Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

MOLIM ADMINE DA REAGUJU..
upload
2025 10 24
Postovanje, Ovaj profil je prevara, traže podatke o kartici da bi kao izvršili uplatu!
upload
2025 10 25
Da, na isti način je i mene probala da prevari. Mislim da u ovom slučaju nije dovoljno to što je profil blokiran i da su nadležni administratori sajta dužni da obaveste policiju kako bi se lanac finansijskih prevara zaustavio. Svako od nas ko je s Milicom213 komunicirao može to da uradi. Služba za visokotehnološki kriminal može da pronađe bar lokaciju s koje su poslate poruke, ako ništa drugo, ali mislim da to nije naš posao te, zato, pozivam na moralnu odgovornost one koji ovaj sajt vode jer ovde je reč o krupnoj finansijskoj prevari i pravim pravcatim kriminalcima.
2025 10 26
Iskreno trazila bih povrat novca za placenu clanarinu jer je sajt postao leglo hakera, slala sam vise puta mail , sad mi niko ni ne odgovara. Ucitava se sto godina svaka stranica, sajt stalno pada i po 5x nedeljno mi se javljaju samo hakeri. Ovde izgleda niko ne radi.
upload
2025 10 28
Zasto support ne odgovara na mejlove? Zasto ne unaprede sajt? Nema jedna security opcija..pa nije nase to da im rešimo. I bez bilo kakvih poteskoca upadaju ljudima na naloge.
2025 11 02
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2025 11 03
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Postovani , dobila sam sledecu poruku, molim vas reagujte.
upload
2025 11 16
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2025 11 16
upload
2025 11 19
Molim vas ova korisnica tamaranbg1 vrsi prevaru, salje Qr kod dexpresa, jako profi odradjeno sve!!! Otvori se sajt dexpresa i trazi da ukucate karticu!! Prevarila me je i skinula mi novac sa kartice!!! UGASITE TAJ PROFIl tamaranbg1
upload
2025 11 27
Neko vam je hakovao program i usli su u podatke kartica i svega ! Zvala sam banku iza toga stoji broj iz Litvanije , molim da se sto pre resi ovaj problem jer mogli su mi skinuti veci deo novca !! HVALA !
upload
2025 11 29
> lea177.: > Neko vam je hakovao program i usli su u podatke kartica i svega ! Zvala sam banku iza toga stoji broj iz Litvanije , molim da se sto pre resi ovaj problem jer mogli su mi skinuti veci deo novca !! HVALA ! 😂😂😂
2025 11 29
upload
2025 12 02
Čudan način pisanja me je naveo da okačim prepisku na ig i pitam pratioce šta misle, dve devojke su mi odgovorile da su one ili neko koga znaju imale iskustva sa identičnim šablonom prevare gde ti tipa pošalju Dexpress link na kom treba da ukucaš broj kartice...pakao jbt više
upload
2025 12 08
Molim m hitno ugasite mi profil!
upload
2025 12 09
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 32