Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potencijalni prevarant

Nista me sad ne cudi ali znam da cu da pazim u buduce. To su jadne i mizerne osobe i ne zelim da se bavim inspekcijom. Sad sam provalila ali sama cu se osecati krivom ako uspe jedan od takvih da me prevari.
2024 02 05
Parfemi nisu ni videli original. Al utisak što je ostavljen tačno da navuče sve i original i kutija i kod , ma sveeee,a gospodji u opisu profila piše da joj je žao neke stvari da baci pa aj da ih proda ??? Sta je sa ljudima ???
2024 02 05
> CocoBeograd: > U pravu ste. Ovo je prvo negativno iskustvo i srecom nisam nasela. U prvi mah sam bila naivna. Zbunila me je i ta gospodja sa pozitivnim utiskom. Sve ste u pravu. Nek si jedna od retkih koja pre uplate udje na forum. Sustinski si se spasila bacanja para.
2024 02 05
> tanjauna01: > Parfemi nisu ni videli original. Al utisak što je ostavljen tačno da navuče sve i original i kutija i kod , ma sveeee,a gospodji u opisu profila piše da joj je žao neke stvari da baci pa aj da ih proda ??? Sta je sa ljudima ??? Zao joj da baci lazni Superdry... Sa Tajlanda. Ali je parfem oridjinale sa kodom i kutijom i olalaaaaa mirise verovatno prelepo, skoro kao domestos 🙃 Zaista, oni mali prdavci iz kineske radnje imaju neke mirise lepe, meni je suludo da poredim sa nekim originalima koje imam, jer da hocu da prskam to na sebe, ne bih uzimala original parfeme, jel' te. Ne kazem da su losi, cini mi se i da su dermatoloski ok, ono-do sad se niko nije zalio da mu se raspada koza. Ne znam, iskreno bolje je kupiti mist neki, ima bas bas lepih ili neki parfem koji nije tester 30e nego je original toliko, bas sam navela LiuJo na drugoj temi da mi se dopao i da su ici za neki dan do jednog trznjaka,valjda ce ga biti tamo, probala sam samo tester u radnji i nije bio prodajni... Malo bih se i plasila da ove neke "prave", a kopije prskam na sebe, pogotovo sada kada imam i bebu.
2024 02 05
Ja ne bih ni kupovala parfeme ovde od bilo koga, iskreno. Ali ako već morate, ima toliko članica koje samo parfeme prodaju, sa po 700 utisaka. Ja sam kupila 3 iz različitih razloga i evo neko moje iskustvo. Jedan je bio Pacco Rabanne Fame, oko 40mil/80, kupljen jer sakupljam bočice tako da mi nije bilo preterano važno šta je unutra, ali rekla bih da je original. Opet morate paziti jer stavljaju svakakve bućkuriše u originalne boce. Drugi koji sam kupila je vintage Kenzo Jungle, iz sentimetalnih razloga. Članica je imala dosta utisaka i samo parfeme prodaje, ali on je potpuno "izlapeo", a ne znam ni da li je original, podseća na Kenzo, ali je toliko slab da ne mogu da procenim. Sa recimo 700 utisaka, mogla je da ga proba pa da mi ljudski kaže da nije u super stanju, ali ne, stavila je 9000 u džep i ćao. Nisam mogla ni da se žalim jer kupujem parfem iz 90ih, pa kao, šta očekujem. Uglavnom, razočarenje. Kupila sam jednom od devojke travel size, mislim da je bio Valentino Born in Roma I zadovoljna sam. Ona stalno ima neke parfemčiće I kozmetiku, pa evo ostavljam njen profil. https://mojekrpice.rs/zerabgd-249260 Sve u svemu, mislim da je najbolje izbegavati, pogotovo ako niste baš veliki poznavalac kao što ja nisam, pa Vam stigne neki parfem, nije to to, a ne znate što i kako, pa opet kako da se žalim prodavcu ako ne znam?
2024 02 05
Kad smo kod bućkuriša, devojka prodaje 2 prazne boce Fame, sa sve kutijom. To će neko da kupi i pretoči, što kaže Džo, neki kineski, i da prodaje ovde za 7-8 hiljada.
2024 02 05
Slažem se, ali ne može se očekivati prada,chanel ... 100ml za 3500 hiljade..još kad kažu original testeri.. U lilly-u i DM ima toliko lepih parfema do 3500 Liu jo je često na sniženju 2500 i fenomenaln je kao i body mistovi Ali vrlo često povuče ljude brend pa misle to je to ,a još su ulovili jeftino Svaki treći parfem na sajtu je kopija, kao i Guess torbice i u poslednje vreme Versace torbice koje još tvrde da su originali Guess torbice često viđam oglas 1:1 a Guess takvu ni nalik nikada nije ni imao u kolekciji , pa mi nekada donjem da napišem 1:1 čega??
2024 02 05
Upravo tako, ja sam npr. taj travel size platila 2500. Zna se koje su cene za parfeme. A kopije svega su preplavile sajt, činjenica. Mada kažem, ni originali nisu sigurni, ne znate kako I gde je tu čuvano, da li je oslabio ili promenio mirisnu notu itd. Ako je stajao npr. u kupatilu, više nije ni za šta.
2024 02 05
Još jednu stvar sam primetila kod ovih prevaranata i lažnih utisaka ... konkretno i kod članice sa parfemima a to je da daju sebi sa drugog naloga utisak kao sve super, a nikada ne vrate što obično kada neko ima saradnju razmenjuju članice utiske jedna drugoj
2024 02 05
Evo parfem koji god poželiš možeš da imaš, u oglasu nema nikakvog koda ni slike i uredno stoji ne briše se ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cb9772ac4bff1b0dc308a186add1bc02.jpg)
2024 02 05
#Pomoc prijatelja #- Nova sam i nisam, bas, sigurna da razumem kako funkcionisu kupoprodajne relacije, ali verujem da je kao i na drugim platformama, po principu kontakt i dogovor. Naime, pre 3h je moj predmet, kao, prodat ( preko trustup - sta god to znacilo ),ali mi se oglasila , kao , sluzba DHL-a, sto mi je prilicno sumnjivo, i " i, predmet je ulacen ??? Ne znam kako ( nemaju moj racun ),ali da kliknem na neki glupi lin.. cak nemam mogucnost ni da ga iskopiram da to vidite ? Jel imao neko takva ili slicna iskustva ? Hvala svima !
2024 02 05
Lenabgd prevara je u pitanju. Dosta se o tome pisalo na forumu. Ne nasedajte.
2024 02 05
> Shopaholic30: > Lenabgd prevara je u pitanju. Dosta se o tome pisalo na forumu. Ne nasedajte. Puno,puno Vam hvala, pretpostavila sam, zato sam i pisalala"kao". Jos jednom, veliko hvala i prijatan dan!
2024 02 05
> CocoBeograd: > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. Znak P stoji svima, to ne znaci da je sa Pinteresta.
2024 02 05
Da, znak P imam i ja, mislila sam da je zbog toga sto ja imam app Pintrest ali ako kaze da je i ostalima tako onda je tako. Sve su slikedef moje 😊
2024 02 05