Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

Obavestiti da se sve prodate stvari brišu sa svojih profila. Tako se pokušavajući da obrišem prodatu stvar iz omiljenih-duplirala ista stvar više puta. Ne može da se izbriše, sem da vlasnik sam obriše prodatu stvar.👍
2024 11 08
Rade li ovde admini ili sta vec?Resite se upadica koje vam hakuju sajt i nase profile!!
2024 11 08
> borisigor: > Obavestiti da se sve prodate stvari brišu sa svojih profila. Tako se pokušavajući da obrišem prodatu stvar iz omiljenih-duplirala ista stvar više puta. Ne može da se izbriše, sem da vlasnik sam obriše prodatu stvar.👍 Ne vredi. Kod mene su to obrisani oglasi,kad udjem na oglas ne postoji ali meni se duplira stalno kad pokušavam da ga izbacimo iz omiljenih. Jel u pitanju virus?
2024 11 09
Da prijavim i ja pokusaj hakovanja mog profila Nisam ulazila u link
2024 11 09
Nisam dobila ovakvu poruku ali sam dobila sumnjivu poruku da se dogovor oko uplate nastavi preko maila. Nisam na vreme pročitala ove poruke o prevarama i poslala sam broj računa ali nikakve druge podatke o kartici tako da nista nije skinuto ali sam sinoc dobila mail kako je navodno uplaceno za sve predmete koje imam na profilu i da pratim dalja uputstva. Cisto da se zna da i tako pokušavaju.
2024 11 09
Evo i ja sam dobila
2024 11 11
Neće da mi objavi screenshot ovde 😳😳😳
2024 11 11
Zvonko se pojavio sada..nisam bila par dana na sajtu i docekaju me poruke od "zvonka"..admini banajte te bolesnike
2024 11 11
Kod mene u listi zelja se nalaze duplirani neki predmeti i koji ne mogu da se obrisu. Tome je prethodila pojava nekoliko laznih profila koji su traili podatke o kartici.
2024 11 13
u toku pokusaj hakovanja,ne nasedajte
2024 11 14
BeautyGuru,haker,ne nasedajte,ne saljite podatke
2024 11 14
Postovani, Da li je moguce da mi je profil hakovan ako su sa njega uklonjeni postavljeni predmeti? Znaci imala sam 15 postavljenih predmeta i tu su vise od mesec dana i jutros vidim samo jedan. Mozete li proveriti da ih niste Vi uklonili iz nekog razloga?
2024 11 21
Obavestite prodavca da briše PRODATU stvar na profilu i tako će NESTATI iz omiljenih kupca. Jer, ako kupac pokuša da je obriše iz omiljenih ona se unedogled duplira.
2024 11 24
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Postovani, ovo je profil sa kojeg mi je stigla poruka. Nazalost, u brzini nisam sve citala i stavila sam broj kartice. Sutra cu ih svakkako blokirati. poydrav
2024 12 05
I ja sam dobila poruku od tog Zeljka,ali je vec bio blokiran tako da nisam nista mogla da procitam sta je pisalo.
2024 12 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 32