Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

> DraganaMirkovic: > Upravo sam hakovana !!! Pa, ovo je strašno zaista! Ako već niste, odmah pišite adminu.
2025 09 05
Jesam i na mail i ovde u porukama. Može neko da mi baci negativnu ocenu da dam ljudima do znanja da je hakovan profil
2025 09 05
Čista prevara. Podatke sa kartice tekućeg računa ne smete davati. Pogotovu onih 16 (4×4) brojeva koje traže, pa onda datum trajanja kartice (nikako), i onaj trocifreni broj kod potpisa na poleđini. Te brojeve upravo i TRAŽE!🫢🤨 Hakeri sa tim podacima mogu da skinu novac sa vašeg računa. Možete jedino davati broj svog tekućeg računa, jer na njega se jedino može vršiti UPLATA
2025 09 09
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Skoro sam se uclanila u nadi da prodajem garderobicu i da lepo saradjujem sa ženicama,ali od dana prijavljivanja mi stizu samo lazne ponude koje traze podatke i samo lažni profili koji budu blokirani . Ovo je vrlo napeto i loše iskustvo .. automatski cu da se odjavim i da zavrsim sa ovim sajtom . Suvise ne bezbedno i loše .
2025 09 11
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Ja sam nova ovde pa baš nisam upućena u ovu vrstu trgovine. Naručene su sandale, ali su pogrešni podaci. Niko se ne javlja na br. Kurir kaže da ima deset paketa koji se vraćaju. Da li je to normalno?
2025 09 12
Namnozilo se olosa, uzas... Jos jedan u nizu, javljeno Admin-u...
upload
2025 09 15
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Pozdrav, upravo mi je stigla ovakva poruka. Pretpostavljam da je i ovo prevara?
upload
2025 09 15
zdravo svima, i meni je stigla slična poruka sa ovog profila, zaista nemam iskustva sa ovim jer sam do sada ovaj sajt koristila samo za kupovinu, igrom slučaja postavim nekoliko oglasa pre neki dan i prva poruka koja mi je stigla danas je ova. odmah sam posumnjala da je prevara jer preusmerava na neki lažan sajt i traži podatke bankovnog računa!!
upload
2025 09 16
Meni je ovo stiglo danas. A pre neki dan mi se javila osoba koja je htela da kupi svu garderobu koju sam stavila u ormar. Navodno mi je uplatila novac preko pay pala i sad ja treba da uplatim nekih 11000 dinara nekom liku koji je dostavljač a trenutno je u Nigeriji da bi mi novac legao na račun. Pa mi je navodno stiglo upozorenje od pay pala da ako to ne uplatim da će FBI i interpol da intervenišu. Stvarno ne razumem kako je ovo moguće. Istina je da sam ja dala broj mog računa, i da sam dobila mail sa screenahotom uplate. Ali i u banci su mi rekli da je to prevara a i da pay pal nema toliku proviziju. U šta da verujem
upload
2025 09 19
Samo nemojte davati brojeve sa kartica, ni bilo sta osim tekuceg racuna, sve ostalo sto nude ignorisite. Nema FBI ni interpola, ne brinite.
2025 09 19
Ovaj profil je prevara, navodno salje pare preko moneygram-a, a u stvari prevara preko koje mi je 3x pokusano da skine novac. Sve ove negativne komentare je dobio u roku od jednog dana, tako da aktivno radi i pazite se! Pisala sam mejlu sa sajta, nadam se da ce brzo biti blokiran dok jos neko ne bude prevaren…
upload
2025 09 20
> bornthisway079: > zdravo svima, i meni je stigla slična poruka sa ovog profila, zaista nemam iskustva sa ovim jer sam do sada ovaj sajt koristila samo za kupovinu, igrom slučaja postavim nekoliko oglasa pre neki dan i prva poruka koja mi je stigla danas je ova. odmah sam posumnjala da je prevara jer preusmerava na neki lažan sajt i traži podatke bankovnog računa!! Ocigledno se radi o istoj osobi koja stoji iza razlicitih profila, jer je i pod profilom “Marijana2656” meni juce skroz slicna poruka stigla, Knjazevac kao lokacija takodje!! A rec je o prevari, pazite se! Nikako osim racuna ne smeju da se daju podaci sa kartice, ja sam se opekla i danas isla da gasim karticu!
upload
2025 09 20
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Upravo je jedan član pokušao da me prevariti.
upload
2025 09 23
> Mili_2211: > > AdminRS: > > Poštovani članovi, > > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > > Svako dobro vam želimo > Upravo je jedan član pokušao da me prevariti.
upload
2025 09 23
Pozdrav, dobila sam dve iste poruke od istog profila. Nisam sigurna da li je u pitanju neka nova prevara… Molim vas da reagujete.
upload
2025 09 24
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 32