Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li dati negativnu?

A i od ovih koje uzimaju nesto na poklon, ali nemaju problem da plate lezarine postexpressu mi je posebno bljuc. Kao 'ladovinka, nek stoji 20dana, pa kad i ako se smislim, to redovno neke rade po fbu i robe tudje pare za pakete sa otkupom. Bole ih uvo sto mozda neko negde putuje i ceka novac, sto mozda hitno treba voj novac, jos odgovaraju drsko i bezobrazno kad ih prodavac pita kada ce dici, kao i ova sto bez pardona napise kako ce i ona da kontaktira Administratore. Za sta, sestro, za sta? Sto si ispalila nekog ko je nesto zeleo od srca da pokloni?
2024 01 17
Hvala svima na sugestijama. Rekla je devojka da ce uplatiti duplu postarinu, pa cu sacekati da vidim. Rok za podizanje paketa nazad je 5 dana. Znam, i ja imam jedno dete od dve godine, vucem ga sa sobom svugde, u Postu, kod doktora, po namirnice. Trckara, luduje, ali sami obavljamo sve. Ali, rekoh kako li je onda tek sa troje. Mada se slazem da je odgovornost svakako podici, ako se vec javi da zeli predmet i ostavi podatke za slanje. Mora se ispostovati dogovor. Ali, svi smo mi ljudi drukciji.
2024 01 18
Sta, kako je sa troje, novorodjence vodam sa sobom, decembar, januar, zima, minus, nek se navikava, ionako nece ziveti na suncanom Zanzibaru sutra nego u Slovackoj gde je hladnije nego ovde. Kad neko kaze, jaaaao ne mogu nigde sa detetom, mnogo divlja, pa sorry snajka, nisam ti ga ja vaspitavala. Ranije sam imala vise empatije za mamasite, sada nemam uopste, jer nisam ja neki poseban zmaj pa da mogu sve, nego odgovorna osoba koja obavlja svoje obaveze. Ok, moze da se desi neka ekstremna situacija, ne daj Boze neka bolnica, ma svasta moze, ali kd vidim koliko se vade na decu, pozli mi. Ono, ne mogu da idem da ti uplatim unapred, sama sam sa detetom. A sta ces onda ako kao ja ne cujes zvono na telefonu i ne uzmes paket na adresi, kako ces do poste da ga podignes? Jos nama koliko je dvoriste i koliko imam da klajcam do kapije, dodje mi slicno dal´ cu do poste ili do ulice kad postar zove.
2024 01 18
Slazem se, ali takav sam neki covek, volim ipak sve da uzmem u obzir. Jos je navela da ima zdravstvenih problema ozbiljnijih. Ne poznajem zenu, ne mogu verovati samo na osnovu poruka neznancu, ali ne mogu ni skroz iskljuciti da su je okolnosti zaista sprecile. Zato ostavljam tu mogucnost da eto uplati duplu postarinu, kao sto se sama ponudila. Nisam htela ishitreno da reagujem s negativnom, u trenutku besa. Sve Vas razumem. I mi smo na 4.spratu, pa dok sidjem s dvogodisnjakom, pa dok se popnemo, jos ako je paket malko tezi😂 Takodje mi je telefon stalno na sajlentu zbog dremke u toku dana, pa ponekad propustim poziv,pa se vijamo s postarom po kraju. Sto se tice vaspitanja, to je zaista tezak posao. Mnogo predjasnjeg misljenja mi se obilo o glavu kasnije, jer se u praksi pokazalo drukcije. Nije 100 % ni do vaspitanja, ima malo i do karaktera i naslednih crta, mada smatram da vecinski jeste do roditelja, ipak ne sve. Vecina dvogodisnjaka je nezaustavljivo, kakvo god vaspitanje bilo, to su te godine. Mozda je to samo moje iskustvo. Ima i mirnije dece, moj je preaktivan sto je i zdravo, tvrdoglav i šаšаv . Mozda je to sve i do nas roditelja, ipak i suprug i ja smo dosta smireniji. Dok je lezao, jos se i moglo postici mnogo vise.😃
2024 01 18
S' obzirom na komunikaciju sa drugom clanicom, ne bih rekla da je nista drugo nego bezobrazna. Ja sam naucena da se izvinim ako napravim gresku, a ne da jos pretim okolo. Znaci, ona ne preuzme pakete i krene da preti clanici da ce je prijaviti Adminima, uzas. Sto se tice dece, uopsteno vidim po decijim prodajnim grupama da je normalno da se vade na decu i posle drsko nastupe kod tog nepreuzimanja paketa. Kao pa sta, neces propasti za 200, 1000din. Nece, ali ne treba niko da ispasta drugi zbog mog deteta i nesposobnosti(to tada jeste nesposobnost organizacije). Ovde je jos i dobro, ali tamo ubise sa pouzecem i nepreuzimanjem. Ja nista po grupama tim nisam ni kacila, nemam volju kada vidim kako se ophode jedna prema drugoj, koliko ih boli uvo da li ce ostetiti drugu stranu. A kad pomenes uplatu unapred, kao prst u oko da si im zabila, sve se vidi iz komentara dole. Jos razvuku da uzmu za 20dana pre kad je moglo tako, pa prodavac ceka pare i na kraju dobije paket nazad i dupli ptt. Uzasno specificna kategorija zena, naravno, vidim da ima i izuzetaka, ali vecinom je kako sam gore napisala. Ja se npr cudim kako nam je mali miran, nema na koga da bude, prvo vreme sam se zezala sa patronaznim sestrama, rekoh da nema temperaturu kad je miran tako. Cinjenica je da ovakvo ponasanje odraslih osoba, da ne kazem majki, to je samo uzasna organizacija sopstvenog zivota i obaveza, jer ako porucis paket, tu je obaveza da ispostujes prodavca. Ili ne porucuj, ako si nesposobna da se organizujes. Kao i ko je prodavac, ne mogu da dobijem pare na racun i nestanem. Desice se nekad sigurno nesto nepredvidjeno, ali javi kupcu, organizuj nekog da posalje, smisli nesto da ispunis obavezu.
