Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Klik na ''Zelim''znaci....

nakon što sam, jednom prilikom, jedva ubedila prodavca da mi vrati novac za pantalone sa felerom, ona se ogradila za buduće saradnje ovom rečenicom u profilu: "ako kupac sam ne primeti neki feler pre kupovine, ne vraćam novac, nemam ja ni vremena, ni lupu za uveličavanje." 8-) pritom, pantalone imale razderotinu od 2cm, vešto sakrivenu na fotkama. :,'(
2024 02 21
Ta je za blok. Meni je najsmesnija jedna starija zena koja ovde prodaje (ocigledno sa buvljaka, sama kaze da joj je to sredstvo prezivljavanja, tako nesto), ja sam imala srecu i nisam dobila bas slj. a uglavnom je slj sa nafuranim cenam. Elem, kad joj neko ostavi negativnu, ona cak ne opovrgava, samo odgovori sa :"Ja ako nemam nista lepo da kazem, ja cutim." :') :') :')
2024 02 21
> TatCat: > Ta je za blok. Meni je najsmesnija jedna starija zena koja ovde prodaje (ocigledno sa buvljaka, sama kaze da joj je to sredstvo prezivljavanja, tako nesto), ja sam imala srecu i nisam dobila bas slj. a uglavnom je slj sa nafuranim cenam. Elem, kad joj neko ostavi negativnu, ona cak ne opovrgava, samo odgovori sa :"Ja ako nemam nista lepo da kazem, ja cutim." :') :') :') jer kakve su ti misli, takav ti je život. o:) pametnom dosta. :,'(
2024 02 21
> TatCat: > Ta je za blok. Meni je najsmesnija jedna starija zena koja ovde prodaje (ocigledno sa buvljaka, sama kaze da joj je to sredstvo prezivljavanja, tako nesto), ja sam imala srecu i nisam dobila bas slj. a uglavnom je slj sa nafuranim cenam. Elem, kad joj neko ostavi negativnu, ona cak ne opovrgava, samo odgovori sa :"Ja ako nemam nista lepo da kazem, ja cutim." :') :') :') Znam tačno na koga mislite 😅 Ja sam kupila jednu baš lepu vintage suknju od nje, i super sam prošla. Što me podseti, nikako da je odnesem kod krojačice da mi suzi struk 😏
2024 02 21
MORACU ONDA DA BUDEM FLEKSIBILNIJA KAO PRODAVAC na to Zelim... Ja se nikome ne obracam sa Draga, meni se obracaju prodavci. Nije mi jasno zasto tako. Jednu clanicusam pitala za arzne dimenzije za 2 para cizama, reklajeda nema vremena i da ce dame prijavi policiji 8-) .Rekoh joj da se leci.
2024 02 22
Opcija -Zelim- pravi pometnju prodavcima,,trebalo bi dodati ili je izmeniti u opciju -KUPI- sto bi kupci malo ozbiljnije shvatili.
2024 02 22
Ne smetaju mi pitanja na zelim, jedino mi smeta mutavost. Sta li im ovo znaci? I uvek imaju mnogo utisaka, nisu nove clanice u pitanju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f96600fe0b39fbb0b7f87233d7dbbb5d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5dcb7e071fb6c200915dc3eec4c3a1cb.jpg)
2024 02 25
Meni je svejedno kako mi posalju, link ili "zelim", bitno mi je da se razumemo o predmetu. I jedno i drugo mi oduzmu isto vremena, ne vidim razlog zasto to nekome smeta ali svi smo različiti😊.
2024 02 25
Zato sto kazes da nesto Zelis, logicno je da to uzmes, ako kada odes, npr, u zdravu hranu i kazes Ja zelim to i to... A ako se samo raspitujes, onda postavis konkretno pitanje.
2024 02 25
Kako mozes da zelis odmah nesto 100% ako prodavac nije napisao sve potrebne podatke o proizvodu koji nudi?
2024 02 25
Meni je okej kadak liknu na zelim i postave dodatna pitanja,ali mi se isto tako desavalo da kliknu na zelim bez ikakvih pitanja ali i kada treba da kupe predmet ne odgovaraju nista,ja sam mislila ok slucajno kliknuli ali mi neke clanice to za vise predmeta kliknu i samo vise ne cujem nista od njih posle toga🤷‍♀️Nije ni to nista strasno samo malo cudno
2024 02 27
Ja najvise volim kad neko klikne na ZELIM bez ikakve propratne poruke 😂 ja onda lepo napisem zdravo, da li mogu da ti pomognem, zelis li dodatne informacije i sl.. i ta se ne javi nikad vise 😂😂😂 gde li gresim? 😂
2024 02 27
> natalijaaa: > Ja najvise volim kad neko klikne na ZELIM bez ikakve propratne poruke 😂 ja onda lepo napisem zdravo, da li mogu da ti pomognem, zelis li dodatne informacije i sl.. i ta se ne javi nikad vise 😂😂😂 gde li gresim? 😂 O tome pricam, te mutave nikada necu razumeti 😂😂😂
2024 02 27
Neke nove članice po ugledu na lalafo klikću želim, misleći da to ide u listu želja. Ja kad se raspitujem, obrišem zaglavlje i napišem info. I postavim pitanje
2024 03 06
1 2 3