Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slavicaadam7

Takvi kao vi koji izvrcu cinjenice, optuzuju druge kako bi sebe odbranili, vide stvari koje niko nikad nije napisao pa ih dodatno tumace kako im se cefne su najgori. Kao sto ste slagali da smo se nakacili na vas, kao sto ste slagali za razlog brisanja tako sada izmisljate da ja opravdavam prevarante. Tema je tu, na srecu ovu ne mozete obrisati pa svako moze da vidi da se prevarant nigde ne opravdava, ali isto tako svi mogu da vide da ste vi ili potrcali pred rudu i okrivili neduznog clana pa zato obrisali, ili ste obesteceni pa ste obrisali temu, ali ce neko drugi mozda biti prevaren u buducnosti. Na srecu pljunuli pa polizali i teme nema, ali ste zato tu da skrenete temu na nesto drugo i da napadate, jer napad je najbolja odbrana.
2023 12 11
Slavicaadam je profil koji je meni pisao gramaticki neispravno da uplacuje odma pare i placa i kurira preko poste da ja unesem podatke kartice obitelj itd, sto je ovde ocigledna prevara. Pisala sam admini i prosledila i profil je blokiran. Eto obrazlozenja za slavicuadam7
2023 12 17
A sta ce Vama na profilu fotografije javnih licnosti?? > majashiva: > Slavicaadam je profil koji je meni pisao gramaticki neispravno da uplacuje odma pare i placa i kurira preko poste da ja unesem podatke kartice obitelj itd, sto je ovde ocigledna prevara. Pisala sam admini i prosledila i profil je blokiran. Eto obrazlozenja za slavicuadam7
2023 12 18
Jedna slika kao primer ostale slike su uzivo, dopisivala sam se vec sa adminima i oko toga tako da bez brige, brinite svoju brigu! lep pozdrav
2023 12 19
uff kako bi volela da imam vremena da kopam po tudjim profilima, tacnije da mi je toliko dosadno u zivotu, bas bi bilo lepo!!!
2023 12 19
Dozvoljene su slike sa neta? Jel to nešto novo?
2023 12 21
1 2