2024 01 18
Slazem se. Odgovornost i disciplina su jako lepe osobine(cesto potcenjene) i nazalost ne poseduje ih svako. Ima raznih slucajeva, ljudi nisu isti. Do sad sam ovde imala samo korektna iskustva, vodim se prethodnim ocenama clanice s kojom treba da saradjujem. Ovde je sve nagovestalo da bi trebalo da protekne u redu, ali eto ipak je uvek nepredvidljiv ishod.
2024 01 18
kad smo kod u redu i ne u redu, mala se opet vratila https://mojekrpice.rs/forum/t/614321/prevara-u-planu?page=8&dt=1705591719840#tm-topic-message-1577209 Sorry na upadu, ali zatrpala se tema sa vidljivosti kad se udje na forum, a fakticki je tu cela nena istorija
2024 01 18
Nevezano za temu, mozda i jeste bila bolesna… Ali, danas zaista po tri osobe na smenu čuvaju jednu bebu koja spava 20/24h. Ne znam jesu li ljudi postali nesposobni, depresivni ili uplašeni da dete ne moze da preživi sa jednom odraslom osobom. Takodje razumem da neko živi u selu udaljenom od poste i da ne moze sa troje male dece bez prevoza da ode, muz radi ceo dan, posta do 14h, nema ko da pričuva decu. Postoji komunikacija da se objasni situacija, nije sramota pitati kolika je postarina, kad stiže paket i dostavlja li kurir na adresu i ako se nema za poštarinu trenutno, zamoliti da se paket šalje za par dana
2024 01 18
Ja sam 80% vremena u zivotu, mozda i vise, sama kuci sa malim. Muz je preko, radi. To sto je sada bio mesec dana, to je jer se mali rodio i imali su raspust tamo pa je bio slobodan i imao nesto jos dana free zbog rodjenja deteta. Tako da je Dzo solo sa detetom od Bozica, i ne kuka. To sto svekrva dodje povremeno, to je ok, ali mali je moj cicak 24h, i stizem sve jer se organizujem. A cicak sa kevom krajem meseca ide i na put od 500km voznje kolima, bez ikakve drame. Uostalom, lepo rekoh, ko ne moze da se organizuje u odnosu na sebe i svoje obaveze, neka ne porucuje, vazi naravno i za kupovine, i prodaje i preuzimanje poklona.
2024 01 18
Da li je moguce da postoje osobe koje nisu u stanju poklon da preuzmu?
2024 01 18
i meni se desilo...nisam ostavila ocenu...ali nisam ni podigla paket..pre nekih vec 3 godine
2024 01 18
E ovako posto se nasiroko pise o meni kao da sam najgore moguce ljudsko bice prvo nisam znala da je rok smanjen sa 20 na 5 dana za preuzimanje paketa i nisam ali podvlacim nisam se izvlacila na decu(samohrana sam majka sa njih troje sto je apsolutno moja stvar i ne koristim nikad svoju decu za koje kakve manipulacije itd kao dosta njih) druga stvar je da vec par dana lezim jer imam nenormalne bolove danas je moja majka obema clanicama uplatila duple postarine kao sto sam i rekla da cu im ih uplatiti
2024 01 18
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a5ddf335b3bb68845c7b850f5d7b0284.jpg)
2024 01 18
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b1868489c06b1ddacf576337be143adf.jpg)
2024 01 18
Ja i ne znam da se vratilo staro pravilo da paket stoji 5 dana. Mi ne ovde naširoko pišemo, dosta puta su se slali pokloni i neke članice nisu podizale, niti su se izvinjavale, niti plaćale duplu poštarinu, a svakakvi izgovori se često ovde koriste i više niko nije pametan da prosudi da li neko izmišlja ili priča istinu. Ne treba naše pisanje da Vam stvara dodatnu nelagodnost. Ako niste u situaciji da kupite nešto sto Vam je npr.neophodno za decu, možete da otvorite temu šta Vam treba u kojoj veličini, pa ko želi da pokloni, da se javi
2024 01 18