Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li smo se navikli?

Da li ste se navikli na sajt? Čini mi se ipak da se malo aktivirao od kad se promenio dizajn. Koliko god kukali po forumu, deluje mi da se za nijansu povećala prodaja. Još da porade na kvalitetu slika i mislim da ćemo se privići lepo i na ovo. 😊 I stara i nova verzija ima nekih manjkavosti, ali sve je stvar navike, osim ovih mutnih slika koje mi uopšte nisu jasne, jer su mi neki predmeti mutni, neki ne, a kvalitet fotografije i rezolucija isti, ali dobro, valjda poprave. 😁 I ovi opisi, sve bez entera, ali ajde, snaći ćemo se. 😁
2024 04 15
Pozdrav svima! Mozda se prodaja povecala ali sajt cesto gubi kontakt... ne znam kako to da objasnim ali nekako kao da losije radi. Meni recimo nije jasno zasto neki korisnici koji prodaju na ovom sajtu ne pisu mere garderobe nego samo eventualno oznace velicinu kao da su sve konfekcijske velicine iste. A nisu. Meni nekad odgovara L nekad XL a nekad i 2XL sve zavisi. Onda kad mi se nesto sviđa moram svakom posebno da saljem poruku i pitam za velicine mere i dimenzije. Zar nije jednostavnije i lakse napisati odmah sve to?!
2024 04 15
> DoliBlack: > Da li ste se navikli na sajt? Čini mi se ipak da se malo aktivirao od kad se promenio dizajn. Koliko god kukali po forumu, deluje mi da se za nijansu povećala prodaja. Još da porade na kvalitetu slika i mislim da ćemo se privići lepo i na ovo. 😊 I stara i nova verzija ima nekih manjkavosti, ali sve je stvar navike, osim ovih mutnih slika koje mi uopšte nisu jasne, jer su mi neki predmeti mutni, neki ne, a kvalitet fotografije i rezolucija isti, ali dobro, valjda poprave. 😁 I ovi opisi, sve bez entera, ali ajde, snaći ćemo se. 😁 A kako se okrecu stranice na naslovnoj za nove predmete? Misterija Pa ne znam, ja licno se nisam navikla i vidim i po br pregleda , da niko ni ne gleda Ne znam kako misle da se ovo nastavi
2024 04 15
Nope, ranije sam listala predmete sad sa ovim slikama i opisima nemam zelje ni volje da bilo sta gledam a i ranije cim udjem ides lepo listas predmete sad ne mogu da se snadjem gde da kliknem da ih listam bzv, i ovo sto su stavili za brisanje predmeta iznad slika stalno izbrisem pogresan predmet xD
2024 04 15
Katastrofa! Ako udjem na sajt, to je samo na par sekundi da bih proverila da li su vratili stari ili nesto bar poboljsali. Konstantno mi stoji notifikacija za poruku u inbox-u koju ne mogu da pronadjem. 💆🏽‍♀️
2024 04 15
> lilali: > > DoliBlack: > > Da li ste se navikli na sajt? Čini mi se ipak da se malo aktivirao od kad se promenio dizajn. Koliko god kukali po forumu, deluje mi da se za nijansu povećala prodaja. Još da porade na kvalitetu slika i mislim da ćemo se privići lepo i na ovo. 😊 I stara i nova verzija ima nekih manjkavosti, ali sve je stvar navike, osim ovih mutnih slika koje mi uopšte nisu jasne, jer su mi neki predmeti mutni, neki ne, a kvalitet fotografije i rezolucija isti, ali dobro, valjda poprave. 😁 I ovi opisi, sve bez entera, ali ajde, snaći ćemo se. 😁 > A kako se okrecu stranice na naslovnoj za nove predmete? Misterija > Pa ne znam, ja licno se nisam navikla i vidim i po br pregleda , da niko ni ne gleda > Ne znam kako misle da se ovo nastavi Klikne se na tri crte gore desno, otvori se padajući meni i tu se ode na Kupi-Prodaj i onda na Kupi...
2024 04 15
Ne, nijedna prodaja od kako je sajt dobio novo ruho. Nijedna. 😢
2024 04 15
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fa3112a76ca2e7a4be9fd0f98f539656.jpg) Opa, nova opcija... 😁😀
2024 04 15
Evo uveli su opciju "više" ispod ove prve stranice nove robe, tako da možemo odmah tu kliknuti i nastaviti pregledati, ne mora se preko kategorija i toga.
2024 04 15
Lično meni, odgovara stara šema sajta, glasala bih da se vrati. Hvala svima na trudu i ovo je veliki posao, tehnički, ali onako je bilo vrlo jednostavo.
2024 04 15
Ne ulazim uopšte. Nekako mi je sterilno i odbojno. A ne mogu ni da se snadjem sa promenama. Slike su mi nekako nejasne, kao da su zumirane... po meni nije bilo potrebe menjati mozda unaprediti neke funkcije ali ovolika promena je baš odbojna
2024 04 15
Mislim da je ponešto zakomplikovano, ali moderniji je izgled sajta. Ja sam se potpuno navikla i nadam se da će srediti još malo i to je to. Čisto sumnjam da bi vratili na staro, ali ko zna.
2024 04 15
> DoliBlack: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fa3112a76ca2e7a4be9fd0f98f539656.jpg) > Opa, nova opcija... 😁😀 a gde su sad popularni? ne nalazim
2024 04 15
A ranije su iskakale reklame, ali sada u ovolikoj meri. Toliko puta kliknem na x da mi nije dobrooo, sve u svemu uzas… Sve mi predugo ocitava, tek kad otvaram forum i to je uzas
2024 04 15
Dosao novi dizajner pa da promeni SVE makar i na gore...Uzasan je sajt, izgleda nedovrseno i jadno.
2024 04 15
1 2 3 4 5