Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potencijalni prevarant

> tanjauna01: > Slažem se, ali ne može se očekivati prada,chanel ... 100ml za 3500 hiljade..još kad kažu original testeri.. U lilly-u i DM ima toliko lepih parfema do 3500 > Liu jo je često na sniženju 2500 i fenomenaln je kao i body mistovi > Ovaj preporucujem da njusnete, ne znam koliko je u Srb, ovde sam ga prvi put videla, doduse, godinu dana nisam koristila nikakve parfeme zbog trudnoce i sad evo mali koliko ima. I ovaj me je bas podsetio na one slatkoce VS koje imam, a 30e 50ml je prilicno super cena ako se pogleda da toliko kostaju Turci i kopije koje ne zna niko od nas da li nesto mogu da urade koži. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4117d807e4043c446ed1f08d2ae96.jpg)
2024 02 05
> DzoDzo: > > tanjauna01: > > Slažem se, ali ne može se očekivati prada,chanel ... 100ml za 3500 hiljade..još kad kažu original testeri.. U lilly-u i DM ima toliko lepih parfema do 3500 > > Liu jo je često na sniženju 2500 i fenomenaln je kao i body mistovi > > > Ovaj preporucujem da njusnete, ne znam koliko je u Srb, ovde sam ga prvi put videla, doduse, godinu dana nisam koristila nikakve parfeme zbog trudnoce i sad evo mali koliko ima. I ovaj me je bas podsetio na one slatkoce VS koje imam, a 30e 50ml je prilicno super cena ako se pogleda da toliko kostaju Turci i kopije koje ne zna niko od nas da li nesto mogu da urade koži. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4117d807e4043c446ed1f08d2ae96.jpg) Da, taj sam bila probala u Lilly-u i stvarno je lep , često je rasprodat u radnjama gde sam ga tražila ali na njihovom sajtu je dostupan ... ima i jedan arapski 50ml oko 4000 , ne mogu da se setim kako se zove ali je jako lep i postojan do 8h i svakako je bolje te koristiti nego turske ne proverene kopije
2024 02 05
> tanjauna01: > > DzoDzo: > > > tanjauna01: > > > Slažem se, ali ne može se očekivati prada,chanel ... 100ml za 3500 hiljade..još kad kažu original testeri.. U lilly-u i DM ima toliko lepih parfema do 3500 > > > Liu jo je često na sniženju 2500 i fenomenaln je kao i body mistovi > > > > > Ovaj preporucujem da njusnete, ne znam koliko je u Srb, ovde sam ga prvi put videla, doduse, godinu dana nisam koristila nikakve parfeme zbog trudnoce i sad evo mali koliko ima. I ovaj me je bas podsetio na one slatkoce VS koje imam, a 30e 50ml je prilicno super cena ako se pogleda da toliko kostaju Turci i kopije koje ne zna niko od nas da li nesto mogu da urade koži. > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4117d807e4043c446ed1f08d2ae96.jpg) > Da, taj sam bila probala u Lilly-u i stvarno je lep , često je rasprodat u radnjama gde sam ga tražila ali na njihovom sajtu je dostupan ... ima i jedan arapski 50ml oko 4000 , ne mogu da se setim kako se zove ali je jako lep i postojan do 8h i svakako je bolje te koristiti nego turske ne proverene kopije Da l’ nije Armaf?
