Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opala prodaja preko sajta

Bas sam htela da pitam da li iko ista jos uvek uspe da proda preko Mojih krpica. Ni upita, a tek poruka, nista. A uopste nemam krs krpice, a cene mislim da su bas ok. I ja sam mislila da je do praznika, ali evo, i praznici prodjose i nista.
2024 05 11
Uzasno je kod mene. Razmisljam zasto ne otvorimo novi sajt ili pronadjemo novi platformu nego se ovde mucimo? Bezbroj reklama nista se ne vidi,glupa pravila..ma haos
2024 05 11
Upravo,slazem se. Isti problem imam s pregledima kao i s prodajom. A mnogo mi je zao jer mi je iskreno ovaj sajt mnogo vise odgovarao u odnosu na limundo i kupujemprodajem,a i imala sam ovde mnogo vise prodaja
2024 05 11
Slusam predloge i sugestije :)
2024 05 14
Ja evo nudim svima da daju predlog cene za ono što im se sviđa ✨
2024 05 14
Ja imam profil dugo moje stvari su kao nove i kvalitetne i opet gledam sto povoljnije da ide samo da se resim viska ali ovde bas slabo ide ne znam jednom sam nesto prodala samo mislim da su bile ges mindjuse zena me nije ni ocenila sto mi bilo ruzno bile su nove u kutiji i dala sam ih bas jeftino ocekivala sam bar ocenu pa mi mozda neko kupio jos nesto ovako se mozda plase jer nemam ni jednu ocenu bolje mi ode limundo
2024 05 24
Takođee jako lose🫨🙂‍↔️😬
2024 05 26
> MyDubai: > Uzasno je kod mene. Razmisljam zasto ne otvorimo novi sajt ili pronadjemo novi platformu nego se ovde mucimo? > Bezbroj reklama nista se ne vidi,glupa pravila..ma haos Slazem se
2024 05 31
Na stranu sto je sajt los,sto reklame ubiju,mislim da je najveci problem sto se namnozilo mnogo prevaranata,do duse,samo jednom sam imala problem,da mi je clanica poslala smece,sve ostale sa kojima sam saradjivala su bile divne zenice.Najcesce poklanjam stvari prijateljicama,ovde kupujem,ali sve manje,jer su cene mnogo vece nego sto su bile,uglavnom,negde na popustu moze da se nadje nova stvar,cak jeftinija,nego sto je ovde polovna.Kod mene ima mnogo prodavnica polovne garderobe,i moze da se nadju jako dobre,ocuvane stvari za smesne pare,budu haljine,pantalone kao nove za 500-600 din.Ako je visak u ormanu,treba ga se resiti,onda se ne stavi cena od 2,3000 din.pokusala sam da pronadjem clanicu koja je Zarin beli sako prodavala(kao jednom nosen-klasika)za 7000 din,isti kupim u Osjeku u Zari za 56€.Isto tako ako je markirana stvar cena ide u nebo iako je iznoseno.
2024 06 02
Meni 98% stvari stigne vidno oštećeno i svi se prave blesavi. Sigurno da neko i ne primeti, ali verujem da neko i primeti a ne napiše jer su neka prilično vidljiva oštećenja. Malo više odgovornosti kad bi bilo i ne toliko uvaljivanja, verujem da bi bolja bila i prodaja, ali mislim da je sa tim već odavno gotovo i da je masa odavno odustala od ovih kupovina.
2024 06 02
> AnaRup: > > MionaAnita: > > Pozdrav svim clanicama,javljam se kao prodavac koji je do sada preko ovog sajta prodala oko 200 artikla, i koji skoro svakodnevno ubacujem nove artikle, prodaja mi je gotovo potpuno stala Kakva je situacija kod vas? > Dobar dan , > kao kupac primecujem da je" listanje" novih artikala sporo ( ucitavanje je sporo ) i ubrzo odustanem( jer tako nije bilo pre i to mi je bila omiljena opcija za razgledanje predmeta )... sva druga ucitavanja su ok . To moze biti ozbiljan razlog pored "zgrcenog" izgleda sajta .
2024 06 02
Vratila sam se na sajt posle nekoliko meseci, da prodajem ali i da kupujem, pa su mi utisci svezi i bas mi je drago da mogu da ih podelim. 1. Nova verzija sajta je napredak, pogotovu vizuelno. Reklame su i dalje sveprisutne , ali i navikla sam se na nj8h. Jedino sto mi smeta je sto mi stalno pomeraju ekran gore dole pa uvek ubodem pogresni link koji nisam hrela. 2. Pretrazivac je ostao isti i to mi malo smeta kada trazim nesto konkretno da kupim. 3. Imam utisak da profesionalni prodavci imaju i dalje dobru prodaju i da se dobro drze 4. Moja mala i skromna ponuda dovodi do skromne prodaja i ona je ista kao i pre nekoliko meseci.
2024 06 02
1 2 3