaj robe. Slobodno vracaj, a ja vracam pare. E, tu je 'brutalno' ispravno upotrebljeno >:(
2023 09 01
Srebrna, da je neko drugi, pa da neces da upadas u konflikt, ali mene znas, kako si cutala? Nije se valjda odmah desilo?
2023 09 01
Ma, taman posla TatCat, pa ni ti nisi mogla da znaš da će da oksidira vremenom, ni ne sećam se kada je bila saradnja, kakvo crno vraćanje. A i volim ga i slatko sam ga nosila preko kaputa, kvalitetan je i prava koža, kada budem imala više volje odneću ga kod sarača da namesti novu alku i kopče :*
2023 09 01
> Majda87: > > EsBeBe: > > ...da otvarate teme, optužujete ljude i prijavljujete ih policiji zbog uznemiravanja, a prodali ste predmet koji ne odgovara opisu. > Nisu svi imali srecu da isprate temu od pre 10 min.. 😏 > Samo mi dokone. Šta se desilo?
2023 09 01
> Majda87: > > EsBeBe: > > ...da otvarate teme, optužujete ljude i prijavljujete ih policiji zbog uznemiravanja, a prodali ste predmet koji ne odgovara opisu. > Nisu svi imali srecu da isprate temu od pre 10 min.. 😏 > Samo mi dokone. Mene zanima sto je clanica Cicevac blokirana sa sajta. Em je prevarena, preceno joj od strane clanice Baki i jos popila ban odavde. A uredno joj uplatila pare pre slanja paketa i dobijanja one izguljene katastrofe. Elem, ja sam ova koja umesto xxx stavi ... na materijal kada ne zna. 🙃🙃 Ali pokusam da opisem o cemu je rec u opisu predmeta, koji avaj, i dalje retko ko cita, kao i teme sa potraznjom sto se citaju parcijalno i nude sve moguce velicine umesto trazene.
2023 09 01
Ja sam bila dokona na poslu i videla tu temu, zapalo mi za oko da je otvaracica teme nju blokirala. I hoce da joj salje jos paketa nicim izazvana, malo cudno :') :') :') :')
2023 09 01
Dok sam trazila tu clanicu Cicevac, udjem u tvoje utiske, kad ono... Imas duple utiske po jednoj saradnji. Vidi se kroz ostavljene utiske po datumima da su pumpani utisci. Kad vec treba da se prica o postenju. Svako to moze zapaziti, samo ako udje i pogleda. Po dva utiska isti dan, xy puta.
2023 09 01
Baki, ko je ModaBB (kako da pamtim sve sa kojima sam saradjivala) i kakve veze ima sa ovom pricom?
2023 09 01
> BakiNB: > Ja sam do pre par godina bila ovde i sa vecinom imala odlicnu saradnju. Da ne listam sve clanice jer je bilo 244 pozitivnih nijedna negativna.Posle smrti majke sam se "ugasila" i ja i profil. Zao mi je sto stare clanice i dalje pokusavaju da u podforumima budu serifi, a serifa jedino sam cula za Konjevica i iz Western filmova. Ali neka ModaBB nekada koja se vratila bude tema serifkama. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1f3e0559a246775d494fde1a9c8c5aa2.jpg) > Odjavljujem se. joj, ovo je baš nisko i apsolutno nepotrebno - majka, nostalgija, stari profil i konjević. niko ne kaže da niste imali lepe saradnje, ali odabrali ste da nam izložite slučaj poslednje, ne baš prijatne, i u priči ima izvesnih nelogičnosti, a, bogme, i po koja crvena zastavica. kada vam je na to skrenuta pažnja, obrisali ste temu usred konverzacije, a" kasno će biti kasnije". :D
2023 09 01
> TatCat: > Baki, ko je ModaBB (kako da pamtim sve sa kojima sam saradjivala) i kakve veze ima sa ovom pricom? ne pratiš fabulu radnje, ModaBB je sada BakiNB i želi da nas podseti kako je nekad bilo lepo, bitno da je nekad bilo lepo. 8-)
2023 09 01
Šta sam kupila od tebe, ex ModaBB? Davno je bilo, zaboravila sam a sigurno smo imale lepu saradnju čim sam te tako ocenila. Nisi trebala da brišeš temu nego da objasniš šta se dešava, pošto nama koji nismo videli nije jasno a izgleda ni onima koji su i videli. Ništa ne kapiram, što je članica blokirana???
2023 09 01
> BakiNB: > > EsBeBe: > > > TatCat: > > > Baki, ko je ModaBB (kako da pamtim sve sa kojima sam saradjivala) i kakve veze ima sa ovom pricom? > > ne pratiš fabulu radnje, ModaBB je sada BakiNB i želi da nas podseti kao je nekad bilo lepo, bitno da je nekad bilo lepo. 8-) > "Pa dobro je rekla" e, ali, pera je onda otišao pravo u policiju, a, kad je već takav šerif, trebalo je da zapuca u ćićevac. 8-)
2023 09 01
1 2 3 4 5 6 7 8 9