Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2026 01 23
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Postovani,meni je upravo stigla ova poruka,o cemu se radi?
upload
2026 01 26
> saraqNS: > > AdminRS: > > Poštovani članovi, > > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > > Svako dobro vam želimo Danas su sa moje kartice skinuta 350 din. Prošlog meseca sam uplatila mesečnu članarinu, ali nisam dala dozvolu da se svakog meseca sa kartice oduzima ova suma. O čemu se radi?
2026 01 29
Dobar dan! Dobila sam 2 negativna utiska od prevarantkinje, zamolila bih Vas da ih uklonite ! Poslala mi je poruku za verifikaciju naloga i ja sam objavila na forumu da clanice koje nisu upucene ne nasednu na ovaj vid prevare .
upload
2026 02 19
OPREZ ,PREVARA,,,ADMINI NEKA REAGUJU..
upload
2026 02 25
OPREZ!!!!!!
upload
2026 02 25
Cuvajte se, prevara! Trazi podatke kartice i salje neki link za uplatu koja je lazna! Skida novac sa kartice
upload
2026 02 25
Danas sam usla u link za verifikacuju naloga,drugo nista nisam dirala..Uzas😞 Nadam se da nista nece biti..😞
2026 02 25
Danas mi je stigla ova poruka….
upload
2026 02 28
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2026 03 01
Treći profil od jutros sa kog stiže ista poruka
upload
2026 03 15
Sa nekoliko profila danas poruke iste sadržine, samo traže slanje preko D ekspresa. Evo jedna poruka se razlikuje, ali isto prevara
upload
2026 03 15
Hakovan mi je nalog, promenila sam lozinku, molim vas da me izlogujete sa svih uređaja, traži se dostava preko dexpressa kao mnogima iznad
2026 04 19
U prilogu jedna od 10+ poruka
upload
2026 04 19
2026 04 22
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 32