Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Mišljenje o administratoru

Pozdrav svima, evo i ove teme da dotični pročitaju sta mislimo o sajtu i radu sajta. Moje mišljenje je sledeće :sužena pretraga ne radi, tona reklama, lupanje negativnih ocena i bez brisanja oglasa predhodno, sajt malo malo ne radi... a glumi se ludilo o nekoj profesionalnost. Ili radite kako treba ili nemojte nikako ili ćutite. Sramota.
2023 10 03
Osim sto su mi pobrisali oglase i sa i bez slika sa interneta i ovih agresivnih oglasa na sve strane zbog kojih ono za sta sam tu gledam kao kroz spijunku, za sada nemam drugih zamerki.
2023 10 03
Neprofesionalnost od strane nekog admina koji briše oglase nekim članovima bez razloga, tj zbog tračarenja odredjenog člana koji visi na sajtu, jer nema s kim uživo da ogovara poznanike i nepoznanike, proveravajući cene predmeta drugih članova, kvalitet predmeta, upoređujući trivijalne greske drugih (npr.uslikan jasno batch kod, a nije naknadno upisan), te se usput ulaguje nadređenom radi umisljenih beneficija 🤓. Profesionalnim i objektivnim adminima svaka čast, nadam se da ima i takvih
2023 10 03
Jos uvek ne radi ni dopuna novcanika… :(
2023 10 04
A šta da Vam kažem. Vlasnici sajta ne žele da ulože u sajt, cilj je na zaradi preko reklama i to je to… Nažalost ista priča kao i sa svim dobrim idejama… Mislim da je sajt imao potencijala da preraste u nešto veće, ali je prošlo mnogo vremena i mnoge “kvalitetne” članice su napustile sajt. Ostale su članice čiji je primarni cilj zarada, priče o modi i druženju nema. Komercijalna prodaja je načisto ubila sajt i “obične” članice su nevidljive. Nije to više ta ciljna grupa, zavladala je nekultura što na forumu, što u komunikaciji generalno među članicama. Mislim da se sajt drži isključivo na tome što mi žene volimo garderobu, pa neće propasti. Ali mogli su baš to iskoristiti i napraviti nešto veće. Nisu… Administratori tu ne mogu ništa, verujem da i sami vide sve te probleme koje ste naveli. Ne dopada mi se deljenje negativnih ocena u poslednje vreme i što se ne banuju profili koji vređaju druge po forumu. A ovako, verujem da vide i gore stvari od nas, znam šta meni stiže u inbox a mogu misliti sa kakvim budalama oni tek imaju posla.
2023 10 04
Daleko od savrsenog, ali u odnosu na one koji su placeni (Limundo) opet bolje. Tamo platis da ne budes zasticen ni kao kupac ni kao prodavac. Ovde postoje bar neka pravila, tamo su samo na papiru. Ne vidim sta je tesko ne postavljati kolaze, ne koristiti slike sa interneta, postovati pravila o postavljanju kozmetike (i meni je izbrisan oglas u kome nisam umela sve da ispostujem, parfem licno kupljen u Galimard, nema kod...). Ranije me ljutilo prisustvo preprodavaca, sad su potrebni s obzirom da masa clanica dize cene i iznad onih u prodavnicama (Hermes parfeme cak i preprodavci polovne prodaju skuplje nego sto ja nove kupim u free shop-u... bedno). Oglasi su neminovni, od toga sajt zivi, ne uzimaju provizije na kupoprodaju, eventualno zanemarljiv broj clanica placa promocije i sl.). Da vlasnici (potpuno nezainteresovani) angazuju vise admina, onda ne bi bilo tog utiska da se selektivno sankcionisu propusti. Mislim da je to jer ne mogu sve pregledati niti stici da svakom obrazloze... Ne znam gde je ona tema u koju su clanice same upisivale zabranjene stvari kad na;lete na njih.
2023 10 05
Administratora ne poznajem, stoga nemam misljenje o njoj/njemu. Sto se sajta tice najvise zamerki imam na forum. Koristim forume od 2000-te i prosto ne znam u koje "doba Interneta" bi svrstala MK forume. Iskreno preporucujem Adminu da razmotri mogucnost da predje na neki od funkcionalnijih forum softvera. Predlog xenForo solutions. Volela bih da vidim "male" stvari poput navigacije na vrhu i na dnu strane, "to top" duz vertikale, funkcionalne kolacice, "mark as read", cuvanje draftova, reakcije na postove, "preview post", formatting panel... eto nabrajam sve sto neki standard za web forume vec 15-ak godina, sve sto se postize jednostavnom zamenom softvera. Samo reakcijama na postove forum bi iznenada delovao daleko zivlje i postao beskajno interaktivniji. Aktivne moderatore (pre neki dan spam je mislim 18+ sati cekao da neko reaguje i obrise) koji ce udostojiti korisnike odgovorima na njihova pitanja koja su ponekad prosto tehnicka (Zasto ne mogu da otvorim temu? npr) Mnoga ovakva pitanja bi otisla u zaborav zamenom softvera. Kad smo vec kod toga, limit za postove treba da ide u zaborav, trebao je jos proslog veka, doslovno i ne vidim zasto ne mozemo prosto deliti linkove (evo trebalo mi je 20-ak minuta da shvatim da je link koj sam htela ovde da stavim razlog sto nisam mogla da posaljem odgovor) Sve u svemu koristiti ovaj forum je nalik vadjenju zuba. Ne znam koje su mogucnosti Admina stoga ne mogu da sudim o radu koj obavljaju i njihova muka je samo njima poznata, ali mogu eto da predlozim da se podigne funkcionalnost foruma ukoliko postoje mogucnosti za to i da navedem neke svoje frustracije u koriscenju istog. Eliminacija reklama je deo elektronske higijene koju praktikujem, stoga meni ne smetaju. Korisnici koji imaju problem mogu da ga rese vec nekako, npr ja koristim Brave browser za telefon.
