Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja kurirska sluzba dolazi dok traje strajk?

Evo ja cekam paket vec 10 dana i nista.Sticice kad stigne.Dva su juce dosla
2023 11 10
Meni dex dosao na vreme ali sve kurirske sluzbe kasne sa isporukom, zatrpani su...
2023 11 10
Jbt...najsposobnija je postanska sluzba..i treba da im povecaju plate ne treba da odustaju dok ne dobiju normalna primanja ...Bex..Ax..Dexpres .itd ..dno dna ..zatrpani ..oni jedino i rade kad posta strajkuje tako je bilo i posli put. To se pogubi ..oduzme se zamisli treba da se organizuju da isporuce pakete uzas...5 Dana se dogovaramo da dodju po pakete ne mogu da se organizuju strasno ..sto se mene tice ja cekam posta da pocne da radi ovo cimanje sa nesposobnim sluzbama ma idi ni u ludilu
2023 11 10
> Ejndzi: > Mislim da je baš bez veze da sada neko pravi problem oko paketa jer realno niko nije mogao da sanja da će biti štrajka i da će paketi ostati zaglavljeni. > Osim toga, ni jedna kurirska služba ne garantuje isporuku na vreme (logično shodno situaciji), tako da ću ja prva nastaviti slanje poštom, pa kome odgovara-odgovara. Kome ne, neka ne kupuje. Ne juri mi se sa Bex-om, Aks-om i ne kidaju mi se živci. Radije pravim pauzu... 🫣 TACNO TAKO NISTA NE GORI
2023 11 10
Meni su prosle nedelje stizali paketi preko D expressa i cityja, doduse firme neke su mi slale pakete. Ja sam slala preko D expressa. Kod mene D preuzima do 14h, Bex do 12h...
2023 11 11
> JasnaIsailovic: > Mislim verujem da negde isporucuju i da neki deo poste radi, nije to univerzalni strajk vec i oni imaju sigurno vise od jednog sindikata. Ali u zemunu je tako Dzaba ti da posaljes iz Zemuna kad nekom negde ne moze da dodje paket. Kod mene npr nema dostavnog vozila od pocetka, jer smo vezani za NS koji je u haosu isto do pocetka. Bukvalno mozes imati problem sa zagubljenim paketom i da se bespotrebno nerviras u komunikaciji sa nekim kupcem, da ne govorim sto mozda nekom neki poruceni predmet treba ciljano za odredjeni datum, a nece stici
2023 11 11
Juče sam bila u pošti, kao poslednja stranka pred kraj radnog vremena… Žena iza šaltera je čitala cirkularni mail na glas ostalim koleginicima. Ne moram da pišem da su bile očajne! Nema nikakvih dogovora, oni ih samo teraju da se vrate na posao, manipulišu i prete otkazima. Očekuju “nove razgovore” od ponedeljka… Dakle sve ovo će trajati i rešenja nema. Ali najmanje što svako od nas može učiniti, kada smo već u situaciji da svi zajedno živimo u jednom robovlasničkom sistemu, da makar na neki način podržimo te izmaltretirane ljude. Paketi se donekle mogu poslati i poštom, čekaće se… Tako da svako ima izbor ili da ne poručuje ili da čeka. Ja sam tri nedelje čekala zaglavljen paket u pošti. Samo unapred da Vam kažem, postoji mnogo zloupotreba trenutno na sajtu vezano za “čekanje paketa”. Nisam uzimala novac jer nisam slala, da bi na kraju skontala da to neke članice zloupotrebljavaju. Prevaranti će se debelo okoristi na račun “ne stizanja” paketa, tako da kupujte samo od proverenih prodavaca.
2023 11 11
Naravno da ih treba podrzati, tj. svi treba da strajkuju i da se podrzavaju medjusobno. Kod nas je uvek ista prica, jedni strajkuju, drugi gledaju svoja posla i psuju ih, pa onda neki drugi strajkuju a prve boli uvo. I tako redom, nema sloge protiv zajednickog neprijatelja sistema
2023 11 11
Ja sam dva paketa poslala Bexom prošle nedelje i dva ove. Kurir mi je došao po iste za dva sata nakon što sam ga zakazala, a paketi su bili isporučeni sutradan, od toga zadnja dva prekjuče u Beograd i Novi Sad. Vidim da se mnogi žale na Bex, ali u mom slučaju se pokazala kao najbolja opcija, iako je poprilično skuplje, ali šta da se radi..
2023 11 15
Mislim da ove kurirske sluzbe koriste ovu situaciju pa sad da li namerno ili ne,ne znam,sad sam podigla paket na paketomatu tezak 700grama i platila postarinu 980din! Odmah im pisala zalbu jer su stalno zauzeti. Uzeli mi bar 500din! E pa ne moze...
2023 11 16
1 2