Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potencijalni prevarant

> SokolovicDada: > > CocoBeograd: > > Trebalo je danas da uplatim novac devojci za Prada parfem. Bila sam sumnjicava jer ima samo jedan lajk i ta 4 parfema postavljena prosle nedelje. Slucajno sinoc vidim da su fotografije Prade koju sam porucila sa Pinteresta, stoji znak u cosku. Malopre sam joj napisala da odustajem od kupovine. Trazila je uplatu pa slanje. Ne bih da gresim dusu ali pazite. > Postovana,taj znak stoji na vecini fotografija.Evo ja prodajem parfem,Libre zenski,okacila sam slike parfema.Parfem je original.Sam sajt stavi taj znak P, ja to nisam stavila.Iskreno. Vi ne znate da citate pravila sajta i kacite i kodove i fotografije dodatne koje je ustanovio Admin sajta? A racune drzite po fiokama. Bitno da ste dosli na forum da pricate o orignalnosti parfema za koji niste ispostovali postavku. Svakako P nije tema koliko clan koji prodaje divlje kopije koje predstavlja kao originale, i koji je dobio ocenu od starije clanice o laznoj originalnosti i validnosti naloga i predmeta koj kaci.
2024 02 10
https://mojekrpice.rs/retroormar-360833 Sve slike su screenshotovi? Vrlo sumnjiv nalog
2024 02 10
Teodoras2015-prevara Devojka prodaje parfeme po ceni 5000 i vise ,navodi da su oprig.a zapravo su kopije,cak ni to punjene sumnjivim sadrzajem.Izgubih 5000 nije htela dogovor oko povracaja.Budute oprezne!
2024 02 22
Teodoras2015-prevara
2024 02 22
1 2 3 4