Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

ADMINIIIIII !!! PLEASE UCINITE NESTO!!!

Postalo je nepodnosljivo sa ovim porukama sa laznih profila u kojima se trazi da ostavimo podatke sa svojih kartica!! I ne samo da je nepodnosljivo, nego neke nove clanice i nasedaju!!! MOLIM VAS, UCINITE NESTO!!!
2024 06 05
Takodje, molba za proveru profila... Unapred hvala! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bb9400626bcfa902bfafafe25bfc7148.jpg)
2024 06 05
> Anja0404: > Postalo je nepodnosljivo sa ovim porukama sa laznih profila u kojima se trazi da ostavimo podatke sa svojih kartica!! I ne samo da je nepodnosljivo, nego neke nove clanice i nasedaju!!! > MOLIM VAS, UCINITE NESTO!!! Ko da vam ucini nesto ..oni jedino sto znaju je da blokiraju prevarante a ovi opet otvore novi nalog i tako u krug..ove prevare traju vec mesecima prosto ne otvarajte poruke tog tipa i zavrseno..nije samo ovaj sajt u problemu svi sajtovi su hakovani ..svi smo redom dobili takve poruke ..mi same ne mozemo nista da ucinimo cak ne mogu ni admini oni jedino treba da ispisu upozorenje preko celog sajta za prevare drugo nista oni ne mogu na zalost
2024 06 05
O ovim prevarama bruji na sve strane ..posta se oglasava da se ne naseda na TV~u non stop ljudi pricaju o tome ..Mup se oglasio da se vodi racuna ..niko na zalost ne moze nista da uradi jedino mi same da vodimo racuna
2024 06 05
BLOKIRAJTE PROFIL CIKI 1986....
2024 06 05
Meni je devojka ovo ponudila na Lalafo-u
2024 06 05
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d9b0ff91a1268f54bf4a903741942569.jpg)
2024 06 05
Obratite pažnju na ovaj profil. Prevara je, ne nasedajte. Vidim da već ima neke negativne ocene. Slična poruka i slika kruži i na sajtu Kupujem Prodajem.
2024 06 05
> ninanica: > > Anja0404: > > Postalo je nepodnosljivo sa ovim porukama sa laznih profila u kojima se trazi da ostavimo podatke sa svojih kartica!! I ne samo da je nepodnosljivo, nego neke nove clanice i nasedaju!!! > > MOLIM VAS, UCINITE NESTO!!! > Ko da vam ucini nesto ..oni jedino sto znaju je da blokiraju prevarante a ovi opet otvore novi nalog i tako u krug..ove prevare traju vec mesecima prosto ne otvarajte poruke tog tipa i zavrseno..nije samo ovaj sajt u problemu svi sajtovi su hakovani ..svi smo redom dobili takve poruke ..mi same ne mozemo nista da ucinimo cak ne mogu ni admini oni jedino treba da ispisu upozorenje preko celog sajta za prevare drugo nista oni ne mogu na zalost Strasno, nisam znala da se toliko rasirilo po svim mogucim sajtovima!! :@ :@ :@ PA, NEKA BAR STAVE NEKO OBAVESTENJE! Nisu svi upuceni...
2024 06 05
> Anja0404: > > ninanica: > > > Anja0404: > > > Postalo je nepodnosljivo sa ovim porukama sa laznih profila u kojima se trazi da ostavimo podatke sa svojih kartica!! I ne samo da je nepodnosljivo, nego neke nove clanice i nasedaju!!! > > > MOLIM VAS, UCINITE NESTO!!! > > Ko da vam ucini nesto ..oni jedino sto znaju je da blokiraju prevarante a ovi opet otvore novi nalog i tako u krug..ove prevare traju vec mesecima prosto ne otvarajte poruke tog tipa i zavrseno..nije samo ovaj sajt u problemu svi sajtovi su hakovani ..svi smo redom dobili takve poruke ..mi same ne mozemo nista da ucinimo cak ne mogu ni admini oni jedino treba da ispisu upozorenje preko celog sajta za prevare drugo nista oni ne mogu na zalost > Strasno, nisam znala da se toliko rasirilo po svim mogucim sajtovima!! :@ :@ :@ > PA, NEKA BAR STAVE NEKO OBAVESTENJE! Nisu svi upuceni... Na zalost..Strasno
2024 06 05
Oni znaju samo da idu i lupaju negativne bezveze, a za prevare nema veze
2024 06 05
Ovaj sajt vise nije bezbedno i user frendly mesto za kupo-prodaju! Vec danas brisem nalog i ne vracam se vise!Devojke nadjimo drugo mesto za druzenje i kupovinu!
2024 06 05
> sunkica: > Ovaj sajt vise nije bezbedno i user frendly mesto za kupo-prodaju! Vec danas brisem nalog i ne vracam se vise!Devojke nadjimo drugo mesto za druzenje i kupovinu! Jedino same da napravimo sajt ;)
2024 06 05
Meni je sa dva razlicita profila stiglo u roku od pola sata. Bas su navalili,videli da prolazi,ovde je zastita nikakava,bukvalno smo prepusteni sami sebi..uzas
2024 06 05
> zvezdara123: > Takodje, molba za proveru profila... > Unapred hvala! > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bb9400626bcfa902bfafafe25bfc7148.jpg) Od iste osobe sam i ja dobila takav tekst.
2024 06 05
1 2 3