Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

Pretpostavljam da su i sa mog hakovanog naloga slali ovakvu poruku. To znači da je i ovaj nalog hakovan, pa dajte link naloga da se još neko ne upeca, mada je očigledno da je pokušaj prevare.
2025 08 17
Jel ovo isto hekovan profil
upload
2025 08 19
Verovatno jeste! Prijavite adminu.
2025 08 19
Dobar dan, Mozete li mi reci da li je ovo ok ili je neka prevara?
upload
2025 08 19
Molim Vas, neko je danas slao poruke s mog profila, promenila sam lozinku. Sta mogu jos da uradim
2025 09 02
Ako još negde koristite istu lozinku, promenite je. A za ovo prijavite adminu.
2025 09 02
Promenila sam odmah, kako su mi stigla mail obavestenja, odmah sam usla i videla, promenila, i poslala tim ljudima da znaju da nisam ja. Kako je moguce da se ovo desava jos uvek, nigde nista sumnjivo ne klikcem,nisam blesava.
2025 09 02
Iako sam promenila sifru opet vidim da je poslato nesto. Opet sam promenila sifru. Ima li jos neko ovakvo iskustvo?
2025 09 02
Takvo iskustvo ne. Kad su hakovali moj nalog, uopšte više nisam imala pristup nalogu.
2025 09 02
Ne znam stvarno sta se desava,poslala sam poruku adminu, al ta osoba dodatno salje adminu poruke kako imam podeljenu licnost, pa kako mi je sestra usla, pa brat. Kako je nekom toliko dosadno i da nema pametnija posla. A naravno menjanje sifre ne radi, jer nema opcija da izlogujem sve aktivne logove, ili dupla verifikacija da ima. Osoba jos uvek salje sa mog profila, sta misli da postigne stvarno ne znam.
2025 09 02
Prijavljujem clanicu Cica999. Salje sms sa navodnim nalogom DExpressa koji je napravila za slanje posiljke i trazi da se unesu podaci sa kartice. Molim admine da obrisu negativnu ocenu koju mi je dala nakon sto sam je prijavila.
2025 09 02
> nancy24: > Prijavljujem clanicu Cica999. Salje sms sa navodnim nalogom DExpressa koji je napravila za slanje posiljke i trazi da se unesu podaci sa kartice. > Molim admine da obrisu negativnu ocenu koju mi je dala nakon sto sam je prijavila. Za negativnu pisite adminima poruku. A ovaj nalog je isto hakovan. Poslednja saradnja i utisci iz 2023.
2025 09 02
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
2025 09 04
Ovo mi je sad stiglo
upload
2025 09 04
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Upravo sam hakovana !!!
2025 09 05
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 32