Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

Admini,reagujte!!!
upload
2025 09 25
> tvojred: > Pozdrav, dobila sam dve iste poruke od istog profila. Nisam sigurna da li je u pitanju neka nova prevara… Molim vas da reagujete. Prevara je,ne odgovarajte i danas su pokušali isto-isti je email ,drugi nalog
2025 09 25
.
upload
2025 09 25
Samo da prijavim ovu Kalinu (user handle: kalina023-20238) što mava i dalje na ovom savršeno funkcionalnom sajtu koji naplaćuje svoje usluge iako je blokirana. Ja možda jesam rođena noću, ali ne prošlu noć. Verujem da se ni ostale dame ne kopčaju na leđima... ali za svaki slučaj malo upozorenje na ove blokirane korisnice. Poziška, 🍓💖
upload
2025 09 27
Pokusaji prevare, molim vas reagujte i ne nasedajte...
upload
2025 10 02
Ovo takodje ...
upload
2025 10 02
Ovaj profil je hakovan mojekrpice.rs/iva2be-76772 a ovaj je cudan mojekrpice.rs/ivana23004-330177/feedback
2025 10 02
Još jedan pokušaj prevare, profil je vlahapb.
upload
2025 10 03
I meni su sad pisali..
upload
2025 10 03
Zamalo sam hakovana!!! Dala sam hakeru svoju adresu i broj telefona ali link je na svu srecu stigao u spam ..zamalo sam otvorila a onda udjem ovde i vidim da ljudima stizu identicne poruke Da li admini reaguju, jel moguce blokirati ovog clana?
upload
2025 10 05
Mislila sam da nije prevara i dopisivala se hakerom jer sam pogledala pozitivne ocene člana. Ne znam da li nesto moze da uradi sa mojom adresom
2025 10 05
> DMilica: > Zamalo sam hakovana!!! > Dala sam hakeru svoju adresu i broj telefona ali link je na svu srecu stigao u spam ..zamalo sam otvorila a onda udjem ovde i vidim da ljudima stizu identicne poruke > Da li admini reaguju, jel moguce blokirati ovog clana? Isti slučaj i kod mene, isti profil, ista poruka.
2025 10 05
> dalila187: > > DMilica: > > Zamalo sam hakovana!!! > > Dala sam hakeru svoju adresu i broj telefona ali link je na svu srecu stigao u spam ..zamalo sam otvorila a onda udjem ovde i vidim da ljudima stizu identicne poruke > > Da li admini reaguju, jel moguce blokirati ovog clana? > Isti slučaj i kod mene, isti profil, ista poruka. Zasto admini ne onemoguce profil? Jesi li im ostavila podatke?
2025 10 05
Juce ovaj vid prevare. Kao uplatila mi je na moneygram. Ja to prvi put koristim i nisam znala da moze da mi plati samo iz inostranstva. Nazalost, ostavila sam podatke moje kartice, jer nisam odmah shvatila o cemu se radi, ali je pisali da ne podrzava moju banku. Nadam se da je stvarno tako. Trazila sam joj preko prepiske sifru za podizanje novca u posti. Sifru nisam dobila od nje, a broj telefona koji je ostavila je izmisljen, jer me odmah izbaci. Ne nasedajte kao ja, molim Vas.
upload
2025 10 06
A danas mi je ovo stiglo, ali iz jucerasnjeg iskustva nisam davala podatke. Ako kojim slucajem hakuju i mon profil, jer vise me nista ne bi cudilo, molim Vas ne ulazite ni na kakve linkove, jer ja to svojim kupcima ne saljem. Kod mene vazi pravilo da placate pouzecem kuriru, jer smatram da je to najsigurnije za obe strane.
upload
2025 10 06
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 32