Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

> LanaDelRey: > Agnesmatic833 i meni je jutros sa tog profila stigla poruka, na koju naravno necu odgovoriti, ali cisto da prijavim profil Zdravo,, želim kupiti, ako još uvijek prodajete, trebam vaš odgovor ovdje na mojoj gmail adresi- jamesfairmiranda@gmailcom a na mom gmailu gore ne zaboravi dodati (.) jer mojekrpice opet ne dozvoljava punu gmail domenu. Hvala.
2025 04 14
Dobar dan meni je stigla ista poruka kao svima vama jelenaljubica Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Crvenka u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 684341813, Anastasija. LP! 🍓 Ja sam se dopisivila sa njom na wappu ali naravno dobila sam link gde trazi sve posatke sa kartice i kao tad preuzimate novac za kupovinu !!! Teska prevara!!!! Pazite se !!!
2025 04 17
> Lovely1: > Dobar dan meni je stigla ista poruka kao svima vama > jelenaljubica > Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Crvenka u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 684341813, Anastasija. LP! 🍓 > Ja sam se dopisivila sa njom na wappu ali naravno dobila sam link gde trazi sve posatke sa kartice i kao tad preuzimate novac za kupovinu !!! Teska prevara!!!! Pazite se !!! Pazite se profila jelenaljubica !!!
2025 04 17
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Dobar dan, molim da se obrati pažnja, upravo sam dobila link da su plaćene patike preko Western uniona, ali da treba da povežem račun , tj da ostavim sve podatke. Proverila sam taj broj za praćenje novca ne postoji. Kontaktirala me osoba iz Ukrajine. U prilogu naša prepiska : Pavle95 Dobar dan 😽, zainteresirana sam za vaš proizvod i želim ga kupiti. Potrebna mi je isporuka u grad Krusevac, u Srbiji. Budući da koristim profil moje sestre, nije mi najjednostavnije komunicirati ovdje. Biste li me mogli kontaktirati putem WhatsAppa? Uvjerena sam da ćemo se lako dogovoriti. Moj kontakt broj je +380992517714, Anna Posavec. LP!
2025 04 18
> Lovely1: > Dobar dan meni je stigla ista poruka kao svima vama > jelenaljubica > Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Crvenka u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 684341813, Anastasija. LP! 🍓 > Ja sam se dopisivila sa njom na wappu ali naravno dobila sam link gde trazi sve posatke sa kartice i kao tad preuzimate novac za kupovinu !!! Teska prevara!!!! Pazite se !!! Meni je danas stigla ista poruka sa profila IrenaS95.
2025 04 26
Evo i meni stiglo ovo (ali nemam nameru da odgovaram): SofijaTo02 Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Čonoplja u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 684341813, Anastasija. LP! 😙
2025 05 20
I ja sam danas dobila ovu poruku. U prilogu je fotografija
upload
2025 05 27
> zoja310: > Evo i meni stiglo ovo (ali nemam nameru da odgovaram): > SofijaTo02 > Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Čonoplja u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 684341813, Anastasija. LP! 😙 I ia sam juce dobila pruku od te Anastasije. Prevara!
2025 05 27
Poštovani, ovo je moj prijatelj dobio kao poruku na vašem sajtu. Molim da reagujete i date uputstvo ukoliko treba nešto da preduzme. Pozdrav,
upload
2025 05 30
:@
upload
2025 05 30
Evo i od mene
upload
2025 06 03
Zdravo svima, i meni je juče stigla poruka od članice MaraStefanka isti tekst kao kod mnogih članica. Upravo sam videla da je nalog blokirana. Dopisivala sam se malo preko WatchApp-a ali vidi se da je prevara. Poslat je link za navodno prihvatanje novca koji nisam otvorila. Stavila sam do znanja da ne želim otvoriti link i nije mi se javila od tada.
2025 06 04
.
upload
2025 07 19
> AdminRS: > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. U ovoj zamisli i nema baš mnogo logike. Moj nalog je hakovan pre šest dana, te stoga nemam pristup profilu i samim tim nisam mogla ovde da vas obavestim. Nalog je: mojekrpice.rs/dankada-272084.
2025 07 28
Zdravo, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj tel broj za WA je +380 952231903, Natasha Daki22 je profil
2025 08 17
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 32