2023 10 08
Na parfeme su jako osetljivi, okacila sam original tester i prodala. Oglas mi nije brisan i ako to pise da je pravilo, vec mi je udarena negativna. Da prodajem testere i kopije. Na osnovu čega se ustanovi da je parfem kopija. Poenta price, postovacemo pravila sajta, ali nek i oni poštuju članove sajta. Na pitanja odgovaraju kad se sete. Gde god sam poslala mejl da ne imenujem druge, odgovor sam dobila ili u toku dana ili za 24h. Bilo je relativno skoro kvar, trajao je skoro mesec dana.Slike se nisu mogle listati, poruke nisu mogle da se šalju... Koji to sajt ne radi toliko dugo. Ne razumem niti želim. Prijavim im, pitam - kazu da obrisem istoriju pretrage na guglu. Nigde izvinjavamo se, kvar će biti otklonjen. Da nema jos divnih članica i lepih stvarčica, davno bih prestala ovo da koristim. Zašto da bude jednostavno, kad moze komplikovano. Tuga.
2023 10 08
Uh evo ja meseca cekam odgovor na pitanje Admina, na profilu (uvek sve pozitivne ocene 187 ) sam imala obicne slike, i postavim par profi slike na kojima je moje dete (model) stavri koje prodajem su korišćene za njeno fotkanje i stoje, bukvalno kao nove, i dobila blok naloga, zabranje su profi fotke..... jasno sve, obratim se Adminu kako i pod kojim uslovima može da se odblokira nalog, nikad nisam dobila odgovor. Otvorila sam novi nalog, dobro iscitala pravila, postavila stvari koje ne krse pravila ni u jednom smislu, opet blok.....preoznali su stvari sa predjašnjeg naloga......napominjem da su slike obicne, slikane na vesalici i stenderu..... Hajde molim vas za pomoć, kako mogu da nastavim da trgujem preko krpica a da ne dobijem svaki put blok :(
2023 10 10
Mozda je problem bas sto fotkas na detetu? Iskreno, ja bih zabranila promovisanje dece, da ne kazem zloupotrebu, po drustvenim mrezama i sajtovima zbog manijaka.
2023 10 10
jeste "dete" moje, al je punoletna i bavi se manekesntvom, ja sam samo pored slika garderobe na vesalici, iskoristila njene slike profi fotografa na kojima se vidi kako garderoba stoji kad se obuče....
2023 10 11
svakak one sporim, prekrsila sam pravilo je l profi slike nisu dozvoljene nije sporno.... otvorila sam novi nalog, postovala sva pravila samo je garderoba ista (napominjem opet, slikana po pravilima) prepoznali su je i uvezali sa starim nalogom i opet blok sve bi bilo korektno da dobijem od Admina ogovor, zasto? I pod kojim uslovima mogu ponovo da se oglašavam na mojim krpicama?
2023 10 11
> trgovinabgd: > Uh evo ja meseca cekam odgovor na pitanje Admina, na profilu (uvek sve pozitivne ocene 187 ) sam imala obicne slike, i postavim par profi slike na kojima je moje dete (model) stavri koje prodajem su korišćene za njeno fotkanje i stoje, bukvalno kao nove, i dobila blok naloga, zabranje su profi fotke..... > jasno sve, obratim se Adminu kako i pod kojim uslovima može da se odblokira nalog, nikad nisam dobila odgovor. > Otvorila sam novi nalog, dobro iscitala pravila, postavila stvari koje ne krse pravila ni u jednom smislu, opet blok.....preoznali su stvari sa predjašnjeg naloga......napominjem da su slike obicne, slikane na vesalici i stenderu..... > Hajde molim vas za pomoć, kako mogu da nastavim da trgujem preko krpica a da ne dobijem svaki put blok :( Otvori nalog na Kupujem Prodajem (inace najjači i najpouzdaniji sajt u Srbiji) i resila si problem. Nema brisanja oglasa, nema blokiranja iz cista mira..a isto ces prodati, ne samo garderobu nego bukvalno bilo sta da oglasiš..
2023 10 11
Aham, ja skontala da je malo dete :) Ja sam svojevremeno imala problem zbog kolicine okacene obuce, iako je sve isto gaziste sa malo odstupanja, pa slala snimak da je to u stanu sve i kako stoji i sta je jos na polici sta se nije okacilo, tj sta zadrzavam. Svakako preko foruma neces resiti nista, pisi im direkt u inbox, imas i ovaj nalog Admina za komunikaciju https://mojekrpice.rs/vandaf-247652
2023 10 11
Hvala devojke, divne ste. Inace adminu pisem na svakih 7 dana ....al probacu dzo dzo i ovom da se obratim.
2023 10 14
1 2 3