2024 02 05
> tanjauna01: > > > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4117d807e4043c446ed1f08d2ae96.jpg) > Da, taj sam bila probala u Lilly-u i stvarno je lep , često je rasprodat u radnjama gde sam ga tražila ali na njihovom sajtu je dostupan ... ima i jedan arapski 50ml oko 4000 , ne mogu da se setim kako se zove ali je jako lep i postojan do 8h i svakako je bolje te koristiti nego turske ne proverene kopije Evo i u Slovackoj, DM ovaj blizu nas nema, online ima, ali svakako cemo ici do centra do nekog trznjaka, nadam se da cu ga tamo upecati, na sajtu pise da tamo ima. Sjajan je miris, ja volim takve slatke
2024 02 05
Jel mislite na ovaj znak u desnom cosku? Meni to stoji na svim slikama, a sve licno ja slikam i postavljam na sajt. I kad udjem kod ostalih korisnica isto imaju taj znak na slikama, bas sam sad proveravala…
2024 02 05
> SnezanaLukić: > > tanjauna01: > > > DzoDzo: > > > > tanjauna01: > > > > Slažem se, ali ne može se očekivati prada,chanel ... 100ml za 3500 hiljade..još kad kažu original testeri.. U lilly-u i DM ima toliko lepih parfema do 3500 > > > > Liu jo je često na sniženju 2500 i fenomenaln je kao i body mistovi > > > > > > > Ovaj preporucujem da njusnete, ne znam koliko je u Srb, ovde sam ga prvi put videla, doduse, godinu dana nisam koristila nikakve parfeme zbog trudnoce i sad evo mali koliko ima. I ovaj me je bas podsetio na one slatkoce VS koje imam, a 30e 50ml je prilicno super cena ako se pogleda da toliko kostaju Turci i kopije koje ne zna niko od nas da li nesto mogu da urade koži. > > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4117d807e4043c446ed1f08d2ae96.jpg) > > Da, taj sam bila probala u Lilly-u i stvarno je lep , često je rasprodat u radnjama gde sam ga tražila ali na njihovom sajtu je dostupan ... ima i jedan arapski 50ml oko 4000 , ne mogu da se setim kako se zove ali je jako lep i postojan do 8h i svakako je bolje te koristiti nego turske ne proverene kopije > Da l’ nije Armaf? Nije, ovaj je ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/385d414fc8937346f4a7908347db1274.jpg) Pogledaj te kada idete u DM
2024 02 06
Čitam i ulazim na svoje slike i vidim P znak. Ja nemam instaliran Pinterest. Svasta..tek sad to vidim
2024 02 06
> CocoBeograd: > Čitam i ulazim na svoje slike i vidim P znak. Ja nemam instaliran Pinterest. Svasta..tek sad to vidim to je nekad bila automatska opcija da kad se klikne na P ikonicu, sacuva na Vas Pinterest. Ukoliko nemate profil tamo, on prebaci na sign in stranicu da se kreira profil. Medjutim, sad vidim da vise nije klikabilno dugme, nije mi jasno cemu sluzi
2024 02 06
> CocoBeograd: > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. Potpuno nevezano za suštinu teme, slike nisu sa Pinteresta, nego se iz nekog potpuno neobjašnjivog razloga to "P" pojavljuje na svim slikama, uključujući i moje i vaše. Ne znam zašto je tako, ali nedavno umalo da odgovorim jednoj članici koja se žalila da joj brišu slike, da je razlog po svoj prilici taj što su slike pokradene sa Pinteresta. Pa se, srećom, prethodno malo udubih i shvatih da je ta oznaka na svim slikama, što je poprilično besmisleno ali je naprosto tako.
2024 02 07
To P na slici nije deo slike nego je dugme koje sluzi da se slika sacuva na pinterest, mislim da bi trebalo da radi ako imate pinterest, meni na telefonu ne iskace pa nisam proveravala 😄 E sad ako neko ukrade sliku tj screenshotuje i zaboravi da isece P onda ce logo biti deo slike i nece moci da se klikne na njega. Primeticete po tome sto je malo pikselizovano jer se slike kompresuju prilikom screenshotovanja. Jos jedan nacin da proverite je desni klik na sliku pa onda open image in new tab (mozda se drugacije zove na razlicitim browserima)
2024 02 07
> IsidoraC96: > To P na slici nije deo slike nego je dugme koje sluzi da se slika sacuva na pinterest, mislim da bi trebalo da radi ako imate pinterest radilo je ranije, sad nije klikabilno nego samo kao zig stoji na slikama
2024 02 07
> CocoBeograd: > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. Coco i vase slike imaju to P u uglu. I ja sam mislila isto sto i vi ali izgleda da slike iz nekog razloga sada imaju to P
2024 02 07
“A ova "Prada" je original koliko sam i ja Dzenifer Lopez.” Dzodzo, ti si car 😂😂😂
2024 02 09
> CocoBeograd: > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. Postovana,taj znak stoji na vecini fotografija.Evo ja prodajem parfem,Libre zenski,okacila sam slike parfema.Parfem je original.Sam sajt stavi taj znak P, ja to nisam stavila.Iskreno.
2024 02 10
> CocoBeograd: > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. Naravno da treba buti oprezan,uvek,ali taj znak P ako pogledate stoji na vecini fotovrafija.
2024 02 10