Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

Da dodam ovaj profil, pretpostavljam da je hakovan jer mi je poruka sumnjiva i vidim sa se iz Sente javljala vise ljudima. A sam profil preko 100 pozitivnih ocena.
2025 02 21
Slika ispod
2025 02 21
Prevara jokanikolic Zdravo, zanima me vas proizvod i spremna sam ga kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Senta u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas zgodno komunicirati ovdje. Mozete li me kontaktirati na WhatsAppu? Molim vas, sigurna sam da cemo se dogovoriti. Moj broj telefona (Ukrainski za WA) je +380 686647367, Natasha. LP! &
2025 02 28
Pretpostavljam prevara! viktorija2018 👋 Mojekrpice | Imamo odlične vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena. Kupac je kupio vašu narudžbu putem Posta i već ju je platio, uključujući troškove dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Molimo, učinite sljedeće kako biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na poveznicu da biste skenirali QR kod i potvrdite transakciju 🧾 Uklonite oglas nakon uspješnog primitka sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspješnog primitka uplate. 📱 Kako biste dobili uplatu za vaš proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 24 sata. Slijedite ovu poveznicu i upute korisničke podrške, i dobit ćete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Podaci kupca: Ime: Ada Posavec Adresa: 27, Баштованска (Ova poruka je automatska) Zahvaljujemo vam na korištenju naše stranice! S poštovanjem, tim Mojekrpice ❤️ upload
2025 03 03
I meni je malopre stigla ista poruka.. vooja123 👋 MojeKrpice | Imamo sjajne vesti! 🎉 Vaša prodaja je uspešno završena. Kupac je kupio vašu porudžbinu preko Pošte i već je platio, uključujući troškove slanja. Proizvod je sada spreman za isporuku. ✔️ Uradite sledeće da biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na vezu da skenirate QR kod i potvrdite transakciju 🧾 Uklonite oglas nakon uspešnog prijema sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspešnog prijema uplate. 📱 Da biste primili uplatu za svoj proizvod, idite na link i popunite formular u naredna 24 sata. Pratite ovu vezu i uputstva za korisničku podršku i dobićete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Informacije o kupcima: Ime: Ada Posavec Adresa: 27, Baštovanska (Ova poruka je automatska) Hvala vam što koristite naš sajt! S poštovanjem, ekipa MojeKrpice ❤️ upload
2025 03 31
stiglo je i meni sa profila vooja123
2025 03 31
evo sta je meni stiglo! trazi dalju komunikaciju preko mail-a
2025 04 03
Ovo je meni danas stiglo,morala da blokiram karticu
2025 04 09
agnesmatic833-402564 Trazi mail adresu, ima vec 9 negativnih
2025 04 13
Agnesmatic833
2025 04 13
Upravo su mi skinuli pare sa kartice i to veci iznos Moja naivnost naravno Pisala mi je na WA i rekla da ce mi preko westerna prebaciti pare na karticu U pitanju je ovaj profil
2025 04 13
Ne mogu da posaljem fotografiju Evo poruke “ Chinchinashi Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Crvenka u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 959136864, Rebecca. LP! 🍓”
2025 04 13
Profil “chinchinashi” ima 2 pozitivne
2025 04 13
Poštovani admini, meni je sinoć hakovan profl, skrinšotovoala sam mejl koji je upao na moj profil, pa Vam ostavljam ovde kako biste ga banovali. Ja sam svoj profil uspela nekako da vratim tako što sam resetovala lozinku i mejl na profilu.
2025 04 14
> WhiteBloom: > Ne mogu da posaljem fotografiju > Evo poruke > “ > Chinchinashi > Cao, zanima me vas oglas i spreman sam kupiti. Trebat ce mi dostava u grad Crvenka u Serbiji. Ovo je profil moje sestre, pa mi nije bas ugodno razgovarati ovdje. Molim vas, kontaktirajte me na WhatsApp. Mislim da cemo se lako dogovoriti. Moj telefonski broj (Ukrainski za WA) je +380 959136864, Rebecca. LP! 🍓” Takve poruke su slate i sa mog profila. Prijavila sam i ovde i adminima i help centru.
2025 04 14
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 32